keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Neljä kuukautta ja kolmetoista päivää

Tänään jäljellä 136 päivää ahkeraa suunnittelua. :) Hassua, että yhdessä hetkessä tuntuu kaikkien asioiden etenevän mieletöntä tahtia, mutta sitten on hetkiä, kun ei oikein edes tiedä, että mitä sitä seuraavaksi lähtisi työstämään. Bloggerin "tekstit" sivulla on lukuisia luonnoksia, jotka sisältävät häihin liittyviä juttuja laidasta laitaan. Olen tallentanut useita kuvia, muutamia runoja, sekä ihania diy ideoita. En haluaisi tehdä hirveästi täytepostauksia ihan vain sen takia, että "pitää blogata", mutta aina toisinaan asiaa on vain vähemmän. Tuleekohan sitä aloitettua uutta blogia häiden jälkeen? Onko teillä ajatuksena jatkaa blogin pitämistä häiden jälkeen?

Meillä on kutsut todella hyvässä vaiheessa, mutta seuraavaksi olen miettinyt kirjekuorien ulkonäköä. Mennäänkö helpomman kautta vai tehdäänkö jotain erilaista? Ihania ideoita on netti pullollaan, mutta mitenköhän sellainen "tuunattu" kirjekuori pysyy hyvässä kunnossa Itellan vauhdikkaassa menossa. :D Toisena juttuna tulee tietysti postimerkit. Tehdäänkä jotkut persoonalliset merkit, vai mennäänkö ihan perus sormus merkeillä? Tai pitäisikö olla jotain lumihiutale/talvi teemaista?

Eikö ole ihanat :) Kuva Pinterestistä

Yhtenä mietittävänä asiana on ollut valokuvaajan ja videokuvaajan "tehtävät" (tai siis, että mitkä asiat ainakin haluamme tallentuvan videolle tai valokuvaksi). Haluaisimme tietysti, että kaikista vieraista olisi jokin muisto häissämme, eli olisiko järkevää pyytää kaikki samaan kuvaan? Meillähän vieraita on enimmillään se 80, mutta realistinen määrä on varmasti lähempänä 60, joten yhteiskuva ei ihan mahdoton idea ole. Meidän juhlatilassa on parvi, joten olisiko valokuvaajan helpoin kuvata ylhäältä parvelta koko porukka? Videokuvaajan haluan ainakin olevan tarkka siinä hetkessä, kun "laskeudun" parvelta alas, ja tässä kohtaa valokuvaaja saa ikuistaa mieheni ilmeen. :D (Meneekö jo liian vaativaksi). Ja tietysti häätanssi ja erilaiset ohjelmanumerot ja puheet olisi ihana katsoa vielä häiden jälkeen. 

Kuva: Pinterest

Alla oleva kuva olisi ihan mahtava, mutta ehkä kohtuu vaativa toteutettavaksi?

Kuva: Pinterest

Minkälaisia toiveita te olette tehneet kuvaajille?

8 kommenttia:

  1. Täällä 150 aamua h-hetkeen:) ei olla vielä tavattu kuvaajaa. Samankaltaisia ajatuksia, ryhmäkuva olisi huippu mutta toteutus mietityttää.toiveena on morsiamen yksilökuva, sormuskuva, potrettikuva ja kuvat bestmanien ja kaasojen kanssa, joku hieman rennompi tällä porukalla:) täytyypä tästä itekin postata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samoissa "tänään jäljellä" päivissä mennään. :) Samaa mietittiin, että muutamia rennompiakin kuvia olisi kiva saada. Mielestäni parhaimmat kuvat tulevat melkein tilanteissa, joissa henkilö ei tiedä olevansa kuvattavana. :) Eli muutamien suunniteltujen kuvien lisäksi toivon kasapäin tilannekuvia. ;)

      Poista
  2. Ei mitään oo vielä mietittynä kuvauksen suhteen, mutta tuota bloggaus asiaa oon minäkin miettinyt. Tämä on ihana harrastus, mutta en osaa sisustaa enkä käy hienoissa ravintoloissa joten mistä sitä bloggaisi? Matkustamisesta tietty varmaan, mutta riittääkö vuodessa tarpeeksi matkustamispäiviä... Huh kun alko jo nyt surettaa :D on Häät muutakin kuin elämän ihanin päivä. Se on yhden aikakauden loppu ja väistämättä myös hääblogin loppu :/ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tässä vielä keksii jonkun tosi hyvän aiheen, josta blogata. :) Olisi ehkä pitänyt keksiä alunperin sellainen nimi blogille, että siinä olisi ollut jatkamisen mahdollisuus. :D Häiden jälkeen tulee varmasti vielä kerrottua siitä tärkeimmästä päivästä, ja ehkä se hääkirppis ideakin olisi ihan kiva. :)

      Poista
  3. Mukavaa luettavaa. :) Taidankin jäädä lukemaan tätä blogia. :)

    Ite olen vasta aloittanut hääblogin kirjoittamisen ja jos haluat antaa vinkkejä tai muuten vaan käydä katselemassa niin mielellään otan kommentteja ja lukijoita vastaan. :)
    http://haaunelmointia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta. :) Täytyykin käydä lukemassa sinun blogia. :) Onko teidän häihin vielä pitkä aika?

      Poista
  4. Meillä on 122 päivää! Hui kamala :D Ryhmäkuva hääväestä olisi kyllä ihana, mutta en tiedä miten toteutus, olisi kiva esimerkiksi kirkon portailla, mutta kaikilla on silloin tietenkin talvitakit ja siitä en ehkä kuvassa tykkäisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee kyllä tosi nopeasti. :) Ja tietysti riippuu, että miettiikö päivinä tai viikkoina. Muistaakseni tässä mennään nyt jotain "jäljellä 19 viikkoa", joka kuulostaa minusta ihan mielettömän vähältä. :D Tuota talvitakki asiaa on tullut myös mietittyä.. Ei kauhean kiva kuvissa. :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)