sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ei enää montaa yötä

Nyt ei meinaa riittää aika bloggaamiselle, mutta pikaiset kuulumiset tähän väliin kuitenkin. Olemme miehen kanssa pakanneet lähes kaikki tavarat, jotka pitäisi olla perjantaina juhlapaikalla. Vielä valokuvat, karkkibuffettiin tulevat astiat, karkit ja pöytiin tulevat paikkakortit, sekä "ohjelmatötteröt" ovat pakkaamatta. Täytyy tunnustaa, että nuo tötteröt on ihan vaiheessa. Yritin keksiä jotain erilaista, mutta nyt kyllä käy aika vähiin, joten mennään perinteisillä tötteröillä.
Lauantaina vietin päivän kaasojen kanssa tehden vielä viimeistelyjä hääpäivän ohjelmaan. ;) Tänään sain taas huomata, että ympärillä on oikeasti ihan hukeita tyyppejä, joille on ihan oikeasti "huikeit idiksii". Meidän valokuvaaja/videokuvaaja nimittäin jeesaa hieman sellaisessa pienessä musiikki ongemassa. Huh.. Yksi juttu vähemmän huolehdittavana. Toinen kaasoista kiikutti vielä tänään kaksi tienvarsikylttiä! Nyt löytävät vieraat taatusti perille. Jännittävää, että ensi viikolla sitä matkataan jo häämatkalle. <3


Pakkaaminen vei ihan liikaa aikaa. Nyt on kaksi pahvilaatikkoa, yksi kassi ja yksi puulaatikko aivan täynnä kaikkea häätavaraa. :) Meidän vierashuone ei ole hetkeen ollut näin täynnä! Huh.. Toivottavasti saamme kaikki mahtumaan perjantaina autoon. ;)
Pakkaamista on kyllä tulevalla viikolla ihan riittämiin, koska ennen häitä mies viettää yön mökillä bestmanin kanssa. Itse suuntaan siskolleni häitä edeltäväksi yöksi. Hääyö vietetään mökillä. Häämatkan ajaksi koirat menevät hoitoon, joten heidänkin "matkalaukut" on pakattava. Pakkaamme siis tulevalla viikolla juhlapaikkaa varten, miehen ja minun häitä edeltävää yötä varten, hääyötä varten, koiria varten, sekä häämatkaa varten. Ihan kreisiä.


(Kuvassa ensimmäinen tötterö)


(Ylhäällä pestyt karkkibuffan purkit)

Nyt nukkumaan, koska huomenna vuorossa kampaaja, sekä kynsien laittaminen juhlakuntoon. :) Ihanaa viimeistä viikko neitinä. ;)

6 kommenttia:

  1. Näyttää upealta! Kivan näköiset tötteröt, kaikki niin talvisia ja sävy sävyyn muutenkin. Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Noiden tötteröiden kanssa saa kyllä hetken aikaa uhrattua. :D Meinasin niiden tekemisen olevan helppo juttu, mutta ehei.. Liimassa sormet jokaisen tötterön jälkeen. :) Ainakin maanantai lähtee ihanasti käyntiin kampaajalla, sekä "kynsihuollossa". Huomiselle hieman miehisempää ohjelmaa (auton katsastus).

      Poista
    2. Kiitos tiedosta, varaamme siis tötteröihin aikaa:) meilläkin on hääviikolla autonkatsastus :)

      Poista
    3. Miten ihmeessä se katsastus voi satua juuri hääviikolle. :D Onneksi siinä ei useimmiten mene ihan hirveästi aikaa..

      Poista
  2. Hyvältä vaikuttaa! Nautiskele viimeisestä viikosta neitinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään nauttia. :) Toivottavasti saa vaan kaiken hoidettua. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)