tiistai 12. marraskuuta 2013

Muita enemmän

Häät ovat nykyään mielessä ihan joka päivä. Toisinaan sitä panikoi, että ehtiikö ihan varmasti hoitamaan vielä kaikki keskeneräiset asiat, mutta useimmiten sitä on jo melko luottavaisella mielellä. Uskon, että tuleva lauantai selventää hieman juhlapaikan koristeluja, koska olemme menossa käymään juhlapaikalla. Joulun jälkeen on ehkä järkevintä ostaa kynttilät ja valosarjat (ovat todennäköisesti alennuksissa), mutta hieman meinaa lyödä tyhjää, että onko jotain suurta vielä hankittavana? Budjettia tulee ahkerasti tarkasteltua, ja vielä toistaiseksi voimme huokaista, koska budjetti näyttää toistaiseksi hyvältä, vaikka yksi isompi menoerä saatiinki häiden ulkopuolelle (kiitos auton..)

Keräsin tuossa hetki sitten tähän tietokoneelle vanhoja valokuvia. Vielä ei ole ihan selkeää, että millä tavalla valokuvat tulevat näkymään meidän häissä. Toisaalta haluaisin ihan perinteisen albumin, mutta toisaalta olisi mahtavaa, jos kuvat näkysivät diaesityksenä jonkinlaisessa aikajärjestyksessä. Toinen kaasoista kertoi olleensa äskettäin häissä, joissa kuvia oli ripustettu narulle pyykkipojilla. Muutama kuukausi sitten löysin pieniä lumihiutaleilla koristeltuja pyykkipoikia Tiimarista, joten ei ihan pöljä idea hyödyntää niitä tässä kohtaa. :)


Edelleen valokuvaus mietityttää, koska haluaisin mahdollisimman monipuolisia kuvia häistämme. Häiden aamuna voisin veikata, että ainakin pikkusiskoni on varustautunut kameralla (?), mutta kuka kuvaa miehen valmistautumisen päivään?!?Voisikohan bestman sen verran kuvata, että saadaan myös miehen valmistautuminen kuviksi. :) Valokuvaus mietityttää myös mahdollisissa polttareissa (saammehan varmasti polttaritkin ikuistettua, vai kannattaisiko toivoa, että kaikilta jää kamera kotiin ;) ?)... 

(Pinterest)

Seuraavana hankittavana asiana on alusvaatteet ja mahdollisesti toiset kengät.. Jotenkin olen saanut nyt mielettömän päähänpinttymän, että kesällä ostamillani kengillä ei vaan voi jaksaa kävellä koko päivää.. Tosin tarvitsen kyllä niitä ulkona otettavia kuvia varten talveen sopivat kengät. Ajattelin, että voisin kuvata tänne blogiin suurimman osan hankinnoista. Kiinnostaako ketään? :) Toivottavasti pääsen huomenna kirjoittamaan loppuun postauksen Juhlacenterin kanssa tehdystä yhteistyöstä. Luvassa ainakin arvonta. ;)

Vihdoinkin pääsin kuuntelemaan Juha Tapion ja Johanna Kurkelan dueton.. Ihan mahtavaa, mutta mitä muuta voisikaan odottaa tältä kaksikolta. :) Nyt vain miettimään, että mitkä kappaleet soivat ennen ja jälkeen vihkimisen.. Voisiko tämä olla niistä yksi?

4 kommenttia:

  1. Kamerani on aivan varmasti matkassa mukana :)
    Jää nähtäväksi paljon saan kuvattua;)
    Minulla ei ainakaan näy tuossa lopussa mitään musiikki linkkiä? :)
    T.pikkusisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä. :) Näkyykö nyt? Latasin sen uudestaan. :) (Minulla näkyy, mutta jostain syystä ilmestyy tuohon tekstin loppuun hieman viiveellä. :/ Kyseessä Johanna Kurkelan & Juha Tapion duetto nimeltä Muita enemmän. :)

      Poista
    2. Ei näy ainakaan kännykässä :) täytyy kokeilla tietokoneella.Varmasti ihana laulu,täytyy etsiä yuo tubesta :)

      Poista
    3. Voi olla, että ei kännykällä näy.. :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)