maanantai 3. helmikuuta 2014

456 tuntia

Mietin pitkään, että mitä ihmettä keksimme meidän pöydän koristeiksi. Alusta asti ajattelin haluavani jonkun tekstin pöytään (nyt vain pitäisi vielä toteuttaa se teksti, koska idea on jo valmiina). Vaikeaa selittää, että miten se teksti siihen pöytään tulee, mutta siitä sitten myöhemmin, kun saan sen ensin vlamiiksi. :) Meidän häissä on melko paljon kynttilöitä, joten oli luontevaa ajatella, että myös meidän pöydässä tullaan näkemään kynttilä tai kynttilöitä. Tällä hetkellä todennäköisesti yksi kynttilä, ja mahdollisesti ne kaksi Muurlan jäälyhtyä sitten sivuille (?).
Kävin hetki sitten eräässä kynttiläkaupassa, josta kotiutuikin muutama päivä käyntini jälkeen aivan ihana kynttilä, joka sopii täydellisesti meidän pöytään. :) Kotiutuminen tapahtui siksi myöhemmin, että heidän sen hetkinen värivalikoima ei olisi sopinut meidän väreihin. Mieletöntä palvelua, koska tekivät kolme kynttilää vaaleammalla ja hieman tummemmalla sinisellä sydämellä. Sain sitten valita niistä mieluisen. Kynttilän lisäksi pöydässämme on luonnollisesti minun kimppuni, mutta mitä näiden lisäksi? Tarvitseeko hääparin pöytä mitään erityistä täytettä?


Seuraavan viikon aikana olisi tarkoitus käydä läpi kaikki koristeet ja häihin liittyvät tavarat. Jos oikein ahkeraksi rupean, niin voisin pakata osan niistä tavaroista pahvilaatikoihin, joita emme tarvitse enää ennen häitä. Ajattelin pakata mahdollisimman selkeästi, jotta jokainen apujoukoista osaa purkaa tavarat oikeaan paikkaan. Kuulostaa siltä, että olisin viemässä juhlapaikalle muuttokuorman verran tavaraa, mutta siltä se melkein tuntuu tällä hetkellä, kun koti on jo hetken aikaa toiminut häätavaroiden "varastona".


Keskiviikkona tapaamme meidän papin. Papin antamat "tehtävät" eivät tuottaneet suurta ongelmaa, mutta kohta raamatusta meinaa olla vaikea valita. Meidän häissä minun pikkusiskoni lukee valitsemamme kohdan, joten sekin hieman vaikuttaa siihen mitä valitsemme. Pidämme kovasti siitä melko perinteisestä kohdasta, joka menee jotenkin näin "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus..." Haluaisin kuitenkin jonkun vähän vähemmän häissä käytetyn kohdan, vaikka sillä ei nyt todennäköisesti ole suurta merkitystä, että mikä se kohta on.
Jännityksellä odotan, että mitä mieltä pappi mahtaa olla meidän valitsemista lauluista, jotka kuullaan vihkimisen alussa ja lopussa. :) Kirkossa häiden musiikista ollaan hieman tarkempia, mutta juhlapaikalla tapahtuvan vihkimisen musiikissa saa varmasti pientä joustoa. Ainakaan silloin puhelimessa pappi ei tyrmännyt ajatusta ihan oikeasta laulusta musiikin sijaan. Kirkossahan on totuttu kuulemaan marsseja, kun morsian saapuu, mutta meillä kuullaan ihan oikeaa laulua. 


Kuulostaa ihan mahdottoman vähältä tuo määrä tunteja, mitä on nyt enää jäljellä ennen häitä. ;) Sain tuossa ajatuksen seuraavasta blogista häiden jälkeen, mutta todennäköisesti tämä ajatus muhii kesään asti, koska vielä häiden jälkeen julkaisen täällä blogissa häiden jälkeisestä ajasta postauksia. Ajattelin, että kävisin hääpäivän läpi useammassa osassa. Miltä kuulostaa? Esimerkiksi.. 1. Valmistautuminen hääpäivään (hääpäivän aamu). 2. Matka kohti juhlapaikkaa, 3. Pukeutuminen 4. Vihkiminen jne.. Saahan tuosta yhdestä päivästä vielä monta postausta, ja todennäköisesti lukuisia kuvia. Jos sitten blogin päätös tulisi siinä kohtaa, kun esittelen kiitoskortteja. :) Ihan pirun haikeaa, mutta onneksi vielä on aikaa. 

Ps... Lovefall blogin Korppu on tehnyt huikean listan siitä, että miten valmistautua järkevästi tuleviin häihin? (Vieraan näkökulmasta). Listan voit käydä lukemassa täältä

4 kommenttia:

  1. Kannatetaan uutta blogia ja hyvinkin järkevältä ja loogiselta kuulostaa tulevat hääpäivä postaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että tuntuisi melko mahdottomalta saada hääpäivää mahtumaan yhteen postaukseen. :) Onhan häiden valmisteluistakin jo yli 100 postausta. ;) Täytyy pistää uusi blogi työnalle heti, kun tänne joutuu keksimällä keksiä postausta. :)

      Poista
  2. Täälläkin kannatusta uudelle blogille, koska tämä blogisi ilmeisesti ollut pelkkä hääblogi, niin silloin loogista siirtyä toiseen blogiin jatkamaan uusista aiheista :)

    Ja hääpäivän postaukset kuulostavat tosi hyviltä, ei missään nimessä järkevää kaikkea ole tunkea yhteen postaukseen. Voi olla, että saat hääpäivänä jälkeen vielä toistakymmentä postausta aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä blogi on ollut ihan vain häihin liittyville jutuille. :) Toki joskus on tullut sivuttua jotain arkipäiväistä.

      Samaa ajattelin, että hääpäivästähän saattaa tulla vielä toistakymmentä postausta, eli uudella blogilla ei kova kiire ole.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)