keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Käytä hääpukuasi -päivä

Tänään vietetään ensimmäistä kertaa Käytä hääpukuasi -päivää. Hääpukuaan voi käyttää päivän aikana yksin kotona, järjestää ystäville teemakutsut tai olla puku päällä päivän töissä ja käydä vaikka kaupassa. Päivä on tarkoitettu kaikille naisille, ei vain naimisissa oleville, sillä puvunhan voi hyvin myös vuokrata tai lainata. Kuinka moni on ajatellut pukeutuvansa tänään hääpukuun?
Itse odotan jo malttamattomana, että pääsisin sovittamaan hääpukuani. Ehkä tänään pukeudun vielä ennen viimeistä sovitusta häämekkooni? ;) Tosin itse en kyllä uskaltaisi mekkoni kanssa kauppaan tai töihin. Mielenkiintoista nähdä, että olenko vielä parin viikon päästä samoissa mitoissa. Kuinkakohan usein käy niin, että morsian pääsee laihtumaan tai lihoamaan juuri ennen hääpäivää..? 
Olisi melko karua, jos ei mahtuisikaan hääpäivänä mekkoon. Mekon pienentäminen on varmasti suurentamista helpompaa, joten täytyy pitää nyt todella tarkkaan huolta siitä, ettei tule herkuteltua ihan turhuuksia. ;)



Löysin muuten yhden aika ihanan Tommy Tabermanin ajatukseen:

"Kaikkea ei voi kokea, joten on keskityttävä olennaiseen. Ja jokaisella meillä on oma olennaisensa."

Vieläkään en ole keksinyt aforismeille/ajatuksille mitään virkaa meidän häissä. Ehkä ne tulevat niihin vieraslahjoihin.. Ehtiihän tässä. ;)

6 kommenttia:

  1. Osallistuin päivään ja radiossa asti olin :) ! http://yle.fi/uutiset/tanaan_pukeudutaan_haapukuun/7032681

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih.. :) Pakko tänään pyörähtää kaupoilla, jos vaikka näkisi jonkun hääpuvussa. :) Toivottavasti tämä päivä järjestetään uudestaan, koska vielä tänään en uskalla pukuani käyttää kotia pidemmällä. Häiden jälkeen varmasti osallistuisin päivään. ;)

      Poista
  2. Ai niin, laihtuminen voisi olla ehkä yleisempää ennen hääpäivää. Vaikka ajattelee ettei stressaa, käy kroppa kuitenkin vähän ylikierroksilla ja pari kiloa saattaa lähteä huomaamatta :) Niin minulle kävi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on varmasti totta, että saattaa laihtua huomaamatta. :)

      Poista
  3. Moikka! Löysin ihanan blogisi. :) Tervetuloa kurkkaamaan minun hääsuunnittelujani http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Täytyy ajan kanssa lukea blogiasi (kävin tosin jo vilkaisemassa). ;) Nopealla vilkaisulla en vielä huomannut, että koska se sinun päiväsi koittaa? :) Löytyisikö sinulta vinkkiä menu & ohjelmalehtisten tekoon? (huomasin, että olet ihan pienestä tytöstä asti selaillut häälehtiä). :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)