lauantai 26. lokakuuta 2013

Mitä suuremmat kustannukset, sitä suuremmat nautinnot. -Decimus Junius Juvénalis-

Tällä viikolla olen saanut hoidettua jo muutamia asioita pois alta. Olin yhteydessä juhlapaikan omistajaan, jonka kanssa sovimme ensi kuulle tapaamisen. Tarkoituksena olisi käydä katsomassa juhlapaikkaa useampien silmäparien kanssa, jotta pystytään vielä tarkemmin ideoimaan juhlapaikan koristeluja, istumajärjestystä, itse vihkimistä (joka siis tapahtuu juhlapaikalla) jne.. Alkoholi asiaan sain nyt vihdoinkin ihan selkeän vastauksen! Juhlapaikalle ei saa tuoda omia juomia, koska paikassa a-oikeudet. Nyt vain miettimään, että miten juoma asia häissä hoidetaan. Selvä asia on, että baarin hinnoilla emme pysty tarjoamaan koko iltaa, mutta alkumaljat, ruoan kanssa juotavat ja mahdollisesti se lämpimien juomien buffa (tätä unohdin kysyä, että onko mahdollinen) tullaan tarjoamaan. Onko siinä riittävästi? Toinen kaasoistani ehdottikin jo aikaisemmin, että ehkä sellainen drinkkilippu systeemi voisi olla toimiva. Mitä mieltä olette? Onkohan meillä kohta vuorossa drinkkilippujen askartelua. ;) Mielestäni voisi olla todella toimiva juttu, että annamme jokaiselle tietyn määrän lippuja, joita vastaan baarista saa "lunastaa" itselleen juotavaa. Jokainenhan voi sitten ostaa juotavaa baarista, jos drinkkiliput eivät riitä.
 
(Hauska idea, vaikka ei tekstiin mitenkään liity)
 
Ensi viikon perjantaina koittaakin jännittävä hetki, kun pääsemme miehen kanssa soittamaan juhlapaikkakunnan kirkkoherranvirastoon. Jos joku ei ole lukenut kesällä kirjoitettua postausta pappi asiasta, niin homman nimihän on se, että emme saaneet omalta paikkakunnaltamme pappia "niin pitkän matkan päähän". Juhlapaikkakunnalle soittaessani sain päivämäärän 1.11, jolloin voin asiaan palata. Toivottavasti pappeja on riittävästi kyseisellä paikkakunnalla, koska ymmärrettävästi kyseisen paikkakunnan omat asukkaat ovat etulyöntiasemassa tässä asiassa.. Onneksi kirkkoherranviraston virkailija vakuutti, että ei häitä nyt sentään perumaan joudu, vaikka pappi tilanne olisikin heikko (mitä ihmettä tällä sitten tarkoittikaan).

Häämekosta ei ole kuulunut mitään, mtta eiköhän marraskuun lopussa viimeistään tule soittoa Glamourista, että mekkoa pääsee sovittamaan. :) Toiselta kaasoista kysyinkin, että onko heidän mekoistaan vielä kuulunut, mutta ei vielä. Hieman malttamattomana odotan kyseistä puhelua. Miehen pukeutuminen on edelleen ajatuksen tasolla tai sanotaanko puheen tasolla. Kävimme varsin mielenkiintoisen keskustelun miehen kanssa siitä, että minkälaisen puvun ja asusteet hän haluaa. Yksinkertaisesti mies haluaa hyvän perus mustan puvun, jota voi käyttää häiden jälkeen muissakin juhlissa. Kenkien kohdalla annoin joustoa, mutta tämäkään kohta ei tule yllättämään ketään, joka miehen tuntee. :D Tosin itse olen samaa mieltä miehen kanssa, että mielummin mukavat kengät jalassa, kuin hiertävät kusiluikkarit.

(Melko suloisia.. Voisiko meidän häissä olla jotain vastaavaa? Ehkä sydämen tilalla yllättäen lumihiutale?)
 
Muutenhan tässä kuluneen viikon aikana on muun muassa: löydetty kutsukortin teksti, paikkakortit on valmiina (tässä pientä muutosta aikaisempaan), pikkusiskoa on informoitu käpyjen jatkotarkoituksesta (alkuun oli tarkoitus, että kävyt ovat paikkakorttien pidikkeenä ainoastaan), ensimmäiset karkkibuffan karkit on ostettu (joo päivämäärää on heinäkuulle 2014), on saatu hyvä vinkki + kuvia käpyjen spraymaalauksesta (kiitos Minna), pidetty hääpalaveria miehen kanssa (tutiskaa vieraat meillä on ohjelmanumero). ;)

(Tämäkin idea olisi ihana, mutta olisiko teksti hieman tönkkö suomeksi "täältä tulee morsian? Ps.. Näen jo pienet sulhaspojat tomerana kanstamassa kylttiä minun ja isäni edessä. <3)
 
(Kaikki kuvat yllättäen: Pinterest)

Otsikolla yritän muistuttaa itselleni, että vaikka rahaa kuluukin melkoisesti hääjuhlaan, niin saamme kuitenkin elämämme tärkeimmän päivän rakkaitten ihmisten seurassa.. :) Taidan siirtyä seuraavaksi suunnittelemaan häämatkaa. ;) (Yritän kuitenkin pitää kustannukset kohtuullisina).

2 kommenttia:

  1. Meille tulee kans noita drinkkililippuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. :) Oletteko ajatelleet, että kuinka monta lippua per vieras?

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)