torstai 17. lokakuuta 2013

I love me & Sormus

Tarkoitukseni oli kirjoittaa pidempi postaus I love me messuista, mutta monessa blogissa on jo messuista kerrottu, joten ihan pikaisesti minun mielipiteeni messuista. Messut olivat yli odotusten, mutta lähes ainoana miinuksena hää osion pienuus. Hirveästi ei mitään uutta tarttunut mukaan häitä varten, mutta muuten messut olivat oikein mieluisat. Messuilta lähti mukaan kasapäin esitteitä, ja yhdestä niistä löytyy todennäköisesti tämän morsiamen korvakorut ja kaulakoru (ne esittelen myöhemmin, jos päätän ne hankkia). Todennäköisesti meidän häissä tulee näkymään lumihiutaleita erilaisina yksityiskohtina. Toivon vain, että ei ihan lähde lapasesta tämä lumihiutale koristelu, koska nyt joulun lähestyessä lumihiutaleita tuntuu olevan jokapuolella. Meillä lumihiutaleet näkyvät: muutamina kynttilöinä, karkkibuffetin koristeina, todennököisesti minun korvakorut & kaulakoru + kutsujen nauhoissa on lumihiutaleita. Mistä vetoa, että niitä oikeita lumihiutaleita ei ole edes maassa, kun helmikuu koittaa.  Tässä yksi kännykällä napattu kuva messuilta. :) Meidän kattaus tulee olemaan vielä enemmän simppeli, kuin tässä kuvassa. En halua mitään ylimääräistä härpäkettä pöytään, koska mielestäni pöydästä tulee herkästi epäsiistin näköinen, jos ihan hirveästi pöytään yrittää saada mahtumaan erilaisia koristeita, kukkia, kynttilöitä, paikkakortteja jne.. Mitä te olette ajatelleet kattauksesta? Meidän juhlatilassa pöydät ovat todella kauniit jo ihan ilman koristeita, joten nyt ideoimaan jotain todella yksinkertaista. Ajatuksena oli käydä juhlapaikalla marraskuussa. 


Eläviä kynttilöitä tulee olemaan varmasti, mutta kuitenkin siinä määrin, että kynttilöiden polttaminen on vielä turvallista. Meillä ei ole ollut koskaan niitä led kynttilöitä, mutta ehkä sellaiset ovat ihan toimivat ainakin sellaisissa paikoissa, joissa kynttilöitä ei ole helppo valvoa (esimerkiksi, jos rappusiin haluaa kynttilöitä laittaa).  Joskus aikaisemmin taisin postata niistä jäälyhdyistä, joiden sisälle tulee ainakin ihan oikeat kynttilät. :) 
 

Yritin saada kuvaa vihkisormuksestani, mutta salaman kanssa sormus ei päässyt oikealla tavalla esille. Tässä parhaimmat otokset sormuksestani sormustyynyt päällä. :) Sormuksessa on pieniä timantteja, sekä yksi isompi timantti. Sormus on filigraanisormus, joka olikin jo mallina mielessä pidemmän aikaa. Sormuksen ostin muutama viikko sitten Kultajousen myymälästä. Sormuksen on tehnyt joku yksittäinen kultaseppä, joten sen tarkemmin en osaa sormuksesta kertoa. Kyseessä ei siis ole ihan perus liukuhihnalta tullut sormus. Sormus on valkokultaa ja sopii täydellisesti kihlasormuksen kanssa. Miinuksia en vielä sormuksesta ole keksinyt, joten ainakin toistaiseksi täydellinen sormus juuri minulle. :)


Pitihän sitä sormusta sitten kuvata lukuisista eri kuvakulmista, sekä useammalla eri salamalla. :D Pitää vielä ottaa kuva sormuksesta sormessa kihlasormuksen vieressä. Sormustyynyllä on jo yhdet häät takana, mutta mielestäni varsin soma ja ajaa asiansa varmasti todella hyvin. Sormustyyny on kantanut äitini sormusta seitsämän vuotta sitten. Ehkä tästä tyynystä tulee vielä sellainen suvussa kiertävä tyyny. ;) Tyynyn laatikkoon on kirjoitettu, että kuka on kantanut tyynyä äitini häissä. Ajatuksena on kirjoittaa myös meidän häiden jälkeen kantajan nimi laatikkoon.


Tuleeko teidän häissä näkymään jotain suvussa kiertävää? Joskus olen kuullut, että huntu on kiertänyt äidiltä tyttärelle. Missä vaiheessa on teidän häiden suunnittelu?

3 kommenttia:

  1. Aivan upea sormus!!! Itse ajattelin ehkä leikata palasen äidin vanhasta hääpuvusta ja kietoa sen kimpun kahvan ympärille. Omiin häihini on vielä aikaa, mutta hyvällä mallilla on asiat. Vielä kun löytyisi bändi niin olisin kovin iloinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Koska teidän häät on? Nopeasti se aika tuntuu kuluvan. :) Hauska ideat tuo kukkakimppu juttu. Voisiko sitä äidin mekkoa hyödyntää vielä jotenkin muuten, jos sitä ei enää sellaisenaan tarvitse? Joskus olen kuullut, että häämekosta on tehty kastemekko lapselle.

      Poista
  2. Onhan hyvä kuva ja sormus kaunis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)