torstai 14. marraskuuta 2013

Satanen

Sata hassua päivää ja sanomme tahdon! Mielestäni aika on mennyt todella nopeasti. Hassua ajatella, että siitä on jo kohta vuosi, kun menimme kihloihin. Ajattelin vuoden 2014 helmikuuhun olevan tuskaisen pitkä aika, kun mietimme kihlapäivänä sopivaa hääpäivää. Hyvin olemme pysyneet suunnitelmissa, vaikka hääpäivä muuttuikin alussa viikolla eteenpäin. Positiivista on varmasti huomata, että ihan vielä en ole muuttunut Bridezillaksi, ja mieskin on edelleen ainakin näennäisesti kiinnostunut mielettömistä häävisioista. ;) (Tänään tosin vain hymähti, kun postilaatikkoon saapui taas häiden pieniä yksityistkohtia, kiitos Juhlacenter). 
Kuluneen vuoden aikana muutama asia alkuperäisestä suunnitelmasta on muuttunut. Vielä viime jouluna osasin kuvitella, että kuinka kävelen kotipaikkakuntani kirkon käytävää isäni saattamana Prinsessaruususen soidess taustalla. Tammikuussa odottelin vielä kuumeisesti tarjousehdotuksia eri juhlapaikoista. Keväällä olinkin sitten jo täysin "mainoksen uhri". Häät lehden mainoksesta löysin Asikkalan Lehmonkärjen, joka päätyikin melko pian juhlapaikaksemme. Vielä tänäkään päivänä meitä ei harmita tippaakaan, että emme valinneet perinteisiä häitä kirkossa. Vielä on (ainakin lauantaihin asti) hieman avoinna, että miten käytännössä juhlatilassa vihkiminen hoituu, mutta koska emme ole ensimmäiset, jotka näin toimivat, niin olemme varsin luottavaisella mielellä. :)

(Kimppu on mielestäni ihana, vaikka ei tekstiin liity mitenkään)

Kesällä päätimme lähteä mökkeilemään Lehmonkärkeen, joka olikin ihan mieletön paikka mökkeilyyn. Meidän mökin (niinkuin melkein jokaisen) Lehmonkärjen mökin pihasta löytyi kylpypalju! Vietimme kesälomasta viikon mökillä ja kävimme samalla myös tutustumassa Ravintola Omettaan. Ometassa on juuri sellaista hämyä tunnelmaa, josta pidän. Tilana Ometta on todella kaunis, joten ihan hirveitä koristuksia ei tilaan tule.

Pitkin tätä vuotta on tullut tehtyä isompia ja pienempiä hankintoja. Top 5 on ehdottomasti: hääpuku (ostettu helmikuussa 2013 Nainen ja elämäsi juhlat messuilta), sormus (ostettu lokakuussa 2013 Kultajousen myymälästä Lahdesta), Bändi (voiko sitä edes sanoa hankinnaksi?), Mökkiloma Lehmonkärjessä (heinäkuu 2013), sekä tietysti sulhaspoikien vaatteet (pääsevät ehdottomasti top 5). Mökkiloman luokittelen kyllä häihin liittyviin "hankintoihin", koska kyllä sen viikon aikana tuli useita kertoja mietittyä hää juttuja kylpypaljussa. :)

Syksy onkin sitten kulunut vaihtelevin teemoin. Toisinaan häihin liittyvät asiat ovat edeneet enemmän ja vähemmän vauhdikkaasti. Isoimpina juttuina taisi olla häämekon vienti pienennykseen, kaaso palaveri,  Juhacenterin kanssa aloitettu yhteistyö (tästä lisää seuraavassa postauksessa). Nyt tulevina juttuina on hääpalaveri ja kutsukorttien tekeminen loppuun. Pian onkin se hetki, että kortit saa tiputtaa postiin. Aikaisemmasta ajatuksesta poiketen pistämme kutsut postiin jo joulukuun alussa. Tulimme siihen lopputulokseen, että tammikuussa voi olla jo liian myöhäistä lähettää kutsuja (hääpäivä sattuu hiihtolomaviikolle),  koska ihmiset todennäköisti suunnittelevat talvilomia.

Seuraaviin sataan päivään kuuluu vielä monenlaisia juttuja, mutta ihan vielä en kuitenkaan haluaisi kirjoittaa tänne blogiin, että tänään on "The päivä". Haluan vielä suunnitella, koska seuraavaa isompaa suunnitelmaa ei häiden jälkeen ole. :D (Mies jo eilen totesi, että tarviiko sitä aina olla joku iso juttu menossa). ;) 

8 kommenttia:

  1. Samaa mäkin haluan, siis suunnitella. Häiden jälkeen ei ole taloprojektia, eikä lapsia todellakaan tulossa. Jää varmaan aika iso tyhjyys täytettäväksi.

    Hurjan nopeeta menee kyllä aika, tekin kohta olette jo alttarilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tuntuu, että aika menee ihan käsittämätöntä vauhtia. :) Suunnittelu on ihan parasta puuhaa, joten jotain on kyllä keksittävä. Vinkkaa, jos keksit jotain mieletöntä. ;)

      Poista
  2. Tuo lehminkärki on kyllä ihana paikka! :) harkitsemme myös sitä hetken aikaa juhlapaikaksi, mutta kesäisin se on kovin varattu. Päädyimme kuitenkin Helsinkiin, missä yhteinen elämämme on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soittaessani Lehmonkärkeen kysyivät, että enhän ajatellut kesää 2014 (oli jo viikonloput varattu). Onneksi sattui näin, että menemme jo talvella naimisiin, muuten olisi joutunut odottamaan vuotta 2015.. :D Meilläkään ei ole mitään Asikkalassa, mutta uskon Lehmonkärjen olevan jatkossa yksi vakkari mökki paikoista (meillä ei omaa mökkiä ole).

      Poista
  3. Hyvä, kun huomautit tuosta hiihtolomaviikosta..! Pitää kyllä itsekin harkita, että laittaisi kutsut hiukan aikaisemmin menemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on luullut, että olemme juuri hiihtoloman takia valinneet tuon päivän. :) Itse en myöskään tätä oivaltanut heti, mutta onneksi ympärillä ihmiset muistuttivat mahdollisesta hiihtolomasta. Parempi se kai on laittaa kortit ajoissa, kun ihan liian myöhään.

      Poista
  4. vau! Aivan ihana juhlapaikka! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)