maanantai 30. joulukuuta 2013

Tulostin "laulaa"

Sormet ristissä toivon, että väri riittää viimeisiin sivuihin. Vinkkinä tuleville morsiamille: tulostakaa kutsut jonkun ammattitaitoisen toimesta tai varatkaa riittävästi mustetta. Tuskanhikeä rauhoittamassa Somersbyn päärynä. ;) Huh.. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen. :) Sain tänään pienen ongelman aikaiseksi, kun keksin juuri sopivat postimerkit meille, mutta kaskas niitä ei löydy meidän kaupungista. Jos tiputankin kutsut postiin 7.1, koska silloin voin olla muutamaa merkkiä rikkaampi. <3 (Ps.. miksi kaikki hyvät ideat syntyvät liian myöhään). 

(Virallisena valvojana käppänä, joka ei vastusta oman kuvan julkaisua blogissa)
ps.. kuvan laatuhan on  melko kehno, koska kutsujen tekstejä tulosteltiin "hämärissä olosuhteissa".

6 kommenttia:

  1. Oletko harkinnut Postin verkkokaupasta tilaamista? Perjantaina tilatut postimerkit saapuivat minulle maanantaina :) Ja mikäli merkkien arvo on yli 27€, ei postikuluja ole.

    VastaaPoista
  2. No, itseasiassa pistin postimerkit eilen illalla tilaukseen postin verkkokaupan kautta, kun hoksasin myös juuri postattuani, että sellainenkin on olemassa. :) Todella nopeasti olet saanut merkit kotiin, toivottavasti minäkin saan pyhistä huolimatta tämän viikon aikana.

    VastaaPoista
  3. Heh, onneksi sait kutsut kuitenkin valmiiksi.. niin ja onneksi oli Somersbytä hermoja rauhoittamassa.. täytyykin ottaa itsekin huomioon, että juhlajuomien lisäksi pitää budjetoida hermojen-rauhoittelu-juomiin jo hyvissä ajoin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kutsut on nyt valmiina. :) Ainoastaan kirjekuoria pitää vielä kirjoitella ja postimerkkejä liimailla. Joo kyllä tähän touhuun on muutaman "hermojen rauhoittajan" joutunut ottamaan. ;) Ei sentään ihan budjetti ole kärsinyt, vaikka kahteen otteeseen onkin tullut käytyä tässä vuoden aikana viinitiloilla. :D (Onhan sitä ollut vaikka mitä projekteja, sekä palavereja häiden tiimoilta). ;)

      Poista
  4. Minä etsin iltalaukkua ja meinaa hermo mennä :)












    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea iltalaukun etsintään. :) Itse ajattelin pärjääväni hääpäivänä ilman, mutta saa nähdä, että muuttuuko mieli tämänkin asian kohdalla. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)