sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Yhteistyötä & arvontaa

Juhlacenterissä on kattava valikoima kauniita ja laadukkaita tuotteita moneen juhlaan. Valikoimasta löytyy tuotteita kastejuhlasta häihin, joten valikoimaan kannattaa tutustua, vaikka et olisikaan juuri häitä järjestämässä. Itse törmäsin Juhlacenteriin ihan häiden suunnittelun alussa, ja ihan alusta alkaen olen vieraillut Juhlacenterin sivuilla melko ahkeraan, koska uusia tuotteita tulee useasti. Itseasiassa ensimmäinen häihin liittyvä hankita tulikin tehtyä kyseisen nettikaupan kautta (kertakäyttökamerat). En oikeastaan edes tiedä, että miksi juuri kamerat tuli ostettua ensimmäisenä. :) Kai sitä halusi vain jotain konkreettista jo ihan suunnittelun alkumetreillä.


Olin Juhlacenteriin yhteydessä, kun ajattelin järjestää arvonnan blogissani. Sain nopeasti vastauksen sähköpostiini, että olivat tutustuneet blogiini ja haluaisivat tehdä mielellään yhteistyötä! Usean sähköpostin jälkeen sovittiin, että saan valita heidän nettikaupasta arvottavan tuotteen. Arvottavan tuotteen lisäksi sain mielettömän tarjouksen. Sain nimittäin valita kaupasta mieleisiä tuotteita, jotka nyt esittelen blogissani. Voitte varmasti arvata, että valitseminen noinkin laajasta valikoimasta ei ole millään tavalla helppo juttu. Yritin kuitenkin valita tuotteita, jotka pääsisivät sitten meidän häissä käyttöön, eli melko talvisella teemalla mennään. :) Perjantaina kolahti viimeinen juttu postilaatikkoon, joten ajattelin käynnistää arvonnan!


Juhlacenterin valikoimasta valitsin lumihiutale paikkakortteja. Paikkakortteja löytyy valkoisena, sekä hopeana. Paikkakortti tulee meillä juurikin kuvassa näkyvällä tavalla lasiin kiinnitettynä. Paikkakorttien lisäksi valitsin "Something in the air" opastekyltit. Kylttien teksteinä kuvassa näkyvä party, wedding, this way, bar ja toilets. Pöytänumeroiksi valikoitui kuvassa olevat Love struck pöytänumerot. Numeroita on 1-12 asti, eli isommatkin häät saisivat näistä pöytänumerot. :)


Juhlacenteristä löytyy useita erilaisia lippukoristeita. Tuo Just married lippukoriste tulee meidän häissä roikkumaan parven kaiteesta siten, että se näkyy takan yläpuolella. Ajatuksena olisi, että lippukoriste tulisi näkyviin vasta, kun meidät on vihitty. :) Toisena lippukoristeen hauskat "Mr & Mrs". Tämä lippukoriste tulee joko meidän pöydän etuosaan tai tuoleihin kiinnitettynä.. Tosin tuoleihin kiinnitettynä kukaan ei välttämättä edes huomaa koko lippua, joten todennäköisesti lippukoriste tullaan näkemään meidän pöydän etuosassa.


En ole vielä koskaan ollut missään juhlassa, jossa olisi ollut noita pompom koristeita. Juhlacenteriltä sain paketin, jossa näitä ihania valkoisia palloja oli viisi kappaletta. Nyt juhlapaikalla käytyämme uudestaan olen vakuuttunut siitä, että näitä lähtee tilaukseen vielä muutama paketti. :) Mielestäni sopii todella hyvin talvihäihin. Confetit olivat minulle hieman vieraampia, mutta näihin ihastuin välittömästi. Vielä ei ole selvää, että tulevatko confetit ja timantit vain karkkibuffetin koristeiksi, mutta aika varmasti näitäkin tulee tilattua tuon yhden rasian lisäksi muutama muunkin rasia. ;)

Ajattelin vielä myöhemmin tehdä sellaisen postauksen, jossa käytän itse ottamiani kuvia tuotteista. Suunnittelimme nimittäin kaasojen kanssa, että teemme muutaman koekattauksen koristeineen, joten eiköhän nämä pääse vielä vilahtamaan blogissa ennen "tositoimia". Mutta nyt sitten itse asiaan, eli arvontaan:

Arvonta tapahtuu 1.12, joten arvontaan voi osallistua 30.11 kello 24:00 asti. Arvottavaksi tuotteeksi valitsin sormenjälkipuun, joka on ehdottomasti yksi omista suosikeistani Juhlacenterin valikoimassa.

Arvontaan voi osallistua:
1. Arvalla, kun kommentoit tätä viestiä
2. Arvalla, kun olet blogini lukija
3. Arvalla, kun vinkkaat arvonnasta blogissasi

Muistathan laittaa nimimerkin kommenttiin, jos osallistut anonyyminä!


Juhlacenterin löydät täältä.
(Huom! Bloggaaja ei hyödy klikkauksista)

30 kommenttia:

  1. Tuo sormenjälkipuu olisi kyllä mukava vieraskirja idea :) kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus juhlacenteristä, tällä viikolla itse kävin myös hakemassa paketin postista joka tuli mistä muualtakaan kun juhlacenteriltä :D

    Ja siis kahdella arvalla mukana tottakai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlacenteristä on tullut minullekin jo monta pakettia. ;) Uskon, että häidenkin jälkeen vierailen Juhlacenterin sivuilla aina tarpeen tullen. :)

      Poista
  3. Ihania juttuja :)) muistinkin juuri että minun piti tilata juuri noita opaskylttejä :) yhdellä arvalla siis mukana! :)

    VastaaPoista
  4. JuhlaCenteriltä löytyy kyllä vaikka mitä ihanuuksia, sivuja tulee selailtua vähän väliä. Voi että, tuo sormenjälkipuu on olisi ihana! Se on meillä yksi suosikeista kaikista mahdollisista vieraskirjaideoista, arpaonni siis tekisi tälle enttententtenteelikamenttelle lopun ; ) Kolmella arvalla mukana, maininnan blogiin lisään lähipäivinä : )

    VastaaPoista
  5. tosi kaunis tuo sormenjälkipuu! yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  6. JuhlaCenter on myös yksi minun paikoista misä tilaan häätuotteita! :)

    VastaaPoista
  7. Tykästyin itse kovasti tuohon sormenjälkipuuhu, kun sen ensimmäisen kerran näin :) Täällä kovasti häistä haaveillaan ensi kesälle ja suunnitelukin on jo esiasteella :) Nimim. JenJo

    VastaaPoista
  8. Mulle! :D Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla mukana!
    Kiva olisi tuo omiin häihin saada.

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  11. ei kun kahdella sittenkin, jäinkin seurailemaan :D

    VastaaPoista
  12. Kivan erikoinen tuo sormenjälkipuu! Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  13. Kahdella mukana! Aivan mahtava idea! Aion toteuttaa :)

    VastaaPoista
  14. Hyvä idea tuo sormenjälkipuu :) Yhdellä arvalla mukana! jennim88(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukana tässä hienossa arvonnassa! :) Olen viime aikoina pohtinut, millainen vieraskirja häihin tulisi hankkia, JA WAU, tällainen se tulee ehdottomasti olemaan!

    Nipa

    VastaaPoista
  16. Tuo puu on niin ihana! Mukana yhdellä arvalla. -p-

    VastaaPoista
  17. Uusi lukija täällä heippa! Oli mukava löytää blogiisi :) Juhlacenterillä on kyllä vaikka mitä kivaa, ihastuin varsinkin niihin timanttisaippuakuplapulloihin ja ilmapalloja ajattelinkin sieltä vähän tilailla...

    Sormenjälkipuuta olen suunnitellut meidän häiden vieraskirjaksi, joten arvontavoitto olisi oikein tervetullut :)

    Ai niin ja mukana olen kolmella arvalla. (Teen postauksen jossa vinkkailen arvonnasta vielä tänään :) )

    VastaaPoista
  18. osallistun arvontaan!
    elina_myllykoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Juhlacenteristä on jo minullekin paketti tullut, mutta osallistun myös tähän arvontaan kahdella arvalla :).

    VastaaPoista
  20. Juhlacenter on mielettömän ihana paikka, joten tottakai osallistun arvontaan!
    mia.meronen@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Oih, meille on tulossa juuri ruollainen vieraskirja, mutta en ole ehtinyt sitä vielä hankkia!!

    Kolmella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  22. Ihana arvonta. Kolmella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  23. Osallistun! Ensi kesänä omat häät ^^
    mirabella.night@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kiva idea tuo! Kahdella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  25. Kerkisin vielä, hyvä kun muistutit:) kahdella mukana!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)