keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Plus miinus nolla

Tällä hetkellä hymyilen joka hetki, kun tarkastelen ennustuksia lauantain säästä. En hymyile siksi, että sateen todennäköisyys on 97%, vaan lähinnä tekemäni sateenvarjo hankinta hymyilyttää. Moni nimittäin piti sitä todellisena turhakkeena, mutta mitä vielä. ;) Tällä hetkellä aamu alkaa lauantaina lämpöasteiden ollessa nollassa. Aamulle on luvattu lumisadetta, joka muuttuu yhtätoista lähestyessä rännäksi ja +1 asteeksi! Päivän aikana lämpötila ei käy -1 enempää pakkasella.
Harmillista on tuo todella lämmin keli, koska pakastuessa tiet tulevat olemaan todella liukkaita. Toivottavasti kukaan ei sentään lähde kaahailemaan, vaikka tuntuisi ettei huonossa kelissä tule ehtimään juhlapaikalle. Minullakin tulee olemaan melkoinen matka hääpäivänä juhlapaikalle, joten toivon kelin oikeasti olevan edes siedettävä.
Täytyy saada tuosta meidän sateenvarjosta vielä tänne blogiin kuvia. :)


Töissä kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, joten olen tehnyt tälläkin viikolla muutamina hetkinä ahkerasti töitä. Onneksi perjantaina olen vihdoinkin täysin vapaa töistä! Odotan jo niin lauantaita. <3 Nyt vielä pakkaamaan häämatkaa varten! Toivottavasti ehdin vielä tulla tekemään edes yhden postauksen ennen häitä. 

8 kommenttia:

  1. Hihi, jännittävää. Toivotan teille ihanaa ja onnellista päivää lauantaille! :)

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi mikä talvi, kumppareita ja sateenvarjoja, luulin vuosi sitten häpäivää päättäessä että tälle ajankohdalla kinokset kiiltävät upeasti auringossa. Silti yllättävän vähän niiden puuttuminen ees haittaa, asialle kun ei voi mitään. Taidan itekin mennä sateenvarjokaupoille! Tsemppiä loppurutistukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse hommasin tuon sateenvarjon jo syksyllä. Ehkä ennakoin tätä surkeaa säätä. ;) Onneksi sentään valitsin varjon, joka on todella kaunis. :) Ja eihän tosissaan ulkona ole todennäköisesti kukaan, vaikka olisikin tosi ihana talvinen keli. Ainoastaan hääkuvat kärsii..

      Poista
  3. Mä mietiskelin tuota sadetta vielä siinä perjantaina ja se taidettiinkin varata mukaan. Onneksi kuitenkin kävi niin hyvin, että lauantaina ei satanut missään vaiheessa! Sää oli kostea ja maa märkä, mutta taivaalta ei varsinaisesti tullut mitään alas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei satanut ei, vaikka sateenvarjolla olimme varustautuneet. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)