maanantai 21. lokakuuta 2013

Lokakuun loppua, puheita & valssia

Ajattelin tehdä taas pienen katsauksen kuluneeseen kuukauteen. Lokakuun alussa lupasin hoitaa muutamia asioita, joista tällä hetkellä olen saanut tehtyä seuraavat asiat: omat alusvaatteet on tilattu, I love me- messuilla tuli käytyä, häämatkaa on olen suunnitellut ahkerasti. ;) (Häämatkasta sen verran, että minä saan valita kohteen, ja miehen toiveesta hänelle selviää matkan määränpää lentokentällä). Hih.. Miehen toiveita matkaa ajatellen on ollut: ei yli 12h lentoa, lämmintä yli +20, vähintään viikon reissu ja, jos mahdollista niin hotellissa ei saisi olla lapsia. :) (Kokemuksemme näistä "lapsivapaista" hotelleista on ihan huikeita!) Ja viimeisenä se tähän asti unohdetuin asia, eli tulostimen muste on vihdoinkin hankittu! Tämän viikon aikana ajattelin käydä postissa katsomassa, että minkälaisia postimerkkejä heillä on valmiina, ja ehkäpä ahkeroin jonkun illan ja etsin kaikkien vieraiden osoitteet. Kutsukortteja varten minulla tuli mieleen aika mieletön idea, mutta siitä hieman myöhemmin, jos "keksimäni" asia ei ole ihan mahdoton.

Olen ajatellut, että haluaisin pitää häissä puheen, mutta onko se ihan hölmö idea. Itse en ole ollut ikinä häissä, joissa morsian olisi pitänyt puheen. Sen verran olen jo miettinyt, että minkälaisen puheen haluaisin pitää. Puheen sisältö kannattaa varmasti olla sellainen, että koko hääväki pystyy siihen eläytymään. Jostain luin, että monia häävieraita kiinnostaa erityisesti appivanhempien, miniän ja vävyn ensikohtaaminen.


Itselleni olisi aika luontevaa värittää puhetta kertomalla ehkä jokin vitsi, aforismi tai sananlasku. Ehkä ongelmaksi voi koitua minulle se, että puheliaana ihmisenä puhe tulee kestämään liian kauan. :D Noo.. ehkä puheen pitäminen vaatii muutaman kerran treeniä ja sekuntikellon. ;)

Vielä on yksi juttu, joka pitää hoitaa mahdollisimman pian.. Nimittäin bändiin pitää olla taas yhteydessä, koska muutama biisi on taas tullut mieleen ja mahdollinen häävalssi! Mitäs tykkäätte:


Mielestäni sopisi aika hyvin bändin laulajan äänelle. Ehkä vielä tuostakin möreämmällä äänellä rokahtavaan tyyliin. ;) Aikaisemmin en niinkään tästä biisistä välittänyt, mutta nyt tämä on näistä perinteisistä häävalsseista mieluisin. Hassua, että miten voi mieli muuttua. Toki pitää vielä suostutella mies harjoittelemaan valssia (ei se kyllä itselläkään ihan hallussa ole). :D Tässä kohtaa ehkä isäni voisi pistää tanssitreenit pystyyn, koska on ihan tanssikurssin käynyt. ;) Tai sitten vedämme ihan omanlaisen häätanssin omilla koreografioilla. Tähänkin juttuun löytyisi yksi idea, josta mies saattaisi jopa olla aika innoissaan. :D 

4 kommenttia:

  1. Toi Akseli ja Elina teidän pitää ihan ehdottomasti tehdä!! Ja sopii täydellisesti tämä versio teidän bändille! :) Terv. Kaaso H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Tää oli ihan rakkautta ensimmäisellä kuuntelulla. ;)

      Poista
  2. Tää on ehdottomasti mun suosikki kaikista mahdollisista ja mahdollisista häävalsseista! T. Kaaso M

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)