maanantai 10. helmikuuta 2014

Varikolla

Tänään kävin pitkästä aikaa kaupassa (yritän aina keskittää isot ostoksen yhteen päivään viikosta). Jostain syystä lista oli todella lyhyt, joten nappasin hyllyistä mukaan pienen hiuslakan, tamppooneja, siteitä, neuloja, lankaa, rakkolaastareita, laastaria, sekä pumpulipuikkoja. Kotoa löytyi paketti nenäliinoja, kondomeja, särkylääkettä, Rennietä ja minikokoien käsirasva. Tiedättekö, että mitä näistä tulee?
No, tietysti meidän häiden "varikko" (kiitos sisko tuosta loistavasta nimestä). Nyt vain täytyy miettiä, että onko varikko vain naistenvessassa, vai tekisimmekö pienen varikon miestenvessaan? Miesten vessan koriin en keksi noita kortsuja kummempaa.. Ehkä spraydödö ja laastareita? :)


Varikon koriksi ei tule tuo kori, vaan yksi sellainen neliskulmainen tummempi kori. Tuon lapun ajattelin taas yllättäen kehystää. :) Mielestäni tämä kori on ihan mukava juttu, jos esimerkiksi ne rättipäivät pääsisivät yllättämään kesken häiden. Mietin vielä, että jos koriin sujauttaisi paketin tai kaksi sukkahousuja (tosin uskon aika monen naisen laukusta löytyvän varasukkikset).
Puuttuuko teidän mielestä korista jotain oleellista? Mielestämme ei kuitenkaan ole hääparin tehtävä varautua ihan kaikkiin pieniin ongelmiin, joten eiköhän tällä korilla pelasteta ainakin revennyt mekko, rättipäivät, närästys tai särky, rakko liiasta tanssimisesta.. Tai suojautuminen sukupuolitaudeilta tai pieniltä yllätyksiltä (toki otamme vastaan kutsuja kastajaisiin yhdeksän kuukautta häidemme jälkeen). ;)


Tuleeko teidän häihin varikkoa?

16 kommenttia:

  1. Kivannäköinen varikko (tykkään nimestä) meillekin tulee ja samankaltaisia tuotteita myös, lisäksi ehkä jotain extraa kuten suklaata tai pastilleja tai mitä nyt vastaan tulee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pastilleita mietin eilen kaupassa, mutta jäivät vielä toistaiseksi kauppaan. :) Krkkibuffetista löytyy nimittäin purkkaa suun raikastamiseksi.

      Poista
  2. Tulee meille varikko. Meille koreihin tulee "piilopullot", miesten koriin tulee myös kampa, suunraikastuspastilleja, suuvettäkin tässä mietittiin. Hammastikkuja. Ja naisten koriin tulee puuteria ja poskipunaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo piilopullo idea on mahtava! :) Meillä ei vaan tuon ravintolan a-oikeuksien takia saa piilopulloja olla. Hyviä lisäyksiä olisi nuo suunraikastajat, sekä hammastikut. :)

      Poista
  3. Ihana tuo varikko-sana tässä yhteydessä :)
    Meille ei tule tuollaista, sillä hotellilla on vessoissa jo vastaavat complimentary Furst aid jutut vessoissa. Muissa olosuhteissa kyllä ois satsattu, myös tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me mietittiin hetki, että teemmekö varikkoa, mutta kyllähän aina on joku joka tarvitsisi esimerkiksi. Rennietä, mutta kenelläkään ei sitä ole juuri sillä hetkellä. :) Hotellissa tuo onkin iso etu, että vessoista löytyy jo valmiiksi oma varikko. :)

      Poista
  4. Korin sisältö näyttää hyvältä! Meille tulee myös "varikot" molempiin vessoihin. Piilopullot tulevat löytymään myös meidän koreista ;)

    VastaaPoista
  5. Hurjan hauska idea, ei tämmönen ollut käynyt omassa mielessä ollenkaan! :D Mun mielestä aika kaiken kattava ensiapupiste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensiapu olisi muuten hyvä nimi myös varikon sijaan. :) Minäkään en olisi varmasti koko asiaa tajunnut, mutta olen ollut häissä joista löytyi pienet korit vessoista.

      Poista
  6. Meille tulee kanssa "varikko", miesten ja naisten vessoihin omat. Vielä pitäisi tarkemmin miettiä, mitä kaikkea niihin keräisi. Mielestäni se on kiva tapa huomioida vieraat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä keksisi monenlaisia juttuja koreihin, mutta johonkin on se raja vedettävä. :) Toki kaikelle lähes on häidenkin jälkeen käyttöä.

      Poista
  7. En oo ollenkaan tällaista edes ajatellut, mutta hauska idea. Kai sitä voisi omiinkin juhliin harkita. Jotenkin häiritsisi ajatus kondomeista, kun suurin osa vieraista on meidän sukulaisia... Ja sinne on myös tulossa ihmisten entisiä ja nykyisiä puolisoita, ties mitä draamaa siellä saataisiin aikaan. Että kuka siellä muka panisi ketä ja missä..? Apua... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jää kondomit käyttämättä, mutta olen kuullut (liekö totta), että eräissä häissä olisi ollut tarvetta kondomeille. :D Tuo kävi toki mielessä, että ketkä meidän vieraista nyt panisi häissä ja tosissaan, että missä? :D

      Poista
  8. Mä kävin juuri tänään läpi häidemme "varikko" korit ja katselin mitä sieltä oli käytetty ja sellaisia mitä sun korista puuttuu ja meillä oli käyttöä, niin naisten korista oli pinnejä käytetty monta ja hiusharjaakin :) ja piilopullot kumpienkin vessoista oli kadonneet illan myötä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta pinni ja hiusharja vinkistä! :) Hyvä tietää, että noilla olisi käyttöä. Uskoisin, että meidänkin häissä piilopullot katoaisi aika nopeasti, mutta harmi ettei niitä voi edes vessoihin kätkeä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)