tiistai 5. marraskuuta 2013

9417600 sekuntia

Muutamissa blogeissa on miettitty kukka asiaa, joten ajattelin tuoda myös omia suosikkejani esille. :) Itse haluaisin melko vaalean kimpun. Jossain kohtaa ajattelin, että ehkä valkoisia liljoja, mutta toisaalta callatkin (kirjoitetaanko se noin) sopisi mielestäni hyvin, vaikka ne ehkä mielletään enemmän hautajaisiin. Googlailtuani hetken löysin muutamat aika talviset kimput. Mitäs tykkäätte? 
Jotenkin haluaisin tuollaisen melko utuisen kimpun.. Ehkä kimppuun voisi sumuttaa sitä lumispraymaalia? Vai onkohan kukkakaupoilla jotain omaa lumisprayta. Täytyy ottaa pian yhteyttä juhlapaikkakunnan kukkakauppaan, koska nämä kukka asiat ovat meille vielä melko suurena kysymysmerkkinä. Lähinnä kukkien toimittaminen juhlapaikalle on suurin kysymys.. Toivottavasti onnistuisi kukkakaupan kautta, koska hääpäivänä on varmasti miljoona muutakin asiaa. Tai sitten pitää vain delegoida. ;) Täytyy ehkä vierailla kukkakaupassa ensi viikon perjantaina, kun olemme muutenkin menossa käymään juhlapaikalla.


Sulhasen ja bestmanin vieheissä tulee olemaan luonnollisesti joku sama kukka minun kimpustani. Mielestäni ihan näppärän näköinen tuo alla oleva. Mies ei ihan hirveästi lämpene noille vieheille, mutta ehkä nyt ainakin hetken voi pitää sitä kukkaa rinnassa. ;) Ainakin kaasoille, sulhaspojille ja sisaruksille haluaisin samanlaiset kukkaset ranteeseen.. Ja ehkä äidille? Oletteko muuten päässeet vielä miettimään mahdollisia kiitoslahjoja? Itselläni on muutama idea, mutta vielä pitäisi saada ulkopuolisen ihmisen mielipide.. Harmi vain, että juuri nämä kiitoslahjojen saajat lukevat blogia, joten nyt täytyy etsiä mielipiteitä muualta :)


Ps. Tänään kotiutui "uusi" tietokone, joten postauksia saattaa sadella hieman tiuhemmin. Huomenna saan ainakin mielenkiintoista postia, että uskoisin loppu viikosta olevan arvonnan aika! ;) (Tästä lisää myöhemmin).
Voitteko muuten uskoa, että otsikon mukainen määrä sekunteja on viikoissa 15,57 viikkoa.. Hui.. Pian sitä ihan oikeasti ollaan pienissä häissä.. 

6 kommenttia:

  1. Minusta neljäs kimppu on kaunis :) Meille tuli kanssa uusi tietokone tänään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidän eniten ensimmäisestä, mutta nelonen tulee vahvana kakkosena perässä. :)

      Poista
  2. Ensimmäinen on aivan ihana, olen itsekin ihastellut sitä. Löysin vasta blogiisi ja selailin myös vanhempia kirjoituksia. Pakko todeta, että löydän hyvin paljon samaa, mitä itse olen miettinyt ja ihastellut viime vuodenvaihteesta lähtien, jolloin päätimme hääpäivän. Meillä on häät viikko teitä aiemmin. En itse ole blogannut tästä taipaleesta, mutta Pinterest on ollut kovassa käytössä, ja olen lukenut suurella mielenkiinnolla muiden hääblogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko teillä järjestelyt suunnilleen samalla mallilla? :) Pinterest on kyllä ollut suureksi avuksi! Toisinaan sitä vaan ihastelee niitä kuvia ja ideoita, mutta usein sieltä tänne blogiinkin jotain päätyy. ;) Toisten blogeja on kyllä mukava seurata, ja saada jotain uusia ideoita. :) Tulehan kertomaan sitten hääpäivästä, että miten sujui. :) Ja onnea hääpäiväänne!

      Poista
  3. Sanoisin, että ollaan aika samassa vaiheessa järjestelyjen suhteen. Kutsut ovat melkein valmiit, aiotaan postittaa ne jo ennen ns. pahinta joulukorttiruuhkaa. Vaiheessa on vielä mm. vieraskirjan toteutus, menu-/ohjelmalaput, molempien asusteet, alkoholijuomien ja karkkien (buffet) hankinta, musiikki... Onhan tuota mietittävää ja hankittavaa vielä. :)

    Onnea teillekin jo valmiiksi! Varmasti seurailen blogiasi tulevat kuukaudet. Tässä on muuten linkki Pinterest-kuviini: http://www.pinterest.com/miitu/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuntuuhan sitä, että hankittavaa ja mietittävää on vielä riittävästi. :) Pitää käydä katsomassa nuo sinun kuvat! Kiitos linkistä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)