maanantai 13. tammikuuta 2014

Muovisia "jäälyhtyjä"

Postasin joskus aikaisemmin muovisista jäälyhdyistä. En sen koomin etsinyt "jäälyhtyjä", mutta tänään törmäsin kyseisiin lyhtyihin ihan omassa kotikaupungissani! Alkuun ajattelin, että muoviset lyhdyt eivät voi näyttää millään tavalla aidoilta jäälyhdyiltä, mutta lyhtyä testatessani pääsin toteamaan, että muoviset lyhdyt korvaavat näillä keleillä oikeat lyhdyt melko hyvin (tosin tänään -15 astetta toista päivää, joten ehkä ne oikeatkin lyhdyt voisivat onnistua). Voisikohan näitä lyhtyjä ajatella ollenkaan meidän häihin? Mielestäni näyttäisi ihan mahtavalta sellainen jäälyhdyistä tehty kuja. :)

Pakko tässä kohtaa laittaa kuvaa lyhdystä ennen käyttöä:


Melko järkyttävä kapistus, mutta...


Kyllähän se ihan oikeasta jäälyhdystä menee? Voisitko ajatella omiin häihin muovisia jäälyhtyjä, jos ei oikeiden jäälyhtyjen tekeminen ole mahdollista? Ainakaan näitä lyhtyjä ei ole hinnalla pilattu. Täällä näistä lyhdyistä "joutui" pulittamaan vaivaiset 1.90€, joten melko pienillä kustannuksilla tästäkin pääsisi. Lyhdyn sisällä minulla on sellainen pieni lyhtykynttilä, mutta sellainen hieman isompi öljykynttilä (ulkokäyttöön) voisi näyttää vielä paremmalta. Toki mitään isoa roihua ei tuon sisällä voi polttaa, koska muovi saattaisi sulaa tai tummua.


Jäälyhtyjen lisäksi haalin tänään toivottavasti viimeisiä valkoisia kynttilöitä meidän häihin. Nyt meillä on runsaasti pilarikynttilöitä useassa koossa, joten huomenna pääsen testaamaan ideaa pöytäkoristeista ja kattauksesta. :) Täytyy olla erityisen iloinen siitä, että menemme naimisiin helmikuussa, koska nyt on ihan mahtavia tarjouksia kynttilöistä ja valosarjoista! 
Valosarjatkin on päässyt testaukseen, koska tänään kävin keräämässä mummoni metsästä oksia. Näin 40 (!!!) päivää ennen häitä voin todeta, että kotimme näyttää enemmän häätavaroiden varastolta, kuin kodilta. ;) Nytkin tuossa vieressä tönöttää iso maljakko täynnä oksia.. Makuuhuoneessa on rahin päällä kaikki valkoiset kynttilät, hääkengät laatikossa, sateenvarjo nurkassa, kehyksiä, valosarjoja, pahvilaatikoita (sisältää kaikki koristeet). Keittiössä yksi hylly on täynnä karkkibuffetin karkkeja. Ja onhan meidän vaatehuoneestakin yksi kaappi kokonaan minun häämekolle. ;) ...Niin ja ne lukuisat karkkibuffan purkit ja muut maljakot.. Odotan sitä hetkeä, kun nämä kaikki on nätisti pakattuna meidän autoon, ja eteisessä on meidän matkalaukut odottelemassa häämatkaa. 

8 kommenttia:

  1. Täälläkin aletaan vähän kypsyä huoneiden nurkat ja kaapit täyttäviin hääkamoihin. ;) Osa toki tulee juhlapaikalta takaisin kotiin, mutta pitää sitten pian aloitella niiden kaupittelu eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin tulee lähes kaikki takaisin juhlapaikalta kotiin. :) En tiedä, että kuinka vaikeaa on maaliskuussa myydä talvisia juttuja pois, mutta onhan meidänkin häissä ihan sellaista perus hääjuttuja, jotka sopivat vuodenajasta riippumatta mihin vain.

      Poista
  2. Heippa! Olen mielenkiinnolla lueskellut blogiasi ja olenkin saanut paljon ideoita omiin häihimme, jotka ovat ensi vuoden helmikuussa. Joten kiitos ihanasta blogistasi :) Olisitko halukas myymään näitä jäälyhtyjä meille? Kuinka monta näitä on?

    - Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi! :) Ehdinkin juuri pari päivää sitten luomaan tuon "jotain käytettyä" sivun tuonne ylös. En ehtinyt vielä jäälyhtyjä sinne laittaa, mutta nekin ovat siis kaupan, eli myyn ne sinulle mielelläni. :) Lyhtyjä on viisi. Ihania päiviä häiden suunnittelun parissa sinulle. :)

      Poista
  3. Heippa! Kiitos ihanasta blogista :) Olen saanut täältä paljon ideoita omiin häihimme, jotka ovat ensi vuoden helmikuussa. Olisitko halukas myymään meille näitä jäälyhtyjä? Kuinka monta näitä on?

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavaa, laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen eeva.raty@gmail.com, niin sovitaan lyhdyistä tarkemmin! Tää on ihanaa aikaa (ainakin toistaiseksi), innolla ensi helmikuuta odottaen ;)

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavaa, laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen eeva.raty@gmail.com, niin sovitaan lyhdyistä tarkemmin! Tää on ihanaa aikaa (ainakin toistaiseksi), innolla ensi helmikuuta odottaen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)