sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Makeeta

Saimme juhlapaikalta listan kakuista, jotka kuuluvat heidän ruoka-annoksien hintaan. Päädyimme melko nopeasti suklaabaileysjuustokakkuun (kirjoitetaanko tuo kaikki yhteen?). Olen kuitenkin varsin perso makealle, joten siitä syystä todennäköisesti innostuin myös karkkibuffetista. Karkkien lisäksi voisi olla jokin makea talviseen teemaan sopiva leivos tai vastaava.. Keräsin netistä muutamia kuvia cake popseista, macaronseista ja cupcakes leivoksista. Mikä näistä miellyttää eniten teidän silmää? Itse ihastuin noihin cake popseihin ja uskoisin, että eräs ystäväni tekisi niitä varsin mielellään. :) (Hänen oli tarkoitus alunperin tehdä meidän hääkakku, mutta matkan varrella tuli muutamia muuttuvia osia)..


Nyt vaan pitäisi päästä maistamaan näitä "popseja". Näyttäisi mielestäni aika makealta karkkibuffetissa. :) Kohta rupeaa tuntumaan, että rakennamme häitä ruoan ympärille, mutta syöminenhän on varsin mukavaa puuhaa. Harmi vain, että sulhaspoika sattuu olemaan diabeetikko, joten toivottavasti emme kärsi häiden aikaan hyperglykemiasta. Te joiden häissä tullaan näkemään karkkibuffet niin oletteko miettineet, että missä kohtaa karkkibuffet aukeaa? Olisiko järkevää avata buffet samaan aikaan, kun hääkakku leikataan.


Keneltäkään ei varmasti ole jäänyt huomaamatta, että talvi on täällä (ainakin melkein). Kuva on napattu sinä aamuna, kun kirosin hieman yövuoron jälkeen autoni alla olevia kesärenkaita.

6 kommenttia:

  1. Popsit näyttää kyllä hyviltä ja varmasti maistuu myös vieraille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita kuvia netistä poimiessa huomasin jo eksyneeni johonkin kauppaan, josta olisi saanut ostettua popsien tekemiseen tarvittavat välineet. .) Nyt vain miettimään, että mitä karkkeja näiden kanssa tarjotaan.

      Poista
  2. Minä liputan cakepopsien puolesta! Monille macaronsit - vaikka todella kauniita ovatkin - ovat aivan liian makeita. Kuten cakepopsit, voi cupcaketkin koristella upeaksi, mutta hääkakku + cupcake on mielestäni jo liikaa. Vaikka sokerihiiri olen itsekin. Ellette päädy minicupcakeihin, sekin voisi olla kiva vaihtoehto... : )

    Olen ihastellut monessakin paikassa noita talvisia kuvia! Vaikka olen kyllä ihan tyytyväinen, että tänne talvi rantautuu luultavasti vasta vajaan kahden kuukauden päästä Suomen mittakaavassa, eilen mittari näytti +18 ja kävimme sulhon kanssa t-paitasillamme jädellä. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut myös, että macaronsit ovat toisille aivan liian makeita. Minicupcaket olisi muuten hyvä idea, mutta uskon meidän päätyvän noihin popseihin. :)

      Teillähän on sitten vielä ihan kesäiset kelit. :) Itse nimittäin vedin eilen ensimmäisen kerran toppahousut jalkaan, kun mittari näytti illalla -6. :)

      Poista
  3. Tosi ihania ovat nuo popsit ja superhyviä! Sopivat hyvin karkkibuffettiin, testattu on monet kerrat ;)

    VastaaPoista
  4. Täytyy myöntää, että itse en ole popseja maistanut. :) Täytyy uskoa, että hyviä ovat, koska moni niitä kehunut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)