lauantai 28. joulukuuta 2013

Tosi makeeta

Vuosi sitten tein häiden hankintoja varten tilaa vaatekaapin alimmalle hyllylle. Hylly on ollut jo hyvän aikaa aivan täynnä häihin liittyviä juttuja, joten oli jo aikakin käydä läpi hyllyn sisältöä. Muutama "unohdus" on käynyt matkan varrella, mutta onneksi mitään ei sentään ole tullut ostettua vielä toistaiseksi turhaan taikka kahteen kertaan. Yksi aivan unohduksissa ollut asia oli sellaiset pienet valkoiset pyykkipojat lumihiutaleilla koristeltuna (muistin heti, että löysin ne viime talven jälkeen pienellä alennuksella Tiimarista). Hyvä löytö, koska keksin niille heti käyttöä. Yllättäen karkkibuffetista. ;) Mietin jo aikaisemmin, että millä tavalla voisimme kertoa karkkipurkkien sisällöstä, joten näin vaivattomasti mieleen tullut idea oli pakko jakaa. Eli kuvassa karkkipurkin korkin ympärille on sidottu paperinen "lahjanaru", joka on laitettu tuolleen hieman ristiin ja pyykkipojalla sitten kiinni. Vielä mietin, että laitammeko "etiketit" roikkumaan noista naruista, vaiko sitten tuon pyykkipojan avulla. Otin muutaman kuvan ideasta:


Pitihän tätä ideaa sitten testata vielä toisen karkkipurkin kohdalla. :) (Karkkipurkkien sisältönä joulun viimeiset namit). Tykkääköhän kukaan oikeasti noista punavalkoisista kepeistä? Meillä ne eivät oikein tehneet kauppaa. Onneksi tuli jo tässä vaiheessa kollattua tuota kaappia, koska nyt voi jo oikeasti tehdä valmiiksi kaiken sen mihin riittää intoa ja energiaa. Haluaisin karkkibuffet pöydän kylkeen ison tekstin "Karkkibuffet" tai jotain vastaavaa, joten ehkä sitäkin pitäisi hieman ideoida. Karkkibuffet pöydän päällä on purkkien lisäksi ainakin yksi valkoinen kehys, jossa on sellainen teksti, sekä ehkä jotain koristeita.. Alkuun mietin niitä lumihiutaleen muotoisia kynttilöitä, mutta ehkä ei ole kovinkaan järkevää laittaa tähän pöytään kynttilöitä.. Ihan siis karkkien mahdollisen sulamisen ja lasten takia. 


Olen yrittänyt löytää täysin valkoisia paperipusseja karkeille, mutta mistään ei ihan valkoisia löydy (saa vinkata, jos tietää mistä löytyy). Alkuun ajattelin niitä kakkupaperi tötteröitä, mutta ehkä me menemme ihan perus valkoisilla pusseilla. Pusseihin olisi kiva leimata jokin oma juttu. :) Löysin pinterestistä kuvan yhdestä karkkibuffetista, jossa oli hauskasti laitettu hääparin kuvia kehyksiin ja karkkibuffetin sekaan. Tykkään ideasta, joten ehkä jotain tämän tyylistä:


Olisikohan tämä jo viimeinen tai ainakin melkein viimeinen postaus karkkibuffetin suunnittelusta? ;) Ihan niitä virallisia kuvia tulen varmasti julkaisemaan blogin puolella.. ja paljon. :) Tuleeko teidän häihin joku buffa?

6 kommenttia:

  1. Kiva idea laittaa valokuvia samaan pöytään. Meille tulee karkkibuffet. Purkit ja muut koristeet on, karkkeja yms. vielä ei. Olen tehnyt pöydästä pari testiversiota, mutta aivan lopullista ilmettä ei vielä ole päätetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä alkaa olemaan kaikki purkit kasassa, mutta muutamat karkit puuttuu vielä. :)

      Poista
    2. Valokuvat sopivat todella kauniisti karkkibuffan sekaan. Ei näytä pöytä sitten ihan tyhjältä.

      Poista
    3. Jäin myös miettimään, että karkkibuffa vaatii kyllä valkoisten karkkien rinnalle jotain värikstä, joten ehkä muutamat värikkäät karkit tai kehykset pääsevät mukaan buffaan. :)

      Poista
  2. Meillä on kanssa valkoisten, kuviottomien paperipussien etsintä käynnissä...alkaa kyllä näyttää siltä, että on pakko ottaa jotain raidallisia...vaikka en kyllä millään haluaisisi :( Punavalkoiset kepit on supersöpöjä, ja ihan syötäviäkin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä osoite Decorahousen sivuille, josta me tilasimme valkoiset kuviottomat paperipussit! :) Hintakaan ei ole mielestäni hirveä 0,15€/kpl. http://www.decorahouse.com/haakauppa/haakarkkirasiat-organzapussukat-tyllit/paperipussit/paperipussi-pieni-valkoinen-1-kpl.html

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)