tiistai 22. lokakuuta 2013

Yks, kaks, kolme

Meinasin kirjoittaa otsikoksi 4+0, mutta onneksi tajusin sen olevan jo liian hämäävä otsikko ilmaisemaan, että häihin on tasan neljä kuukautta. :D 123 päivää meidän häihin. Aika menee vaan todella nopeasti. Tuntuu, että siitä on ihan hetki, kun kirjoitin häihin olevan "tasan vuosi". Kuukausia ei ole jäljellä neljää enempää! Miksiköhän tästä määrästä päiviä tuli mieleen pulttibois miehen huuto:


Voikohan tästä aloituksesta enää ajatella, että jotain järkevää on luvassa. ;) Ihan oikeasti halusin jakaa taas muutamia ideoita. Löysin alla olevat kuvat yllätys yllätys Pinterestistä. Aikaisemmin ajattelin jotain todella yksinkertaista kimppua itselleni, mutta onhan nuo nyt tosi nättejä kimppuja. Tuossa toisessa kimpussa taitaa olla Pioneja, jotka eivät ole helmikuussa helpoiten saatavilla. :/ Aika varma olen, että kimppuni tulee olemaan valkoinen, mutta Pionit saan varmasti unohtaa.
Tuo kynttilä asetelma selkeytti omia ajatuksiani niistä elävistä kynttilöistä. Eikö olisi ihan fiksua laittaa jokaiseen pöytään yksi asetelma tuohon tyyliin pienillä koristeilla? Kuvassa on jotain lumen tapaista.. Täytyy nyt treenata erilaisten asetelmien tekoa. Tuon tyyliset asetelmat vaativat kolme kynttilää, havunoksia, käpyjä, alustan ja jotain valkoista hiekkaa/sokeria/suolaa.. Mikä olisi halvin ja kuitenkin kestävä lumen näköinen?


Muistilistaa tarkasteltaessa huomasin, että lahjalista oli kohdassa 4-1 kuukautta ennen häitä. Päätinpä siis hieman luonnostella tulevaa lahjalistaa, vaikka päällimmäisenä toiveena on ehdottomasti häämatkan sponssaus. :) Meillähän on jo kahdeksas vuosi yhteistä eloa menossa häiden aikaan, joten hirveästi ei mitään ylimääräistä tarvita. Tietenkin olisi mukava saada edes hieman jotain pysyvää muistoa hääpäivästä. Toki häämatkalta tarttuu mukaan useita kuvia ja niiden kuvien ottaminen vaatisi nykyistä paremman kameran, joten ehkäpä toivotaan kameraa häälahjaksi, jotta voimme sitten ainakin seuraavat kahdeksan vuotta saada hieman nykyisiä laadukkaampia kuvia. ;) Huomasin, että tuosta minun kollaasista ei meinaa saada selvää, mutta siinä on siis seuraavia asioita: Marimekon Tuuli pussilakanat, hauskoja tyynyliinoja, lahjakortti (oikeastaan mikä vain), kamera, ihania yllätyksiä, elämyslahja kahdelle, tuo lampu ja häämatkan sponssausta. Tuolla alhaalla lukee, että lahja, jonka voi käyttää ensimmäisenä hääpäivänä esim. yö hotellissa. Ja ykkös toiveena on tietty se, että kaikki kutsutut pääsevät viettämään meidän tärkeintä päivää. :) Olemme hieman karsineet vieraslistaa, joten nyt on ihan oikeasti vaan ja ainoastaan sellaisia ihmisiä listalla, jotka ovat meille erityisen tärkeitä. Jätämme siis pois suurimman osan sellaisista "avec" kutsuista, jotka menisivät sellaiselle henkilölle jota emme ole edes ikinä tavanneet. 


Minkälaisia häälahjatoiveita te olette esittäneet tai tulette esittämään? Me yritämme vielä miettiä muutamia lahjoja listaan, jotta jokaiselle löytyisi joku lahja omalle kukkarolle sopivana. Mielestäni ei ole tärkeää se, että mitä lahja on maksanut vaan se, että lahjan antaja on oikeasti ajatellut meitä lahjaa ostaessa tai tehdessä. Tästä tulikin mieleen, että varmasti parhaimpia lahjoja on ne itsetehdyt lahjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)