torstai 29. elokuuta 2013

5 Kuukautta 24 päivää!

Meillä juhlapaikka on todella kaunis, joten turhia koristeluja emme ole ajatelleet tilaan laittaa. Decorahousen sivuilla oli ihania lumihiutale kynttilöitä, jotka ajattelin ainakin koristukseksi hääparin pöytään. :) Alkuun ajattelin kynttilöitä karkkibuffettia koristamaan, mutta se olisi sisältänyt sen riskin, että lapsivieraista joku olisi vetäissyt kynttilät alas pöydältä.

Kynttilä "Lumihiutale" 6 cm / 3 kpl
(Kuva: Decorahouse)
 
Tulevana viikonloppuna olemme menossa käymään mieheni vanhemmilla. Nyt olisi hyvä sauma kerätä niitä "oksia/puita" varastoon. Ajatuksena on, että oksat maalataan valkoisella spraymaalilla ja oksiin kieputetaan "jouluvaloja" (kirkkaita pihavaloja). Juhlapaikalla oli yllävän paljon pistorasioita ja vieläpä aika mukavasti sellaisessa rivissä, että saadaan aika näyttävä juhlapaikka tunnelmallisilla valoilla. Jostain luin tekolumesta talvihäiden koristeluna, mutta ehkä me jätämme tekolumet muiden häihin. :D Olisihan se tosin aika hauskaa, jos lunta heitettäisiin ilmaan kirkosta poistuttaessa...? ;) Harmi vain, että meillä ei ole sitä kirkkoa.

Ennen kesää ostin kengät hääjuhlaan, mutta olen miettinyt, että todennäköisesti tarvitsen kengät joilla voisi käydä ulkona. Pinterestistälöysin ihanan kuvan, mutta mistä näitä kenkiä mahtaa saada? Ihan mahtavat. :)
(Kuva: Pinterest)

Ajattelin seuraavaksi kuvata kaikki karkkibuffettiin tulevat astiat, ja ehkäpä hieman pohdin täälläkin sulhasen pukeutumista (siitä kun ei sulhanen itse ota laisinkaan stessiä). ;) Häiden suunnittelu on edennyt siinä määrin uudelle tasolle, että epävirallinen loma-anomus on pistetty eteenpäin (ei tuottanut ongelmaa, vaikka sattuu häät pahimpaan talviloma kauteen). Ensi kuussa ohjelmassa hääpuvun vienti ompelijan arvioon, hääpalaveria pukkaa loppu kuusta ja kaasotkin varmasti tarvitsisi vaatetta. Miten te olette hoitaneet kustannus puolen kaasojen puvuissa? Juhlapaikkaan on pistetty sähköpostia ja muutamiin tärkeisiin kysymyksiin on saatu vastauksia. Juhlapaikan koristelut saa aloittaa viimeistään kello 17 perjantaina, karkkibuffettiinkin pyydettiin vielä lupa, koska paikalle ei ainakaan omia juomia saa tuoda, joten varmistettiin vielä tuo karkki asia.. Olisihan se kieltämättä ollut aika huvittavaa, jos karkkien tuonti olisi kielletty. 

Jännittävää, että ehdinkö saada sormusta sovitettavaksi enää elokuun aikana.. Täytyy olla yhteydessä liikkeeseen, jos ei mitään kuulu. Muuten on hommat edelleen ihan hyvällä mallilla.. Tosin sulhaspoikien vaatteet menivät palautukseen väärän koon takia, mutta tämäkin pieni virhe. :) Budjetissa ollaan pysytty, joten kyllä häitä taidetaan ihan oikeasti tanssia helmikuussa. ;)

Odotan jo innolla, että saan julkaista täällä meidän ihan mahtavan menun! :)

Harmi, että missasin otsikon "Puolivuotta". Mieletöntä, että häät ovat ALLE puolenvuoden päästä. 

Tänään jäljellä 177päivää ;)

(Ps.. pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä.. Kello 4.29 ei välttämättä ajatus kulje kirkkaimmin)

2 kommenttia:

  1. Me ollaan budjetoitu kaasojen puvut meidän maksettavaksi. Ajattelin jos ne uskaltaisi esim. JenJenshouselta tilata, mä päätän värin (joka kumpaisellekin käy) ja tytöt itse saa valita mallin :)

    VastaaPoista
  2. Meillä menee varmaan myös tuolla tavalla. :) Täytyykin käydä katsomassa tuo paikka (en ole aikaisemmin kuullutkaan, eli kiitos vinkistä). :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)