maanantai 25. marraskuuta 2013

TJ 89

Olin viikonloppuna toisen kaasoni kanssa viettämässä iltaa. Laittautuminen on kyllä ihan parasta. Ostin iltaa varten pullollisen Fresitaa ja muutaman Happy Joen (en ollut aikaisemmin niitä maistanut). Täytyy sanoa, että vaikka monissa blogeissa Happy Joen ulkoasua kehutaan, niin maku ei mielestäni ole millään tavalla hyvä.. Onneksi teksti pullonkorkin sisäpuolella korvasi puuttuvan maun. ;) ("Happiness is an attempt to make someone else happy"). En kuitenkaan voi kielttää etteikö Happy Joet näyttäisi ihan mahtavalta isoissa sinkki ämpäreissä.
Huvittavaa tosin, että illan aikana tuli juotua ihan perinteistä mansikka-lime siideriä, sekä mariannea ja punaista kalaa. :) Hih.. Tuo punainen kala on yksi omista suosikeistani, mutta kaason makuun se ei ollut. Tykkään tuosta punaisesta kalasta ehkä Batteryn vuoksi (korjatkaa, jos siihen oikeasti tulee jotain ihan muuta).


Tänään menin taas päivälaskurilla laskemaan, että kuinka monta päivää onkaan meidän hääpäivään. Voitteko uskoa, että päiviä on enää 89 jäljellä, eli kaksi kuukautta ja 28 päivää. Mieletöntä. Odotan joulukuuta ihan älyttömästi. Kahtena peräkkäisenä päivänä heti kuukauden alussa on häihin liittyviä ihania juttuja. :) Häämekko pääsee pian takaisin kotiin, sekä hiuksetkin saa uutta väriä ja harjoituskampauksen.
Tuossa joululahjoja miettiessä löysin muutaman ihanan idean häitä ajatellen (lupaan esitellä ideat heti joulun jälkeen). 

Lauantai iltana sain ehkä majapaikan Suomen vanhimpien häämessujen ajaksi. :) Eli Turkua kohti 25.1-26.1.2014. Turun häämessut pidetään Sokos Hotel Caribiassa. Turun häämessujen sivuilla luvataan, että tapahtuma tulee helpottamaan juhlien järjestämistä. Tapahtumasta pitäisi myös löytyä kaikki tarvittava yhdellä kertaa, saman katon alta. Toki olisi mahtava yöpyä ihan hotellissa, mutta katsotaan, että miten messujen kanssa toimin. ;) Kuinka moni muu morsian on tulossa Turun häämessuille?


Testasin muuten tuossa viikonloppuna yhtä karkkibuffan purkkia. Onneksi tuli testattua, koska huomasin purkkien vetävän aikamoisen määrän karkkia. Täytyy varata jokaista karkkia riittävät määrät. Minkälaisia määriä olette ajatelleet karkkibuffaan? Nyt tuli ainakin todettua, että isoon chocolate purkkiin mahtuu ainakin 3 x 300g suklaakarkkeja (tryffeleitä). Kuinkakohan metsään mennään noiden määrien kanssa. 
Seuraava isompi projekti on baarin kyltti, sekä drinkkilippujen askartelu. Ideoita?

20 kommenttia:

  1. Iik, aika menee nopeasti, hui meillä vielä vähän yli 100 päivää. Hyvä idea tuo karkkien kokeilu minä olisin varmaan vaan nakannut ne sinne edellisenä päivänä ja sitten tuskaillut. Kyllä buffetin täytyy näyttää runsaalta. Olen ajatellut varata ainakin 200g per hlö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttäisi kyllä hassulta vajaat purkit. :D Tuo 200g on varmasti aika hyvä. :) Montako purkkia ja minkä kokoisia teille tulee?

      Poista
    2. Erilaisia lasisia, varmaan vetoisuudet 1,5 l - 5 litraan. Olisi myös pari isoa boolimaljaa, mutta en tiedä miltä näyttäisivät. Ajattelin ainakin kuutta astiaa.

      Poista
    3. Meilläkin on tällä hetkellä viisi isompaa ja kolme sellaista melko pientä purkkia (mariannerakeita niihin ajattelin). :)

      Poista
  2. Happy Joe on munkin mielestä ihan kamalan makuista, vaikka pullo on suloinen ei se korvaa sisältöä :D
    Oon näillä näkymin tulossa häämessuille myös Turkuun, mutta työt saattaa jättää tämän vain haaveeksi.. Katsellaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odotin jotain ihan mielettömän makuista siideriä, mutta oli pettymys. :/ No, jos satutaan Turkuun samaan aikaan, niin yritetään nähdä! :)

      Poista
    2. Näin tehdään, ilmoittelen jos pääsen lähtemään :)

      Poista
  3. Vaikka melkoinen siideripissis oonkin ni ei uppoo mullekaan toi happy joe! Mutta punainen kala... <3 (kuullostaako liian juopolle?;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse mietin myös, että kehtaanko myöntää punaisen kalan olevan ihan parasta. ;) Monikaan ei kyllä koko juomaa edes tiedä. :o

      Poista
    2. Ihan parasta kun sen tekee Ed lemon lightiin ;)

      Poista
    3. Ok. :) Täytyy joskus kokeilla. ;)

      Poista
    4. (Nyt kyllä kuullosti vähän juopolle kun oon testannu eri energiajuomillakin :') pitää kyllä punanen kala-vermeet varata häätarjoiluunkin! Jaksaa tanssia koko illan!)

      Poista
    5. Ei sentää. :) Meillä on vielä mietinnässä, että mitä juomia haluaisimme ehdottomasti baarissa olevan tarjottavana.

      Poista
  4. Musta Happy Joe on ihan mukavan makuista, mutten muuten siis juon siidereistä vaan Crowmooria, en ole edes ikinä maistanut perus Golden gapia yms... Mutta täytyy siis maistattaa tutuille ennen kuin ostetaan häihin sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että Happy Joe on omppu siiderin ystäville ihan jees. Itse olen enemmän niiden makeiden "litkujen" ystävä. ;)

      Poista
  5. Eikös se isosisko ikinä oo maistanut fresitaa?! ;) se on ihan parasta!Mä tein siitä boolia synttäreilleni...hih!
    T.pikkusisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fresitaa joo, mutta Happy Joe oli vielä ihan vieras. :)

      Poista
    2. Ymmärsin siis väärin tost sun korjoituksestas! :D

      Poista
  6. Voi hitsi, mun mielestä se Happy Joe on just hyvää! Tai siis se organic ainakin...
    Olipa hyvä pointti, että karkkeja kannattaisi kokeilla purkkeihin ennen sitä! Itse ajattelin alunperin 100-150g/hlö, mutta saattaa se määrä vielä hieman nousta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähtävästi jakaa mielipidettä ihan muakavasti tuo Happy Joe. :) Joo kannattaa ehdottomasti testata niitä purkkeja. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)