perjantai 20. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Ensi viikolle on varattuna aika morsius- ja juhlapukuliike Glamouriin. Mukaan nappaan oman mekkoni, jotta saisin hieman käsitystä siitä, että mitä mekon pienennys tulisi heillä maksamaan (pientä kilpailutusta on tullut tehtyä). Oman mekkoni lisäksi kaasot lähtevät sovittamaan mekkoja itselleen. Saa nähdä, että valitsevatko kaasot mekoiksi yhtään samanlaisia. ;) Minun mekkoni ei onneksi vaadi ihan hirveitä muokkauksia, mutta lähinnä rinnanympärys ja lantio vaativat pienennystä. Mekkoni yläosaa pitää vielä hieman muokata, mutta katsotaan mitä ensi viikolla ompelija sanoo. Mahdollisesti kuviakin tältä reissulta saan tänne blogin puolelle.

 

Kumpikohan kaasoista kommentoi yllä olevia kuvia ensin. :D Ei vissiin kuitenkaan mitään tämän tyyppistä mekko ratkaisua? ;) Värinä toivoisin jotain talveen sopivaa, mutta katsotaan, että mitä Glamourista löytyy.
Kuinka monelle olette muuten näyttäneet oman mekon? :) Minun mekkoni on nähnyt kumpikin kaaso. Toinen jopa sovitti itse mekkoani. :D Olen ajatellut, että pidän kaikille muille mekon vielä ihan yllätyksenä. Sen verran voin paljastaa, että toinen kaasoistani oli todella yllättynyt tekemästäni valinnasta mekon kanssa. ;) Hih.. Vissiin kuitenkin ihan positiivisesti yllättynyt?

Ei sitä vieläkään ihan hahmota, että kuinka lähellä oikeasti häät ovat. Nyt on tosissaan menossa todella rauhallinen hetki näiden suunnitteluiden kanssa (paniikkia odotellessa). Ensi viikon perjantaina mekon sovituksen jälkeen kaasot ja toivottavasti bestman tapaavat meidän luona toisensa.  Muuten tähän syyskuuhun ei enää hirveästi mitään ihmeitä ole tulossa.. Pitääkin katsoa tuolta elokuun lopun tai syyskuun alun postauksista, että mitä syyskuussa olikaan tarkoitus saada aikaiseksi. Ainakin se tulostimen muste on edelleen tilaamatta.

Ensi viikolla olen hieman pidemmällä vapaalla, jolloin ajattelin ainakin vierailla Finnmarin tehtaanmyymälässä. Ostin viime syksynä sieltä sellaisia lumihiutale koristeita, joita ajattelin, että olisi kiva ripustaa koristeiksi niihin valaistuihin oksiin. Finnmarilta voisi löytyä myös jotain muutakin pientä somistetta tai lumihiutaleen muotoisia kynttilöitä. Jos ei Finnmarilta lumihiutaleen muotoisia kynttilöitö löydy, niin teen varmaan tilauksen Decorahouselle.


Odotan jo ihan malttamattomana ensi kuun I love me- messuja. Onko muita bloggaajia lähdössä kyseisille messuille?

4 kommenttia:

  1. Hihih, se voi olla että vielä moni yllättyy. ;) Joo ei ehkä mitään tollaista mekkoa kuin noissa kuvissa... Toivottavasti löytyy jotkut hyvät. Ootko muuten ollenkaan harkinnut vihkisormuksen teettämistä? Sillon saisit ainakin just sellasen kun haluat. Oon ymmärtänyt ettei se välttämättä ole kalliimpaa kuin valmiin ostaminen. t. Kaaso Hoo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielessä kävi joskus sormuksen teettäminen. :) Joskus näin sellaisen sormuksen, johon oli sitten ajan kuluessa tehty pieniä lisäyksiä esim. istutettu timantteja vuosipäivinä. Mielenkiinnolla odottelen perjantaita ja teidän mekkojen sovitusta. ;)

      Poista
  2. Ei itse asiassa yhtään hullumman näkösiä mekkoja, sen näkee sit perjantaina miltä näyttää :) T. Kaaso nro 2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy kummallekin hyvät mekot. :) Nyt lähti kyllä molemmille kaasoille "aktiivisuus pisteet" blogin seruaamisesta. Ehkä palkitsen teidät lasillisilla viiniä perjantaita. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)