torstai 1. elokuuta 2013

Turhakkeita?


Aina toisinaan törmää asioihin, jotka eivät mitään välttämättömyyksiä ole, mutta kuitenkin ihan hauskoja ideoita. Toisille asiat ovat tärkeämpiä.. Ja toiselle aivan turhia. Yritin kerätä asioita, joihin olen tässä häiden suunnittelussa törmännyt, mutta omissa häissä näistä ehkä 1-2 asiaa tulee "näkymään".


Tuo taskumatti olisi aika hauska, mutta ehkä polttareissa? :) En ole oikeasti ikinä juonut mitään taskumatista, eli en edes omista kyseistä kapistusta. Olisiko nyt aika ostaa söpö pinkki taskumatti. Kenkätarroista olen maininnut aikaisemminkin. Itselleni "I do" tarra ja miehelle sopivin olisi varmasti "game over" (todennäköisesti nämä tulee olemaan häissä). Alusvaatteisiin tykkään panostaa jo ihan arkipäivinäkin, joten uskon häämekon alta löytyvän jotkut aika kivat alusvaatteet (ei kuitenkaan kuvan kaltaiset). :D Sukkanauha juomalle tarkoitetulla putkella? Ööh.. :D Kuka tunnustaa, että on moista hökötystä reidessään kantanut? Ja viimeisenä putkilo kaasolle/bestmanille.. Ymmärsin, että tämän sisällä voi pitää puheen tai hääleikkien ohjeet tmv.. Tarpeellinen? Vai turhake?

2 kommenttia:

  1. Hehe tuo panostaminen alusvaatteissa, kävin ulkomailla ja ajattelin juuri noita naruja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen miettinyt, että alusvaatteisiin panostaminen on aika hassua, koska harvemmin kukaan niitä on näkemässä. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)