sunnuntai 9. helmikuuta 2014

0 vuotta, 0 kuukautta, 1 viikko ja kuusi päivää.

Viikonloppu meni ihan hujauksessa. Eilen toinen kaasoistani tuli auttamaan vielä viimeisissä järjestelyissä. Saimme tehtyä lähes valmiiksi paikkajärjestyksen (nostan hattua, jos joku oikeasti saa tuon tehtyä hetkessä). Vatsalihakset saivat ison annoksen jumppaa, koska todennäköisesti väsymyksestä johtuen vieraiden nimet saivat meidät huutonauramaan kilpaa.
Eilinen päivä oli myös miehelle yllätyksellinen, koska hänellä oli polttarit. Ihan hirveästi en miehen polttareista tiedä, mutta kotoa mies lähti tiukan käskyn saatuaan kylpytakissa, kalsareissa ja kengissä kohti paikallista kirpputoria. Kirpputorilla miehen piti etsiä tietyssä ajassa itselleen sopiva vaatetus koko illaksi. Harmillista oli, että porukka vei miehen yhteen "tasokkaimmista" kirpputoreista, joten vaatetus oli varsin asiallinen (kauluspaita, mustat farkut, ecco (!) kengät, hirveä punainen lippis korvaläpillä, aurinkolasit ja takki). Porukka oli laatinut vaatteille tietyn budjetin, joka ylittyi kahdella eurolla. :) Kirpputorilta porukka palautui vielä meille hakemaan miehen kamat, sekä juotavat. Muuten illasta en tiedä keilausta enempää, mutta väsynyt ja onnellinen mies on nukkunut jo muutaman tunnin sohvalla melkoisessa krapulassa. :D Krapulaa ei todennäköisesti helpottanut minun ja kaason höpöttely melko myöhäiseen iltaa vielä tänään sunnuntaina!

Kaaso otti mukaan viikonlopuksi oman mekon, jota hän tulee käyttämään meidän häissä. Tottakai näin paria viikkoa ennen häitä oli minunkin sovitettava vielä mekkoani, joka istui todella hyvin edelleen! Alla pieni pala mekkoa, sekä Kalevalan lumihiutale kaulakoru kaulassani. <3 Rakastan tuota pukua ja korua. Kaulakoruun saan vielä ennen häitä Sassidesing lumihiutaleet (heidän sivuilta en löytänyt näitä kyseisiä korvakoruja, mutta kuvaa myöhemmin).


Tämä pian päättyvä viikko sisälsi myös meidän papin tapaamisen! :) Tapaaminen onnistui mielestäni hyvin, vaikka alkuun jostain syystä jännitinkin hieman tätä tapaamista. Tapaamisen jälkeen harjoittelimme kotona sormuslupausta, joka ei tosissaan ollut ihan helppo juttu (meinasi sormukset mennä ihan hassusti). Mielestäni tuo lupaus on todella juhlallinen ja kaunis. Emme hetkeäkään epäröineet, että haluaisimmeko sitä meidän vihkikaavaan. Ihana. <3 Mutta katsotaan, että pystynkö lausumaan lupauksen kyynelehtimättä. ;) Valitsimme myös mielestämme todella sopivat kohdat pikkusiskolleni luettavaksi raamatusta (harmi vain, että unohdin laittaa ne kaason matkaan). Onneksi tapaan pikkusiskon vielä tässä ennen häitä.


Istumajärjestys tulee tuollaiselle isolle valkoiselle kartongille, jonka päälle liimasimme mustasta kartongista yhdeksän pöytää. Kulhoissa on ryhmiteltynä sukulaiset, kaverit, vanhemmat, sisarukset jne.. Istumajärjestys pääsee 30x40 kokoiseen valkoiseen kehykseen. Helppoa ei tosissaan ollut tuon järjestyksen tekeminen, mutta toivottavasti saisimme pian laittaa järjestyksen kehyksiin, ja jätettyä tuon asian niihin "valmiisiin juttuihin" (tekemättömiä nimittäin löytyy riittävästi).
Alkuun oli tulostanut nimet valkoiselle paperille, mutta kaaso innostui tekemään todella paljon kauniimpia nimilappuja. Mielestäni istumajärjestyksestä tuli todella tyylikäs!


Viimeisenä juttuna pähkäilimme näitä meidän drinkkilippuja. Vitsit, että ravintolassa vieraiden juomat tulevat maksamaan rutosti! Tekisi mieli tarjota enemmänkin, mutta oikeasti se kaato viiniäkin ruoan kanssa maksaa lähes 400€! Useiden eri laskelmien jälkeen pääsimme todennäköisesti sopivaan määrään lippuja. Keksimme myös yhden ylimääräisen ohjelmanumeron, joka liittyy hieman tuohon juomiseen. :D

Kaason lähdettyä keskityin kuuntelemaan vielä hetkeksi kappaleita, jotka tullaan kuulemaan meidän häissä. <3

Janne Raappana – Kaksi onnellista

”Missä on se pieni tyttö, 
joka nauravin silmin 
aina leikki pikku prinsessaa 
häähunnussaan?”

”Missä on se pieni tyttö, 
joka seinään kun piirsi, 
riitti hymy isän sydämen 
sulattamaan.”

”Nyt leikit taakse jääneet jo on,
mutta tuttu hymy on morsion.”

”Niin katsovat toisiaan silmiin. 
Kaksi onnellista, täynnä rakkautta.
He tanssivat, nousevat pilviin. 
Kaksi onnellista, luodut toisillensa.”

”Missä on se pieni poika, 
joka päättäväisesti 
aikoi kiertää koko maapallon ¨
raketillaan?”

”Missä on se pieni poika, 
joka äitiään halas 
lähtiessään koulumatkaansa 
taivaltamaan.”

”Nyt puheet on jo aikamiehen,
mutta tuttu on katse sulhasen.”

”Niin katsovat toisiaan silmiin. 
Kaksi onnellista, täynnä rakkautta.
He tanssivat nousevat pilviin. 
Kaksi onnellista, luodut toisillensa.
Nyt huoli on pois ja jos huomen sen tois, 
niin yhdessä helpommin kestää. 
Vain kahdella on sama tie kohtalon, 
kun yhteinen on määränpää.”

”Minä muistan tämän päivän, niin kauan kuin elän. 
Tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.”

”Niin katsovat toisiaan silmiin. 
Kaksi onnellista, täynnä rakkautta.
He tanssivat nousevat pilviin. 
Kaksi onnellista, luodut toisillensa.

”Minä muistan tämän päivän, niin kauan kuin elän. 
Tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.”

2 kommenttia:

  1. Ravintolahäissä saa kyllä laskea tuota budjettia juomien suhteen tosi tarkasti. Olen päättänyt, että meillä drinkkilippuja saa todennäköisesti vain kaasot ja bestmanit, muut maksakoot sitten loput juomansa itse.

    VastaaPoista
  2. Joo budjettia on laskettu monet kerrat. :) Eiköhän tuo tuosta selkiinny. Meillä kutsussa ei luvata juomia, mutta jotain olisi kiva tarjota.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)