lauantai 13. heinäkuuta 2013

Askartelua

Tänään ulkona lämpötila huiteli +30, mutta helteestä huolimatta päätin ottaa esille askartelutarvikkeet. Hieman huvitti tosin ottaa esille lumihiutale nauhaa, ja yrittää saada fiilis mahdollisimman talvisekisi. ;) Voin kertoa, että omasta mielestäni onnistuin talvisen fiiliksen löytämisessä aika hyvin. Tosin askartelu keskeytyi muutaman kerran siihen, että koirien oli päästävä ulos ja kieltämättä halusin itsekin olla hetken auringossa. Oikein onnistunut päivä sanoisinko. Askartelun lomassa siemailin lasillisen tänä kesänä viinitilalta haettua viiniä. :) Tänään askartelun kohteena KUTSUKORTIT! Sain tuossa taannoin idean siitä, että miten lähtisin kortteja toteuttamaan ja olihan se päästävä melkein heti askartelemaan. Vielä en vilauta kortteja valmiina, koska osa vieraista lukee blogia.. Tai ainakin tietää blogista... Tässä kuitenkin päivän tunnelmia.


Tarvitsin kartonkia, leikkurin, sydän leikkurin, kyniä, liimaa,  pieniä "liimatyynyjä", kutsu ja sormus tarroja. Näillä toteutetaan siis kortin ulkokuori ja kannen koristelut. Sisäpuolelle tulee sitten erilliselle kartongille virallinen kutsu teksti, ajo-ohjeet jne..


Alkuun pelkäsin, että en saa tuota ihanaa lumihiutale nauhaa hyödynnettyä, mutta tänään se löysi paikkansa meidän kutsuissa! Voitteko uskoa, että tällä hetkellä korttien tekemiseen on mennyt vain 37,50€ (tässä kaikkien korttien tarvikkeet). Ainoa minkä hintaa en muista on tuo nauha, mutta sekin -70% muistaakseni Tiimarin alesta. ;) Näillä materiaaleilla olisi tarkoitus valmistaa noin 50 kutsua..


Aika vaaleita kortteja tulee meidän kutsuista. Tosin tuota sinistä nauhaa ja siniset sisälehdet.


...Ja se viini...


Valmiit kortit sujahtivat tuohon koriin. Yhteensä 14 korttia on nyt tehty.. 
Kortit ovat tosin vielä sisältä tyhjiä.


Tässä kuvassa näkyy nuo pienet "liimatyynyt".


Kirjekuoriin ajattelin jotain tosi simppeliä.. Esim.. Sydämet tuossa tarra puolella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)