maanantai 9. syyskuuta 2013

Sormus "kriisi"

Kävin tiistaina sovittamassa Lumoavan Kiara sormusta ja en kyllä voi käsittää, että kuinka voi sormus näyttää kuvassa aivan erilaiselta. Mielestäni kuvissa sormus vaikuttaa kevyeltä ja kauniilta, mutta luonnossa sormus oli enemmänkin tönkkö ja enemmän "luokkasormusmainen",  kuin vihkisormus.. :/ Itse ihastuin Kiara sormukseen juurikin noiden koukeroiden takia.. Olin jotenkin ymmärtänyt, että koukeroiden välissä on ilmaa, mutta eipä näin ollut.. Äääh mikä pettymys.. 
Onneksi tein postauksen niistä messuista, koska I love me messujen yhteydessä on  myös Koru & kello messut. :) Suunnitelmaksi tulikin lähteä näille I love me messuille ja ykkösenä etsin sormusta. ;) Nyt siis odottelemaan vain lokakuun puoltaväliä. 

"I love me -tapahtuman sydämestä hallista 6 löytyy valloittava Järjestetään Häät -teema-alue joka hurmaa niin omia häitä järjestävät kuin häähullut haaveilijat. Noin 300m2 alueella kävijä voi kokea Häät-lehden maailman livenä. Luvassa on mm.häämuotia, koristelua, kattauksia ja lahjaideoita elämyksellisesti nähtävissä ja koettavissa".

(Kuva: Messujen sivuilta)

Messuilla pääsisi myös 12.10 kokeilemaan hääjuoksua. :D


Muita messuille menijöitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)