maanantai 23. joulukuuta 2013

Tänään jäljellä yksi kuukausi ja kolmekymmentä päivää!

Näin joulua lähestyessä on ollut ihan hirveä kiire, joten pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella. :) Häihin liittyvät asiat ovat edenneet tasaiseen tahtiin (mekkokin kotiutui kaason ja äitini avustuksella perjantaina). Itsehän vietin perjantain risteillen. Laivalta sain ostettua suurimman osan karkkibuffetin karkeista. Tällä hetkellä buffetista löytyy: mariannerakeita 800g, valkoisia ja sinisiä Pandan suklaanappeja 400g, Toblerone (valkosuklaa) 800g, vaahtokarkkeja 400g (?), salmiakki apinoita (niitä ihanan suolaisia) 2 pussia.. (en muista, että paljonko yhdessä pussissa on).  :) Nyt olisi viittä eri karkkia. Ajattelin vielä ostaa ainakin niitä lumipalloja, sekä sinisiä Marianneja. Nam.. pikkasen on vaikea olla erossa noista karkeista. Voiko tässä kohtaa sanoa, että onneksi on niitä allergioita. ;) Noista karkeista ei nimittäin hirveän moni ole gluteenitonta.

Muutenhan sitä on sitten saatu ensimmäinen itkupotkuraivari. Kaason sanojen mukaan kyseessä oli asia, jonka voi ajatella "kasana osoitteita". Lähinnä siis pelästyin, kun sain tietää, että vieraslistamme tulee todennäköisesti kasvamaan avec kutsujen takia. Onneksi nämä muutamat uudet avecit ei nyt ihan hirveää määrää tee, mutta kuitenkin. :) Pääasiahan nyt tässä kohtaa on, että vain yksillä itkuilla selvittiin.

Ajattelin kuvata tuossa joulun jälkeen kaikki häitä varten ostetut asiat. :) Niitä tosin voi olla jo sen verran, että postauksesta tulee melko pitkä kuvineen ja kaikkineen, mutta ajattelin postausta myös omaksi avuksi. Ehkä on helpompi hahmottaa puuttuvia asioita, jos kaikki tavarat käy läpi jo tässä vaiheessa. Ainoastaan häämekon esittelen pelkkänä pukupussina. ;)

(Pinterest)

Huvittavaa muuten, että aloitin tämän postauksen sanomalla, että joulun lähestyessä.. Jouluhan on huomenna, mutta näillä työvuoroilla se joulu tosissaan on tulossa melko nopeaa tahtia. Yövuoroja tässä tehty jo useampi joulukuulle, joten huomenna viimeiset järjestelyt ja sitten rentoudutaan hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Meidän joulupöytä on tänä vuonna melko runsas. Joulupöydästä tullaan löytämään kinkkua, porkkanalaatikkoa, perunalaatikkoa, bataattilaatikkoa, lanttulaatikkoa, vihreää salaattia, savulohisalaattia, herkkusienisalaattia, punajuurilohkoja, valkosipulijuustoa, savujuustoa, olutjuustoa, punaviinijuustoa, leipäjuustoa, paprikajuustoa, henekeittoa (sulhaspoika toivoi), sekä nakkeja (myöskin sulhaspojan toive). Ruoan lisäksi on tietysti jälkkäreitä. Ainakin karkkeja, sekä jokin kakku siskoni leipomana. Mitä teidän joulupöydästä löytyy?
Ja nappasinhan vielä tänään kaupasta viinirypäleitä ja omenia. Ruoan kanssa tarjotaan viiniä, piimää, maitoa, sekä vettä. Jälkkäri juomana punaviiniglögi Lepaan viinitilalta. Niin ja mahdutaankohan sitä joulun jälkeen enää siihen mekkoon. :D

(Pinterest)

4 kommenttia:

  1. Heissan

    Googlailin hääkakkujen kuvia ja eksyin sieltä tänne blogiisi. Täytyykin alkaa seurailla, koska meillä on ihan sama hääpäivä :) Ihanaa suunnitteluaikaa, pian tämä aika tästä hujahtaa! :)

    t. Tahdon myös 22.2.2014

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee kyllä todella nopeasti. :) Mahtavaa, että teillä sama hääpäivä. Vielä en ole kehenkään toiseen törmännyt. :) Kirjoitatko blogia teidän häistä? Olisi ihan mahtava seurata, jos on. :)

      Poista
  2. Heissan jälleen. En kirjoittele, kunhan seurailen muiden kirjoituksia :) Katselin sun karkkibuffapostausta ja meille on myös tulossa karkkibuffa. Sen koristeeksi ajattelin tehdä valkoisiin/hopeisiin kortteihin Suut makiaks-tekstin (siten, että yksi kirjain/yksi kortti), saa nähdä miten käytännössä tämä idea tulee toimimaan :) Saadaan vähän turkulaishuumoriakin meidän häihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. :) Hauska tuo teidän suut makiaks-teksti. :) Jossain näin sellaisia viirejä, joihin oli sitten teksti kirjoitettu, mutta nuo kortithan ajaa saman asian.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)