tiistai 28. tammikuuta 2014

Onnenkyynelille

Meidät vihitään juhlapaikalla, joten pieniä järjestelyjä joudumme tekemään juhlatilaan, jotta vihkiminen onnistuu mutkattomasti. Lähinnä "alttarin" koristukset uupuvat lähes täysin, koska en oikein vielä osaa sanoa, että mitä haluaisin alttarilla olevan (todennäköisesti mennään hyvin pelkistetyllä tyylillä). Kuitenkin olen käyttänyt hetken aikaa niinkin pienen asian miettimiseen kuin nenäliinat ja niiden "tarjoilu".
Viime kesänä pyörähdin paikallisessa Tiimarissa, josta löysin harmaita nenäliinoja häihin sopivalla painatuksella ja yhdellä teemavärillä. Tosin näin jälkeenpäin ajateltuna lumihiutaleilla kuvitetut nenäliinat olisivat olleet täysin teemaan sopivat, mutta mennään harmailla liinoilla, joissa on pieniä sydämiä. Ainakin sopii tuohon ruukkuun hyvin, jos ei muuten.


Alkuun ajattelimme, että jokaisen vieraan paikalta löytyisi yksi nenäliina. Jossain kohtaa rupesi kuitenkin tuntumaan, että vieraiden paikalta löytyy ihan liikaa kaikkea sälää, joten ajatuksena on pistää naulakon läheisyyteen pieni pöytä, jossa on  tarjolla nenäliinoja, jotka jokainen voi halutessaan napata mukaan ennen vihkimistä. Tietysti todelliset itkupillit voi sitten santsata nenäliinoja pitkin iltaa, koska tässäkin ostoksessa kävi vähän niin, että koska kyseessä oli meidän Tiimarin viimeiset paketit näitä nenäliinoja, niin meillä on ne kaikki kymmenen pakettia, eli yhteensä 100kpl nenäliinoja.
Moni voi arvata, että nämäkin nenäliinat löytyivät Tiimarin alennusmyynneistä. ;) Harmillista, että enää ei ole Tiimaria, joten tänäkin perjantaina joudun vierailemaan Sinellissä, koska tarvitsen muutamia juttuja hääaskarteluja varten. Tosin samalla reissulla kotiutuu miehen puku (jännittävää).


Hamstrasin ennen Tiimarin lopetusta valkoisia kehyksiä. Muutamat kehykset ovatkin jo saaneet "tehtävän" meidän häissä, mutta nämä 18x14 kehykset oli vielä käyttämättä. Nopeasti klikkailin itseni tänne ja hyödynsin tuota samaa kuvaa, joka pääsi hetki sitten drinkkilippujen kuvaksi, tosin eri tekstillä (postauksen voit lukea täältä). Eihän jää epäselväksi, että mihin tarkoitukseen naulakoiden vieressä tönöttää kasa nenäliinoja?

Lupasin viime postauksessa paljastaa, että mikä oli se meidän ensimmäinen häälahja.. Kuvista ei ehkä vielä voi päätellä, koska treenailen lahjan käyttöä, mutta meille kotiutui järjestelmäkamera! Tuhannesti kiitos lahjasta (olivat taineet bongata toiveen täältä blogista). Nyt pääsee tallentamaan taas elämän tähtihetkiä ihan kunnollisella kameralla. :) Tähän loppuun vielä muutama otos lumispreijatuista kävyistä, sekä sormuksista jollain kameran lähikuvausasetuksella (kyllä tässä vielä harjaantuu ohjekirjaa lukiessa). ;)


6 kommenttia:

  1. Voi että! Nuo nenäliinat ovat ihanat ja olisivat ihan täydellisiä meidän häihin. Jos siis teille jää niitä yli tai nyt jo raaskisit muutaman paketin myydä, niin laita viestiä maalismorsian2014@gmail.com :)

    Blogisi on ollut todella mukavaa luettavaa, kun tuli näihin hääblogeigin hurahdettua tässä viime hetkillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa nenäliinoissa on toisella puolella sellainen morsian & sulhanen kuva, eli eivät ole kauttaaltaan noiden pienien sydämien täyttämiä. :) Jos näitä jää, niin ehdottomasti saat loput! Eihän noista mitään kehtaa pyytää, koska huimien alennuksien jälkeen maksoivat 0,50snt paketti. :D

      Mihinkäs kohtaan maaliskuuta teidän häät osuvat? :) Minäkin luen melkeimpä liikaa toisten hääblogeja.

      Poista
  2. Hääpari passaa toisella puolella oikein hyvin. Maaliskuun lopulla, 22.3. olisi syytä olla sanomassa tahdon :) - Maalismorsian -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. :) Laitan viestiä, jos nenäliinoja jää ylitse. :)

      Poista
  3. Ihana idea nuo tulostukset! :) Mitä värejä olet käyttänyt niissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista enää tarkaan noiden värien nimiä, mutta siis joitain harmaansävyjä ne olivat (dark grey, light grey ja joku iris grey), eli kolmella eri sävyllä tuon nenäliinoille tarkoitetun tulostuksen tein. Tuo tulostushan on otettu suoraan tuolta nettisivustolta, joka löytyy linkattuna tuosta tekstistä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)