maanantai 19. elokuuta 2013

Maanantai

Perjantai iltana oli tarkoitus tehdä kutsukortteja hieman eteenpäin. :) Voitteko uskoa, että saimme kaikki kutsut tehtyä! Toki siis vielä puuttuu tekstit ja ajo-ohjeet yms.. Yhteensä kutsuja tehtiin 48kpl, eli hyvin pitäisi riittää. Edelleen mietin sitä tekstiä kortteihin.. Muutama hyvä ja ihan hauska on tullut vastaan, mutta ei sellaista kuitenkaan, joka olisi ihan meidän juttu. 

 

Yhtenä vaihtoehtona olen pitänyt tätä:

" Emme malta olla kertomatta,
suurta juhlaa kuuluttamatta.
x & x menee naimisiin,
piirtäkää siis merkki kalenteriin.
22. päivä helmikuuta koittaa hetki,
josta alkaa yhteinen avioliittoretki."

Jotenkin tuosta puuttuu jotain.. Ääh.. Eiköhän se meille sopiva teksti vielä löydy. :)
(Sopivia saa ehdotella)


Olen yrittänyt päivittää aina muistaessani tuota muistilistaa ja budjettia. Aika hyvin sieltä on saatu jo asioita yliviivattua ja hankittavien asioiden lista on lyhentynyt todella paljon. Isoimmat menoerät tulevat olemaan ruoka ja bändi. Juomapuoli on todennäköisesti vain pieneltä osalta niin, että me tarjoamme, koska paikalle ei saa tuoda omia juomia. Jos jonkun tuleminen jää tästä seikasta kiinni, niin sitten jää.. Kaikkia ei voi aina miellyttää. :) Sitä ei vielä tiedetä, että mikä pistetään siihen tarjottavien juomien määräksi. Ainakin alkumaljat, ruokajuomat ja ehkä jotain vielä sitten ruokailun jälkeen, mutta koko iltaa ei kyllä ravintola hinnoilla tarjota. :)


Nyt tämä yötyöläinen aloittaa ahkeran nettisurffailun. ;) Etsinnässä muutamia pieniä juttuja häihin (niistä sitten myöhemmin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)