lauantai 14. joulukuuta 2013

Kymmenen viikkoa!

Tänään kävin ostamassa viimeiset joululahjat. Matkat ostoksille taitoin omalla autolla, joten mikäpä sen parempi paikka kuunnella mahdollisia biisejä, jotka tullaan kuulemaan meidän häissä. :) Normaaleissa kirkkohäissä on jokin häämarssi tai vastaava silloin kun morsian kävelee kohti alttaria, mutta meillä tullaan kuulemaan laulua. Laulun meille esittää yksi lapsuuden aikainen tuttava. Alkuun olin melkein 100% varma, että yksi näistä lauluista tulisi olemaan Johanna Kurkelan - Oothan tässä vielä huomenna, mutta mieli on muuttunut melko "perinteiseen" häissä kuultavaan Johannan biisiin.. Ei varmaan ketään yllätä, että olen todella ihastunut Johanna Kurkelan - Rakkauslauluun. Ajattelin siis, että minun "saapumis" musiikki on tuo Rakkauslaulu ja ehkä loppuun joku vanhempi kappale..

Rakkauslaulu:


Vanhempia kappaleita saa pistää kommenttina tulemaan, jos joku ihan mahtava on mielessä. Ehkä on kiva, että vanhempikin väki tuntee joitakin kappaleita, jotka tullaan kuulemaan meidän häissä. Muutamia vanhempia häihin sopivia kappaleita: 

Hymni rakkaudelle


Romanssi


Laitoin jo tuossa hetki sitten viestiä bändille meidän häävalssista. Häävalssi oli mielestäni todella helppo valita, mutta hieman oli vaikeaa selittää bändille, että mitä häävalssilta haluan. :) Toivottavasti ymmärsivät. Muutenkin viime päivinä on säästä huolimatta tullut ihan mieletön joulufiilis, mutta ehkä vielä jouluakin enemmän on tullut todellinen olo siitä, että me menemme naimisiin! Tänään tulostimelle riitti töitä, koska tulostin kutsujen tekstit valmiiksi. Päädyin siis lopultakin siihen, että kutsut lähtevät joulun jälkeen matkaan. :) Tulevalla viikolla yövuorossa ajattelin liimailla tekstit kortteihin, sekä sujauttaa infot ja kartat kutsun väliin.

Kuuntelin tätä postausta tehdessä joululauluja. Oma suosikkini on ollut jo useamman vuoden "Tulkoon joulu" kappale. Mikä on teidän suosikki joululauluista? Tai oletko törmännyt johonkin ihan uuteen joululauluun?

Tulkoon joulu:


Ps.. Toivottavasti kaikki nuo videot näkyvät.

Niin ja tosissaan otsikkohan tarkoittaa sitä, että meidän häihin on enää kymmenen viikkoa! Kaksi kuukautta ja kahdeksan päivää. :) Ihan mieletöntä. 

4 kommenttia:

  1. Apua, tuo kymmenen viiikkoa menee niin nopeasti joulun ja uuden vuoden takia. Kohta on tammmikuu ja sitten helmikuu :)) ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :) En edes tajunnut, että aikaa on oikeasti noin vähän. :D Päivinä se 70 tuntui paljon pidemmältä ajalta..

      Poista
    2. Tulkoon joulu on omiakin suosikkijoululauluja! Teillä on enää tosi vähän aikaa häihin! 10 viikkoa menee tosi nopeasti.

      Poista
    3. Minullakin se on ollut todella pitkään suosikkina! :) Aika tuntuu tässä lopussa menevän ihan mahdotonta tahtia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)