tiistai 14. tammikuuta 2014

Meikki & Kampaus

Tajusin, että en ole miettinyt vielä ollenkaan häiden meikkiä. Voi toki johtua siitä, että käytän yleensä melko maltillisesti meikkiä, mutta korostan silmiä kuitenkin päivittäin, jos siis on meikillinen päivä. :) Yleensä normi päivänä pistän kasvorasvaa, meikkivoidetta tai BB-voidetta ja toisinaan käytän näiden lisäksi puuteria. Pienet finnit tai näpyt peitän peitepuikolla. Kulmat rajaan hennosti, mutta ihan vain siksi, että muuten kulmat on tosi hassun malliset ja todella näkymättömät. Poskissa minulla on lähes aina poskipunaa, ja huulille sipaisen useimmiten huulirasvan lisäksi pientä punaa tai kiiltoa. Silmissä minulla on useimmiten hennot rajaukset, sekä useimmiten kahdesta kolmeen luomiväriä, sekä ihan parasta ripsiväriä, joka oikeasti pidentää ja taivuttaa ripsiä.
Hääpäivänä haluan normaali meikin vahvempana, mutta ei kuitenkaan niin vahvana, ettei kukaan minua tunnista. :) Oma suosikkini on tuo ensimmäisen kuvan silmämeikki. Huuliin ajattelin jossain kohtaa haluavani melko punaista huulipunaa, mutta nyt olen vakuuttunut siitä, että haluan aika hailakkaa punaa, joka sopii vuodenaikaan. Voisi liikaa viedä huomiota täysin punaiset huulet.


Hiuksista olen puhunut aikaisemminkin. Haluan ehdottomasti, että pitkät hiukseni ovat auki. Jos minulla olisi lyhyemmät hiukset, niin saattaisin haluta nutturan, mutta nutturoille en ole tällä kertaa antanut ajatustakaan. Suunnittelimme kampaajani kanssa, että hiukset laskeutuisivat toiselle puolelle kauniisti. Mahdollisesti hiukset kulkeutuisivat sivulle jonkinlaisen letityksen avulla (olihan vaikeasti selitetty). Varmasti julkaisen täällä blogissa kuvia häistäni, joten ehkä tuo hius asia aukeaa silloin parhaiten. Otin kuitenkin tuolta muutaman kuvan kampauksista, jotka ovat lähellä sitä mitä tahdon. 


Ylhäällä oleva kuva on ollut täällä blogissa joskus aikaisemminkin. Edelleen tykkään kovasti siitä, että hiukset laskeutuvat toiselle puolelle päätä melko rentoina kiharoina. Minulla on varattuna kampaaja, sekä meikki samasta paikasta (eri ihmiset tekevät), joka ehdottomasti helpottaa hääpäivän aamun aikataulua, joka on melkoisen napakka. Hääviikolla minulla on myös kynsien huollattaminen (tätä en olisi vuosi sitten uskonut). Toivottavasti saadaan ihanan talviset kynnet. Todennäköisesti ihan geelilakkaus, mutta katsotaan mihin sitä oikein vielä hurahtaa. ;)
Nyt täytyy ottaa noiden harrastuksien kanssa melko varovasti, koska en halua, että mistään kahvakuulasta on mustelmia ranteissa. Todennäköisesti minulla sattuu juuri häiden alla jokin haaveri. :D Tai sitten naama kukkii ihan mielettömästi tai iskee jokin mieletön koko vartalon ihottuma.


Ylhäällä olevassa kuvassa tuo letti lähtee tosi kivasti kulkemaan todennäköisesti ympäri pään, mutta itse haluaisin tuon letin kulkevan toisella puolella siten, että kiharat laskeutuvat sitten rennosti toisen olan yli.. Onkohan se edes mahdollista. :D Noo.. Onneksi kampaajani suunnitelmat vaikuttivat tosi hyviltä, joten kyllä se kampaus varmasti tulee olemaan ainakin tosi lähellä tai vielä parempi, kuin mitä odotan. :)

(Ps.. pahoittelen, että minulla ei ole noista kuvista tietoa, että mistä ovat.. Ovat nimittäin olleet jo pitkään tuolla kansiossa työpöydällä. Poistan kuvat välittömästi, jos loukkaavat jotain).

2 kommenttia:

  1. Hei, ilahduin kun huomasin että ekan kuvasarjan tumman tytön kuva on mun tekemä meikki ja tukka :) kuvaaja on Karina Boissonnier. Toki saa kuvaa käyttää. Ihania hääsuunniteluja <3 H-hetkihän on jo ihan kohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä taitava! :) Ehdottomasti yksi suosikeistani häämeikiksi. Kiitos, että saan jättää kuvan tänne blogiin. Ihanaa on ollut häitä sunnitella ja nähdä mitä mahtavampia juttuja toisten blogeissa ja netissä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)