perjantai 3. tammikuuta 2014

5 x 10 päivää!!!

Tänään kävin postissa tiedustelemassa, että mahtaakohan netin kautta tilaamani postimerkit ehtiä edes ensi viikoksi. Postissa eivät osaneet auttaa, koska näin pienille lähetyksille ei saa seurantatunnusta, ja jostain syystä viitenumerollakaan ei kirjettä pysty seurata. Nyt vain toivotaan, että viimeistään ensi viikon keskiviikkona olisi postimerkit laatikossa, koska nyt olemme asettaneet päivämääräksi 9.1.2014, kun meidän kutsut lähtevät matkaan. :) (Kuinka nopeasti teidän postimerkit on tulleet tuon netti systeemin kautta?). Kutsut saavuttavat vieraat 44 päivää ennen häitä, eli reilun kuusi viikkoa ennen häitä (onko riittävä aika?). Vähän harmittaa, että tuo postimerkki juttu tuli liian myöhään mieleen, koska kutsut oli tarkoitus pistää postiin jo tämän viikon aikana, mutta ehkä se muutama päivä ei nyt ihan hirveästi haittaa.. Toki tiedämme, että kutsuja jo kovasti odotellaan. ;) Vieraille jää 22 päivää aikaa vastata, että pääsevätkö tanssimaan meidän häitä. Toivottavasti postimerkit ehtivät, koska muuten joudun tyytymään niihin sormus merkkeihin. :( Kuinka nopeasti teidän merkit ovat tulleet postin verkkokaupan kautta?


Kirjekuoriin olemme raapustaneet tasapuolisesti avec kutsuja. Jännityksellä odotamme, että kuinka moni vieraistamme nyt sitten päätyy nappaamaan avecin mukaan. :) Laskimme tarkaan, että ei niitä "ylimääräisiä" kutsuttavia ihan hirveästi tule, vaikka jokainen avec kutsun saava ottaisikin jonkun mukaan (ihmeellinen jousto kävi tässä kohtaa, vaikka olinkin alkuun hieman epäileväinen näiden avec kutsujen kanssa). 


Vuosi vaihtui osittain töiden parissa ja osittain naapurin sohvalla glögiä juoden. :) Vuoden vaihtuessa tein oikeastaan ensimmäistä kertaa lupauksen. Päätin nimittäin, että vuosi 2014 ei tule sisältämään ainuttakaan nettitilausta (lukuunottamatta mahdolliset matkat vuoden aikana). Ihan vain sen takia tein tämän lupauksen, koska häitä suunniteltaessa ovat nettikaupat olleet todella suuressa käytössä (melkein hävettää myöntää, mutta olen joka kuukausi vuoden aikana ostanut jotain netin kautta). Tosin tähän kohtaan pieni puolustuspuhe. :) Olemme säästäneet pitkän pennin, koska nettikaupoissa hinnat ovat olleet tavis kauppoja matalampia ja netissä on ollut todella helppo verrata hintoja. ;) Mutta nyt tosissaan nettishoppailu loppu!

(Tässä kohtaa vielä pakko esitellä vuoden 2013 viimeiset shoppailut netistä, saapuivat tänään)


Miehelle ostin jo kesällä omat kenkätarrat, joten pitihän minunkin kenkiin saada tarrat, vaikka ne eivät todennäköisesti tule koko hääpäivänä näkymään. Miehen tarrathan vilahtavat ainakin polvistuessa. Confetteja, sekä timantteja, jotka tulevat olemaan pöydillä koristeina. Ja kolme laatikkoa pompomeja (nyt niitä on yhteensä 20kpl..) Koko setti tilattu yllättäen Juhlacenteriltä. :)

Ihan hirvittää, että aika kuluu näin nopeasti. Vielä pitää soittaa kaikille meidän häissä esiintyville ja työskenteleville tahoille. Onneksi sain varattua mökin meidän hääyötä varten, sekä muutamalle hyvissä ajoin ilmoittaneelle henkilölle. Tosin meidän mökissähän voi pitää hääyön sijaan häiden jatkot. :) Meillä nimittäin hääyötä riittää varmasti häämatkalla, joka starttaa vuorokausi häiden jälkeen! Ihan mahtavaa (häämatkasta lisää toisessa postauksessa). Matkakuume alkoi tuossa hetki sitten, kun satuin kuulemaan tämän biisin:

6 kommenttia:

  1. Riittävä aika on, tosin meillä vasta painossa ja vieraat saavat myös ne 6-7 viikkoa ennen häitä mutta hääpäivä ei tule kenellekään yllärinä. Täällä toinen nettishoppailija:) täälläkin kauhistellaan aikaa, apuva:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei ole montaa vierasta kenelle häät tulisi yllärinä. :) Nettishoppailu on niin vaivatonta, mutta katsotaanpa, että sorrunko vuoden 2014 aikana shoppailemaan. :D Mielettömän nopeasti on kulunut vuosi, mutta toisaalta ihanaa aloittaa helmikuun jälkeen taas ihan normi arki ja uudet suunnitelmat.

      Poista
  2. Tilasin itse Tahdon-postimerkit Itellalta ja ne tulivat yllättävän nopeasti. Välissä oli peräti yksi kokonainen työpäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olipas nopeaa toimintaa. :) Toivottavasti meillä yhtä hyvä tuuri.

      Poista
  3. Minä tilasin kutsuihimme postimerkit viimeisenä mahdollisena "halpana" päivänä eli 31.12. ja ne tulivat postissa jo eilen 3.1. vaikka oli uusi vuosikin välissä. Eli nopeaa tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tilaus lähti jo 30.12, mutta kyseessä ne "omakuva" postimerkit. Täytyy pärjätä kaikkien kutsujen kohdalla noilla tahdon-postimerkeillä, jos eivät nuo 10kappaletta saavu ajoissa. Ajatuksena siis laittaa vanhempien ja isovanhempien kutsuihin hieman erilaiset, mutta saa nähdä, että päästäänkö hyödyntämään ne postimerkit vasta kiitoskorteissa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)