tiistai 10. joulukuuta 2013

TJ 74

Suunnittelematta ja pakon sanelemana tulikin pidettyä blogista yli viikon tauko! Viikon aikana olen tosin käynyt lukemassa teidän muiden blogeja, sekä julkaissut muutaman kommentin. Nyt jos pääsisi taas normaaliin tahtiin takaisin. :) Marraskuun lopussa kerroinkin, että joulukuussa on useampi häihin liittyvä juttu tulossa. Kampausta on ideoitu, sekä häämekko on nyt valmis! Torstaina tai perjantaina olisi tarkoitus saada mekko takaisin kotiin. Oikeasti olen ihan mielettömän innoissani, että tekemättömät asiat rupeavat vähenemään vauhdilla, mutta toisaalta pientä haikeuttakin on ilmassa. Mitä ihmettä häiden jälkeen? Uuden blogin ideointia olen yrittänyt aloittaa, mutta vielä on ihan hakusessa mahdollisen blogin aihe. Onneksi häiden jälkeenkin pääsee postaamaan häistä ja häämatkasta.


Mielestäni aika kaunis kampaus, mutta omani haluan kuitenkin auki. :) 
Omaan kampaukseeni tulee myös hieman lettiä..


Meillä oli viime viikolla vuosipäivä. Istuin kampaajalla, kun tuli puhetta, että kuinka kauan olen ollut mieheni kanssa yhdessä.. Voitteko uskoa, että olin unohtanut meidän vuosipäivän! :D Ikinä en ole aikaisemmin vuosipäivää unohtanut, mutta niin oli mieskin. Pistettiin unohdus maanantain piikkiin ja ehkä vähän lähestyvien häiden (häät oikeasti alkaa pehmentää aivoja). ;) Pehmentymisen piikkiin laitoin viimeksi eilen kadonneet lasit, jotka epäonnekseni löytyivät pirstaleina autoni renkaan alta (joo.. ihan oikeasti).


Nyt joulukuussa ei ole enää muita hoidettavia asioita häämekon hakemisen, kutsukorttien lähettämisen ja laivaristeilyn lisäksi (mahdollisesti hankin ainakin osan karkkibuffan karkeista). Tammikuussa alkaakin sitten viimeinen rutistus. Tänään jäljellä 74 päivää, joka on viikkoina vain reilu kymmenen viikkoa. Ehkä pienen paniikin saan aikaiseksi, jos ihan oikeasti rupean miettimään ajan vähyyttä, mutta eiköhän häät saada aikaiseksi. ;) Täytyy vielä käydä muutamia asioita läpi, jotta viimeisiä sähköposteja saan matkaan. Lähinnä menun viimeistely ja musiikkien lähettämien bändille ovat sellaiset kesken olevat asiat, jotka on saatava nyt joulukuun aikana vielä tehtyä. Pappiin saan ottaa yhteyttä vasta tammikuussa ja kukkakauppaan lupasin olla yhteydessä loppiaisen jälkeen. Mutta yksi aika olennainen juttu on edelleen tekemättä.. (kehtaanko edes myöntää) Nimittäin esteidentutkinta! En ymmärrä, että miten sen tekeminen muka on niin pirun vaikeaa. Hoidamme vielä senkin nyt joulukuussa. :)

10 kommenttia:

  1. Hihi, meilläkin esteiden tutkinta on noussut jotenkin ylivoimaiseksi hoitaa kuntoon, varmaan kun se on niin helppo hoidettava niin sitä tulee lykättyä koko ajan :) "Tehdään se illalla", "No jos tehdään se huomenna illalla", "Tehdään se viikonloppuna sitten"... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla tyylillä meilläkin sitä lykätty. :D Nyt jos tavoitteeksi asettaa, että vuoden loppuun mennessä on esteidentutkinta hoidettuna. :)

      Poista
  2. Me tehtiin nyt tällä viikolla tuo esteiden tutkinta :) Oli kyllä ihan järjettömän helppoa netin kautta tehdä ja postittavat sitten maistraatista kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siinä varmasti on, että todella helposta asiasta yritämme tehdä mahdottoman vaikeaa. :)

      Poista
  3. Itse ajattelin tehdä esteiden tutkinnan heti kun mahdollista, muuten mun aivoilla käy vielä niin, että unohtuu kokonaan (apua!) :D

    VastaaPoista
  4. Kaunis kampaus! Haastoin muuten sut, itse haaste löytyy blogini puolelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. :) Kiitos haasteesta, vastaan mahdollisimman pian. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)