sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Girls night out!

Eilen lähdin yövuorosta tavalliseen tapaan yhdeksältä. Käytin koirat pikaisesti ulkona, ja liitin edelliseen postaukseen muutamat kuvat (jostain syystä en työpaikan koneella pysty kuvia liittämään ilman, että kuvat pomppivat ihan mihin sattuu). Postauksen julkaisun jälkeen lähdin nukkumaan noin kello 11. Pistin vielä korvatulpat korviin, sekä puhelimen äänettömälle, jotta voin nukkua mahdollisimman rauhassa iltaan asti ennen viimeistä yövuoroa. Muutaman tunnin nukuttuani heräsin siihen, että puhelin soi. Soittaja oli esimieheni, joka kertoi työpaikalla sattuneen onnettomuuden, jonka takia hän pyysi minua tulemaan töihin mahdollisimman pian. Kolmen tunnin unista huolimatta sain itseni melko nopeasti lähtövalmiiksi. Pukiessani kerroin miehelle, että töissä on sattunut onnettomuus ja minun tulisi mennä mahdollisimman pian avuksi. Mies kuunteli pokerinaamalla kertomustani auto-onnettomuudesta. Juoksin autolle, jolloin autoni takaa hyppäsi mielettömän metelin saattelemana minun POLTTARIPORUKKA! (Snif.. nyt itkettää).
Olin ajatellut aikaisemmin, että itken varmasti kun polttarini alkavat, mutta tämä oli niin mieletön yllätys, että en muutaman kirosanan jälkeen osanut tehdä muuta kuin hämmästellä ystävieni mieletöntä yllätystä. Olin nimittäin kuullut ainakin kolmen kaverini suunnitelmia juuri tälle viikonlopulle, sekä lohduttoman tarinan kaasoni perheen mahataudista. Työkaveritkin olivat tottakai juonessa mukana, jotta sain polttareita varten yön töistä vapaaksi. Ihan huikeaa. Miehenikään ei ollut ihan viaton, koska oli minun nukkuessani pistänyt puhelimeen äänet takaisin päälle.. Hyvät unenlahjat? ;)

Selvittyäni tästä mielettömästä yllätyksestä siirryimme meille sisälle. Mies naureskeli kavereilleni, että oli pokassa pitämistä, kun kiskoin vimmatusti vaatteita päälleni ja panikoin, että löydänkö oikeasta rampista "onnettomuuspaikalle". Lähdön hetkellä mies joutui menemään ulos, koska oli repeämässä nauruun. Hauskaa, että mieskin oli joutunut tekemään pieniä juttuja polttareiden eteen.
Tytöt olivat tehneet minulle polttarikirjan, jonka ensimäiselle sivulle minun tuli liimata kuva minusta ja miehestäni. Kuvan liimauksen jälkeen allekirjoitin polttarilupauksen. Tässä kohtaa tapahtui paljon pieniä juttuja. Söimme, minut meikattiin, sekä hiukset kiharrettiin ja kilistelimme lasillisilla kuoharia. :) Sain toki myös pakata itselleni mukaan vaihtovaatteita, sekä muutamia olennaisia juttuja esimerkiksi. vasaran ja vessapaperia. Vasara jäi käyttämättä, mutta vessapaperille tuli käyttöä.


Kotoa suuntasimme mitä omituisimpien tavaroiden kera läheiselle "hotellille". Kaverit nappasivat autoistaan pulkkia, laskettelulaseja, sateenvarjon jne.. "Hotellin" käytävällä oli vastassa lisää rekvisiittaa muun muassa aurinkotuoli ja rantasandaalit.
Ensimmäisenä tehtävänä oli suorittaa "Hottisbeibe" nimeä kantava tehtävä, joka tarkoitti boudoir tyyppisiä kuvauksia! (Niin mieletöntä!) Tytöt olivat nähneet ihan mielettömästi vaivaa ja pääsin toteamaan, ettei minun kavereilta puutu ainakaan  kekseliäisyyttä. ;) Nyt toivotaan, että mies ei tätä postausta ainakaan käy lukemassa (uskon, että ei koska liikaa tekstiä). :D Kuvaukset etenivät kuukausi kuukaudelta aina tammikuuntytöstä joulukuuntyttöön, ja mallina tietysti minä. ;) Oli pupunhäntää, lentoemännän asua, sekä Fifty shades of grey hepenettä naamioineen. Onneksi kaveripiirini koostuu lähes kokonaan hoitajista, joten vaatteiden vähyys ei todennäköisesti aiheuttanut pahoja traumoja. Miehelle kuvista teetetään kalenteri. ;) Aika kreisiä.


Kuvauksien jälkeen suuntasimme 30km päähän eräälle mökille. Mökille jätimme pikaisesti tavarat ja suuntasimme melkein heti läheiseen kaupunkiin. Kaupungissa suuntasimme Amarilloon. Amarillossa aloin etsimään erilaisia miestyyppejä. Piti löytää varattumies, insinööri, urheiluhullu, homo, mammanpoika, sekä muutama muu miestyyppi. Homoja ei löytynyt (!?!), mutta muuten taisimme löytää jokaiseen kohtaan kommentteja. Yllättävää oli, että ainakin eilen oli liikkeellä eniten miehiä, jotka tunnustivat olevansa melkoisia mammanpoikia. Liikuttavaa. Amarillossa tein pikaisesti myös runon minun miehelle, joka ei nyt aamulla luettuna ollut kyllä mikään paras taidonnäyte. ;)

Amarillosta ilta jatkui ravintola Haraldiin, jossa saimme syödäksemme ihan mielettömän hyvää ruokaa ja sokerina pohjalla polttarijälkkäri. Mitähän tuostakin jälkkäristä sanoisi.. Penisjädee, kyrpäkakku, kortsujätski. Hyvää se kuitenkin oli, vaikka syöminen piti tehdä ainoastaan suuta käyttäen. ;) Suoritin myös Haraldin viikinkikasteen, joka sisälsi kuvottavan makusta haita! Pokerinaamalla söin koko annoksen. ;) Haraldin jälkeen kävimme muutamissa baareissa. Kävimme myös laulamassa karaokea. Minulle oli valittu kappaleeksi melko vaikea Kaija Koo, mutta tästä "kostona" pistin polttariporukan laulamaan Siideripissistä.


Baarien jälkeen lähdimme kohti mökkiä. Mökillä nautimme juustoja, keksejä, viinirypäleitä, sekä viiniä. Löytyihän mökiltä myös suosikki karkkejani (sinisiä marianneja, merkkareita ja aakkosia). Hetken istuttua oli aika morsiussaunan. Sain perinteiset jauhot, suolat ja kananmunat pikkusiskoni toimesta päälleni. Saunassa odotti tietysti havut muistuttamassa avioliiton mahdollisista ongelmista/vastoinkäymisistä. Muutama seurueesta siirtyi saunan jälkeen nukkumaan, mutta minä ja pari muuta istuimme vielä "hetken". Maltoimme mennä nukkumaan kellon lähestyessä viittä aamulla. Aamulla aamupalan jälkeen pakkasimme, ja jokainen lähti kohti omia kotejaan. Tässä kohtaa pystyi helposti toteamaan, että "väsynyt, mutta onnellinen". :)

Koko päivä oli ihan mieletön. Edelleen ihan ällistyneenä kirjoitan tätä postausta. En kyllä uskonut vielä aamulla, että kirjoitan melkein välittömästi tämän postauksen, mutta eihän tuosta illasta halua unohtaa hetkeäkään! <3 Tulihan polttareissa kerrottua sitten tästä blogista koko porukalle, joten vielä tätäkin kautta kaikille tuhannesti kiitoksia ihan parhaimmista polttareista! Melkein pelottavaa, että kuinka hyvin kaverit tunsivat minut. Tunsin minäkin kaikki kaverit 100% oikein sellaisesta vihjetehtävästä.


Pahoittelut kirjoitusvirheistä, mutta kahden vuorokauden unisaldo on alta kymmenen tuntia, joten annettakoon virheet anteeksi. :) Voisin elää polttarit uudestaan ihan milloin vaan! Jäiköhän jotain kertomatta..? Asujahan oli vaikka kuinka, koska kuvauksien aikana vaihdoin vaatteita 12 kertaa! Muuten ilta meni tuollaisena "viikinkimorsiamena". Ihana puku! Ja oli mahtavaa, että minut meikattiin ja hiuksetkin kiharrettiin, joten todella luksusta oli koko polttaripäivä. Kiitos tytsyt, teitte mun polttareista just parhaat. <3

Niin sanoinhan jo.. KIITOS!

(Kuvista kiitokset pikkusiskolle)

14 kommenttia:

  1. <3 Aivan huippu viikonloppu!
    Kuvia saat varmasti lisää vielä ;)
    Pikkusisko

    VastaaPoista
  2. oooh, yllätyspolttarit on aina parhaita! kuulosti todella kivoilta polttareilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajankohta oli kyllä ihan täydellinen yllätys. :) Ja kivaa oli, vieläkään ei ihan käsitä, että miten voi olla noin mahtavia ihmisiä ympärillä. :)

      Poista
  3. Kuulostaa kivalta, paljon ohjelmaa yhdelle päivälle. Ihanaa myös, että pystyit nauttimaan päivästä yövuoron ja lyhyiden unien jälkeen. :) nimim. kokemusta yövuoroista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jotenkin sitä pysty tosi hyvin yövuoronkin jälkeen ottamaan homman haltuun. ;) Pakkaaminen oli ehkä hieman vaikeaa, kun oli pää ihan jäässä, mutta pakatuilla tavaroilla pärjäsin. Ohjelma oli just loistava! :)

      Poista
  4. Olipas polttarit sulla hei! Kelpais mullekkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tästä saa varmasti moni polttariporukka vinkkejä loistaviin polttareihin. ;) Ihan käsittämättömän upea oli koko päivä.

      Poista
  5. Oi kun mahtavan kuuloiset polttarit! Ja hyvin jaksoit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksoin. :) Onneksi vielä tämä maanantai vapaa. Sai hieman nukkuttua noita univelkoja pois. :) Oli kyllä tosi huikeet polttarit.

      Poista
  6. Ihanaa, mikä yllätys!! Polttaripäiväsi kuulosti hauskalta :)

    VastaaPoista
  7. Oli kyllä täydellinen yllätys. :) Ja hauskaa oli. Nyt odotan, että saisin loputkin kuvat itselleni. :)

    VastaaPoista
  8. Oi, hauskaa että sinut saatiin noin yllätettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellinen yllätys. :) En voinut arvata, että yövuorojen jälkeen olisi polttarit. Tai oikeastaan vuorojen välissä. :) Onneksi kuitenkin polttarit oli sen viimeisen yön kohdalla, että sai sitten levätä sunnuntain ja tämän päivän. Olin melko varma, että polttarit on ensi viikonloppuna.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)