lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kuukausi sitten sanoimme tahdon

"Voit valita tuhansista teistä.
Voit valita, ja voit erehtyä.
Kunhan vain valitset oikein 
mihin kohtaan, kenen syliin
painat lopulta pääsi."

-Tommy Taberman-

Kuukausi kulunut häistä. Näin ei varmaan useinkaan käy, että heti seuraavassakin kuussa 22 päivä on lauantai. :) Tasan neljä viikkoa sitten oli täydellinen päivä, jota olemmekin fiilistelleet kuluneen kuukauden aikana useita kertoja. Uskomatonta, että siitä on jo kuukausi! <3 Ei ole vielä ehtinyt olemaan päivääkään, että emme olisi puhuneet häistä tai häämatkasta. Yhdestä matkatoimistosta soitettiin tänään, että olen mukana matkalahjakortin arvonnassa! (en kyllä muistanut osallistuneeni, mutta vanhalla nimellä olinkin osallistunut). Toivottavasti onni osuisi meidän kohdalle. Voisi vetäistä ihan kepeesti vielä sellaisen häämatka osa. kakkosen. 
Täytyy myöntää, että tänään sain vasta karkkibuffan purkit viimeistäkin purkkia myöten pestyä. Muutamaan purkkiin jätin vielä lumihiutaleet paikalleen (lumihiutaleista lisää myöhemmin karkkibuffa postauksessa). Odotan jo kovasti, että saisin esitellä enemmänkin meidän häistä, mutta ne kuvat... 
Huomaan, että minuun iskee taas mieletön "tätä saatan tarvita vielä joskus" kohtaus.. Mistään häihin liittyvästä en haluaisi luopua ja kaikelle keksin jonkun käyttötarkoituksen. ;) Onneksi on jo osa tavaroista saatu sovittua uudelle omistajalle, ja sunnuntaina lähtee todennäköisesti ensimmäiset odottelemaan uusia häitä. :) Nyt vain tyhjentämään vierashuonetta häätavarasta, jotta saadaan vihdoinkin vierashuone taas takaisin siihen oikeaan tarkoitukseen. Tosin haluaisin tyhjentää koko huoneen kaikesta, ja heittää seinille uudet tapetit ja lattialle uutta laminaattia. Harmi vain, että vierashuoneen tavarat ovat niin vanhoja, että seuraava niiden paikka taitaa olla kierrätyskeskus tai kaatopaikka.


Mangomargarita. I like. <3
(Kuva yllättäen häämatkalta)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)