keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Useimmiten yövuorossa olen avannut bloggerin. Toisinaan olen saanut jopa melko selkokielistä tekstiäkin aikaiseksi, vaikka välillä jälkikäteen naurattaa huvittavat lauseet, sekä mitä ihmeellisemmät ajatukset.. Tänään ihan mahtavin juttu oli herätessä huomata, että olin saanut sähköpostia koskien blogi miittiä! Toivottavasti aikataulut menevät siten, että ei nyt ainakaan töitä pukkaa juuri siihen kohtaan (meillä jo tammikuulle listaa tehty), mutta onneksi voi aina vaihtaa vuoroa, jos miitti osuukin töiden päälle. Eihän miittiä voi missata. ;) Mies kysyi illalla, että mitä ihmettä hymisen koneen äärellä. Kerroin morsianten miitistä, jolloin mies pyöritteli päätään (ehkä pystyi kuvittelemaan, että minkälainen on volyymi, kun useampi häihin hurahtanut laitetaan samaan tilaan). :D

Viikonlopun jälkeen olen useampaan kertaan miettinyt Lehmonkärkeä. Vitsit se tunnelma on varmasti ihan huikea, kun musiikki lähtee soimaan ja pääsen laskeutumaan parvelta kohti miestäni. Nyt vain pitäisi tehdä listaa siitä, että mitä kaikkea sitä vielä tarvitaan varsinkin juhlapaikalle. Ajattelimme ajoittaa kynttilöiden ja muiden koristeiden hankkimisen tammikuulle, koska silloin on todennäköisesti aika hyviä alennuksia ainakin lyhdyissä, kynttilöissä, "jouluvaloissa", sekä karkeissa (tosin ei meillä mitään joulun karkkeja tule perus fazereiden lisäksi).

 

Joulukuulle pukkaakin jo paljon ohjelmaa. Toinen päivä joulukuuta olen menossa kampaajalle, joka tekee myös hääpäivänä kampaukseni. Kampaajan kanssa sovittiin, että teemme koekampauksen jo samana päivänä, eli joulukuussa luvassa todennäköisesti kuvaa kampauksesta! Samassa paikassa tehdään myös meikki, joten täytyy hieman miettiä sitäkin, että minkälaisen meikin haluaisin. Joulukuun lopussa menen risteilylle toisen kaason kanssa, jolloin ajattelin ostaa karkkibuffetin karkit (ainakin mariannerakeet ja mahdollisesti joitain muitakin). Joulukuussa lähtevät myös kutsut matkaan, joten melko paljon hää jutut etenevät ensi kuun aikana. Niin ja kolmas päivä saan häämekon takaisin! Ihan mahtavaa.


Kävin eilen pikaisesti kiertelemässä kauppoja. Voitteko uskoa, että mukaani tarttui alusvaatteet häämekon alle. ;) Täytyy sanoa, että yllätin itseni tosissaan, koska ajattelin alusvaatteiden hankinnan jäävän ihan viime hetkeen, mutta olin väärässä. :) Olen useita kertoja lupaillut postausta tekemistäni hankinnoista.. Uskoisin, että saan postauksen valmiiksi viikonloppuna yövuorojen jälkeen. :)

Ja loppuun muistutuksena:
(Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin 17.11 julkaistuun postaukseen)

5 kommenttia:

  1. Täällä kans painetaan yövuorossa ;)
    Hyvinhän sulla sujuu kirjoittelut, mutta tiedän tunteen ettei aina ole ihan skarpimmillaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saako udella, että mitä teet työksi? :) Joo kyllä sitä aina toisinaan tulee korjailtua kirjoituksia, jos jotain ihan tosi noloja mokia on päässyt käymään. ;) Hyvää yötyötä sulle!

      Poista
    2. Saa udella. :) oon hotellialalla.

      Poista
  2. Näytin samaa hiuskuvaa kampaajalle inspiraatioksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko kampauksesta samankaltainen? :) Itse tykkään juuri tuollaisista melko rennoista kampauksista.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)