maanantai 28. lokakuuta 2013

38 postimerkkiä

Yhdellä lauseella: osoitteiden etsiminen on saatanallista hommaa. Nyt on kuitenkin listattu ensin vieraat "perheiksi" (samassa taloudessa asuvat). Yhteensä tästä sain 38 eri osoitetta, joista noin 50% löytyi onneksi eniron kautta! Huvittavinta oli ehkä huomata totaalinen blacout muutamien ihmisten nykyisen sukunimen kohdalla (piruvie ihmiset, kun menette naimisiin). ;) Nyt on myös laskettu virallinen kutsuttavien määrä, joka on tällä hetkellä 71 henkeä + 8kpl häissämme työskenteleviä + 9 henkeä joiden kohtalo nyt vaan on vielä epävarma. Maksimissaan häitämme tullaan viettämään 88 hengen voimin. Näistä kutsutuista voin sanoa 99,9% varmuudella häihin saapuviksi 56 henkeä (ihmettelen, jos joku heistä skippaa) + tietysti ihmiset, jotka kuuluvat noihin 8 henkeen, jotka työskentelevät häissämme (bändi 4henkeä, valokuvaaja, videokuvaaja/t + lastenhoitaja/leikittäjä). Postin sivuilta katsoin, että yksi postimerkki maksaa 0,85 euroa, joten postimerkkeihin tulee varata budjetista 37,85€ + 1kpl postimerkkejä, joka riittää ruotsiin lähetettävään kutsuun.
 
(Pinrerest)
 
Vielä uskon, että käymme ainakin kerran tai kaksi läpi vieraslistaa. Vieraksun jotenkin tosi paljon sitä, että häitämme on juhlimassa hirveä määrä porukkaa. Kallistun tosissaan sellaisten pienempien ja intiimimpien häiden puolelle, joten tuo 88 henkeä tuntuu hieman liian suurelta määrältä. Toki tuossa summassa on kahdeksan henkeä, jotka eivät kuulu noihin "kutsuttaviin". Muutama avec kutsu lähtee, mutta hirveää pähkäilyä emme joutuneet tekemään, koska suurimmalla osalla ystävistämme tai sukulaisista on ollut melko pitkään sama puoliso tai sitten sukulainen tai ystävä on sinkku (sinkuille emme luonnollisesti laittaneet avec kutsua). Muutama miehen puolelta jäi kysymysmerkiksi, että onko heillä joku puoliso/seurustelusuhde, mutta tällaisessa kohtaa kutsuimme vain tämän meille tutun henkilön. Itseasiassa häihimme ei tule yhtään sellaista henkilöä, jota emme ole nähneet ikinä, eli mitkään "random bileet" nämä eivät tule olemaan. ;) No.. joustoa kuitenkin sisarusten kohdalla, jos ennen häitä ilmeneekin muutoksia statuksessa.

Postimerkkien kohdalla ajattelimme olla melko tylsiä.. Valitsemme todennäköisesti ne sormus postimerkit, koska tämä tulee ehdottomasti olemaan se "pihistetään" kohta. Muistaisiko kukaan edes, jos meidän kuorissa olisikin ihan erilaiset postimerkit? Tai ottaisiko joku se merkin talteen. :)

 
(Posti)
 
Pähkäilimme miehen kanssa tuossa yhtenä päivänä, että mikä mahtaakaan olla oikea aika lähettää kutsukortteja. Ajattelimme, että olisi aika hauskaa, jos kortit kolahtaisivat postilaatikosta meidän kihlapäivänä (kihlapäivä mainitaan kutsussa).. Eli postipoika toimittaisi kutsut 20.12.2013.. Ehtiiköhän kutsut oikeasti perille yhdessä päivässä? Vai pitääkö pelata varmanpäälle ja laittaa kutsut menemään jo 18.12? Hieman harmillista, jos osa saa kutsun perjantaina ja loput jännittävät maanantaihin, että mahtaako kutsua tulla. :D
 

Ps.. 52 päivää meidän ensimmäiseen kihlajaispäivään. :)

2 kommenttia:

  1. joulun aikaan kannattaa varautua ruuhkaan. Kysykää postista mikä on paras tapa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä me lähetämme kutsut tammikuun ensimmäisellä viikolla. :) Aloin miettimään myös sitä, että kutsun saajilla on ehkä pahin joulustressi menossa, että ehkä kutsu tulisi kolahtamaan melko huonoon aikaan..

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)