lauantai 2. marraskuuta 2013

Marraskuu

Marraskuussa olisi tarkoitus käydä juhlapaikalla, sekä pitää samana päivänä hääpalaveria. Tänään näin toisen kaasoista ja heitin ilmoille, että olisi mukava päästä  maistelemaan juhlapaikan omaa talon viiniä, ehkäpä siis olisi aika pitää pienet illanistujaiset. Tällä viikolla sain myös puhelun Glamourista, että minun mekkoni olisi sovitusta vaille valmis (mielettömän nopeasti saivat mekon korjaukset  valmiiksi).  Perjantaina aloitin aamun pommittamalla juhlapikkakunnan seurakuntaa ja tiedättekö, että kuinka olen helpottunut.. Meillä on pappi! :) Tammikuussa sovittiin, että olemme yhteydessä kirkkoherranvirastoon, jotta ehdimme vielä hieman tutustua meidän pappiin. Ymmärsin, että meidän tulisi kuitenkin hakea vihkiraamattu omasta seurakunnasta (onko kenelläkään tästä varmaa tietoa?) Esteidentutkinta pitää myös hoitaa pois alta (vissiin ihan netillä ja pankkitunnuksilla tämänkin voi hoitaa?

Viimeisen kuukauden aikana on tullut myös selattua melko ahkerasti matkatoimistoje sivuja. Voi olla, että meidän matka on maksua vaille varma (tässä kohtaa miehen mielipide ratkaisi, koska on vähemmän elämässään matkustanut). Ensimmäisenä piti varmistaa, että kummankin passit ovat vielä voimassa (pikkujuttuja). Miten muuten tuo passi asia menee.. Voinko vielä melko pian häiden jälkeen matkustaa vanhalla nimellä? Kuinka nopeasti häiden jälkeen kaikki uudet ajokortit, passit, kela- ja pankkikortit tulee hankkia? :) Meillä nimittäin tarkoituksena lähteä matkalle melkein heti häiden jälkeen.. Nämä asiat pitääkin selvittää mahdollisimman pian.

Muutenhan kaikki vaikuttaa olevan varsin mallikkasti. Ainoana ärsyttävänä asiana tietokoneen hajoaminen, eli tabletilla täällä kirjoitellaan (harmi, koska asiaa olisi enemmän, mutta eihän tällä nyt ihan tietokoneen tavalla pysty kirjoittamaan). Lisäksi kirjoitusvirheitä tuntuu tulevan ihan jatkuvasti. :|


Tuo kuva on poimittu pinterestistä (yllättävää eikö). Haluan meistä myös firstlook kuvia, joten olisiko tuo se tapa toteuttaa kyseiset kuvat? ♥ Nyt toisten morsianten blogien pariin (liian monta postausta mennyt jo ohitse). Ensi viikolla toivon, että pääsisin pitämään tämän blogin ensimmäisen arvonnan. :)

4 kommenttia:

  1. Vanhalla passilla voi lähteä häämatkalle, kun muistaa vaan varata reissunkin sillä vanhalla nimellä ;

    VastaaPoista
  2. Vihkiraamattu tosiaankin tulee morsiamen kotiseurakunnasta, on seurakunnan lahja hääparille.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tidosta. :) Paljon sitä oppii uutta tässä häitä suunniteltaessa, mutta ehkä olin tämän joskus kuullut.. ehkä rippikoulussa..? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)