keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lahjat

En ole saanut vielä valokuvaajilta kuvia häistä, joten kuvasin itse meidän saamat lahjat ja esittelen ne tässä postauksessa. Kutsuun olimme kirjoittaneet seuraavan tekstin: "Mukavinta meistä on nähdä teitä, mutta jos kuitenkin haluatte muistaa meitä: älkää tuoko tavaraa suotta, sitä kerätty on jo kahdeksan vuotta. Ihanaa olisi toisillemme antaa aikaa, ja lähteä kokemaan matkan taikaa." 
Suurin osa vieraista muistikin meitä meidän yhteiselle häämatkatilille, vaikka tärkeintä olikin että kaikki kutsutut vain pääsisivät paikalle. Teimme juhlapaikalle kuitenkin pienen lahjapöydän, johon sijoitimme myös jo aikaisemmin blogissa vilahtaneen puisen korttilaatikon. Selkeästi vieraat olivat vilkaiseet täältä blogista, että mitä rahan sijaan voisi tuoda, koska lähes kaikki jutut oli poimittu näppärästi tekemästäni kollaasista, jossa olin mahdollisia lahjoja miettinyt. :) 

 

Kamera (Canon E0S600D)


Viivi & Wagner Hääkirja


2 Kpl Viinilaseja


2 kpl tyynyliinoja + Viivi & Wagner kirja


Tommy Taberman viinilasit + Karahvi


Viiniä, kuoharia & suklaata


Lahjakortti Marimekolle (Tällä ostetaan ne Tuuli pussilakanat)


Puinen sydän (pääsi tänään seinälle)


Suihkuun uusi letku ;) (joku oli huomannut, että vanha "vähän" falskasi)


2kpl tiskirättejä, sekä sydämen muotoinen munan paisto juttu


Jääkaappirunoutta :) Hauska idea häälahjaksi

Näiden lahjojen lisäksi minä sain jo jouluna yhden lahjakortin erääseen kampaamoon/kauneushoitolaan. Hyödynsin lahjakortin näihin (turhaa tai ei, mutta olihan ne tosi nätit):


(Tosiaan irrotin kynnet lentokoneessa häämatkalta palatessa, koska en kuitenkaan olisi voinut geelikynsiä pitää töissä.. Ehkä kesälomalla uudestaan (?)). Sain kyllä muutaman katseen, kun nitkuttelin noita irti. ;) 

Heti häämatkalta palattuani nappasin käteeni meidän polttarikansiot. Hämmästelin taas kerran, että miten meidän kummankin polttarit olivat niin uskomattomat. Häissä selasimme jo kasioita, mutta minä en ollut huomannut viimeisellä sivulla olevaa runoa/ajatusta.. Tirautinhan taas kertaalleen yhdet kyyneleet:

"Kun istun sinun vierellesi en kysy en vastaa, sillä tiedät jo että pisaraakaan ei puutu.
  Olen kotona, riisun saappaani, olen pilven painoinen".

Edellämainituin sanoin päättyi minun polttarikansio. <3 Odotan jo kovasti, että saisimme pitää illanistujaiset, joissa voisi muistella häitä ja polttareita! Vielä kerran: mun polttarit oli ihan parhaimmat. Eihän tosin polttareilta olisi voinut muuta odottaa, koska mukana oli kaikki parhaimmat tytöt! <3 (yksi tytsy taisi puuttua).

4 kommenttia:

  1. Ihana runo <3 voi apua!
    Mahtava lahja tuo kamera! Meillä olisi varmaan se päätynyt lahjalistalle, mutta pete osti kameran mulle joululahjaksi, niin ei tartte sitten sitäkään hommata enää, jeee <3
    toi suihkuletku on ehkä parhain ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera oli kyllä tosi mahtava lahja! :) Häämatkalla tuli otettua jo yli 400 kuvaa. :D Suihkuletku oli niin hyvä lahja, että kiitinpä siitä sitten ihan koko juhlaväen kuullen. ;) Hih.. Runo oli kyllä todella kaunis.. En ole vielä uskaltanut lukea kortteja, koska sekin varmasti aiheuttaa kyyneleitä.

      Poista
  2. En tiedä miksi minä tirautan kyyneleitä, kun oma lapsi on onnellinen ja miten häitten jälkeen sinä hehkut.Vau mikä olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelottavaa, jos jokaisen postauksen kohdalla joutuu tirautella. :) Odotetaanpa, kun saadaan valokuvaajien kuvat.. Voi olla hieman eri fiilis katsoa niitä kuvia, sekä videota. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)