perjantai 4. lokakuuta 2013

Kaiverran nimesi hiekkaan, vaikka päällä olisi metri lunta.

Olin jossain kohtaa ihan varma, että haluan ihania aforismeja meidän häihin, mutta miten kaikki ajatukset ja aforismit rupeavat kuulostamaan melko tyhmiltä, jos niitä moneen kertaa lukee? Meille ei tule enää karkkibuffetin lisäksi mitään karkkirasioita tai pussukoita vieraslahjoiksi, joten mihin näitä ajatuksia sitten edes kylväisi? Ehkä siihen meidän kaakao/vaahtokarkki vieraslahjaan? 
Olen myös miettinyt, että haluaisin meistä jonkinlaisen "lapsesta aikuiseksi" valokuva-albumin esille häihin, mutta en raaskisi tuota todella kovalla työllä tehtyä albumia sinne roudata, koska minun tuurilla joku kaataa siihen minttukaakaot. Olisikohan kovin työlästä tehdä jokin diaesityksen tyylinen (onko diaesitys edes se mitä yritän tässä hakea..) Ideoita otetaan vastaan. Ja toki mielipiteitä siitä, että onko tää valokuva juttu ihan hölmö ajatus. :)


Ajattelin taas listata hieman, että mitä lokakuussa olisi luvassa:

* Sulhasen puku.
* Minun asusteet tsekattava + alusvaatteet.
* Kutsukortit valmiiksi (viimeistään marraskuussa).
* Osoitteiden metsästys alkaa..
* Häiden musiikki sille ajalle, kun bändi ei soita.
* Pienen häämatkan suunnittelu ja varaus. :)
* Videokuvaajan/kuvaajan tapaaminen (lokakuussa tai marraskuussa).
* I love me- messut. <3


Ja voitteko uskoa, että pappi asiakin pitäisi ratketa 1.11. Kuulin muuten, että ei ole mitenkään harvinaista, että toiselta paikkakunnalta on hankalampi saada pappia, saatika sitten omalta seurakunnalta vieraalle paikkakunnalle. Nyt peukut ja varpaat kohti kattoa, että saadaan pappi. Oletteko muuten miettineet, että mitä asioita haluaisitte papin kertovan teistä? Itse olen ainakin tykännyt kovasti häissä siitä, että pappi on kertonut hieman siitä miten pari on tavannut.. Kuinkakohan paljon ennen häitä pitäisi pappi tavata? Olisi kurjaa, jos papin puhe ei olisi yhtään henkilökohtainen.. 

Nyt pakko lähteä nukkumaan, koska huomenna tulee sulhaspoika hääpalaveriin yökylään. :)

"Tahtoisin leikkiä tuulen kanssa ja kohota korkealle.
Tahtoisin palasen taivasta ja pilviä tyynyn alle. 
Tahtoisin juosta kuin tuulispää ja löytää sinisen saaren 
tai kiivetä korkean vuoren päälle ja omistaa sateenkaaren.
Tahtoisin tanssia metsässä ja rakentaa majan puuhun.
Tahtoisin saada myös hopealaivan ja purjehtia kuuhun."
(Paljon onnea sulhaspoika 5v. tätäkin kautta)

2 kommenttia:

  1. Meillä on häät tammikuussa 2014. Yksi iso juttu mikä meiltä puuttuu on musiikki..ei ole eikä varmaankaan tule..näin ainakin olen ajatellut koska olen sen vuoksi niin epätoivonen ollut. En haluaisi maksaa maltaita jostain bändistä ja ehkä pitäisi vaan ottaa joku tuttu dj:ksi tai jotain..onnea teille häiden suunnitteluun!=)

    VastaaPoista
  2. Meillä bändi löytyi "tutuista". :) Onhan se toki aika iso summa mitä siihenkin saa kulumaan, mutta meillä ainakin bändin hinta mielestäni maltillinen. Onnea teillekin häiden suunnitteluun! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)