lauantai 18. tammikuuta 2014

Viisi viikkoa

Viisi viikkoa jäljellä. Tähän aikaan viiden viikon päästä olen todennäköisesti pian poistumassa kampaajalta. :) Mieletöntä, että muutamaan hassuun viikkoon mahtuu monta mahtavaa juttua. Ensi viikolla kaasot ja bestman tulevat käymään. Ajatuksena on käydä ainakin aikataulua lävitse, sekä muutamia häihin liittyviä juttuja. ;) Toivottavasti nyt vain kaikki pysyvät terveinä, koska ainakin bestman on kipeänä ja toisen kaason perhe sairastaa mahatautia. Toisaalta he ovat todennäköisesti terveitä sitten hääpäivänä. Pitäisikö heittää toive ilmoille, että saisimme miehen kanssa flunssat vaikka ensi viikoksi tai sitä seuraavaksi. Kuinkakohan todennäköistä on olla kipeänä omana hääpäivänä? Toinen mitä pelkään on armoton finni keskellä otsaa tai huuliherpes.
Tänään saimme kaksi vierasta lisää ilmottautuneisiin vieraisiin. :) Jännittävää, että miten tipotellen ihmiset ilmottautuvat. Kutsujen päästyä perille tuli heti sellainen 20 henkeä, mutta sen jälkeen on muutaman päivän välein tullut tasaisesti yhtä/kahta vierasta lisää. Tosin en muista, että olisin itse häävieraana heti ilmottautunut. Jatkossa kyllä ilmotan heti, koska tämä odottelu on melko raastavaa. Vaikka eihän se määrä vaan laatu. ;)


Meille sattui miehen kanssa melko huvittava juttu tuossa pari päivää sitten. Olen puhunut häämatkasta muutamalle tutulle. Matkaa etsiessä joku lento lähti kello 03.00 yöllä, ja jostain ihme syystä se aika oli jäänyt mieleen. Onneksi mies tarkasti, että meidän lento lähtee muutamaa tuntia aikaisemmin. :D Olisihan tuo varmasti selvinnyt siinä kohtaa, kun lippuja tulostetaan. Pikkasen olisi voinut harmittaa, jos myöhästyisi omalta häämatkalta.
Häämatkalle olemme miettineet muutamia juttuja. Esimerkiksi minua kiinnostaisi ottaa epävirallisia hääkuvia rannalla. Mietimme, että valokuvia olisi kiva sitten hyödyntää kiitoskorteissa, koska häälahjaksi toivoimme häämatkabudjettiin "täytettä". Toki kiitoskorttiin tulisi joku talvinen otos ihan oikeasta hääpäivästä, mutta kuva häämatkaltakin olisi aika kiva. Tämä saattaa jäädä kyllä ihan vain haaveeksi, mutta katsotaan. Vaatteiksi kelpaisi ehkä ihan vain kevyt valkoinen mekko, ja miehelle valkoinen kauluspaita ja shortsit. :) TTD- kuvat olisi myös ihana toteuttaa, mutta en uskalla ottaa sitä riskiä, että häämekko menisi pilalle. 


Tuunailin tuossa vapaalla ollessani muutamia valokuvakehyksiä. Haluan nimittäin, että muutamista kuvista selviää hetki, jolloin kuva on otettu. Onneksi meistä on ehtinyt kertyä paljon valokuvia näiden kahdeksan vuoden aikana, koska valokuvia tulee todennäköisesti ainakin siihen karkkibuffettiin, sekä yhdelle seinälle mahdollisesti narulle ripustettuna tai kehyksissä.
Vielä pohdin, että raaskisimmeko laittaa meidän yhteisen albumin vieraiden nähtäville. Pelkään vain, että albumin päälle kaatuu jotain. Kyseisessä albumissa on nimittäin minusta, sekä miehestäni valokuvia ihan syntymästä parin vuoden takaiseen. Ehkä ensi kesänä saan taas päivitettyä sitä albumia uudemmilla kuvilla (en edes kuvittele ottavani sitä tehtäväkseni ennen häitä). Tuleeko teidän häihin paljon valokuvia?

Kuvituksena Pinterest kuvia.. :) Seuraavaksi tartun varmaan meidän vieraslajojen pariin. Kaakaota ja vaahtokarkkeja. <3 Meillä tosin kaakao ja vaahtokarkit tulevat todennäköisest pusseihin, mutta en poissulje tuota purkki ideaa, koska tiedän yhden paikan josta saattaisin saada noita purkkeja edullisesti. Katsotaan. ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä on varmaan omituiset häät, mutta meistä ei tule yhden yhtä kuvaa hääpaikalle. :) Vitsit teillä on enää vähän aikaa. Tuota sairastelua olen miettinyt itsekin. Pitää varmaan tehdä tarkempi analyysi siitä blogiinkin joskus, mutta siis esim. vatsatautiin sairastuminen olisi meille kyllä sellainen takaisku, että sulho viettäisi silloin häät tipassa sairaalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus ollut häissä, joissa ei ollut myöskään yhtään valokuvaa hääparista. :) Aikaa on tosissaan tosi vähän, mutta onneksi asiat alkaa olemaan hyvällä mallilla. Vatsatauti olisi kyllä tosi hirvee. :(

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)