perjantai 5. heinäkuuta 2013

12-5kk ennen häitä

En ollut taas hetkeen vilkaissut tuota meidän häiden muistilistaa.
Kyllä hymyilytti, kun huomasin asioiden olevan oikeasti todella hyvällä mallilla. ;)


Olen aina ajatellut, että menisin naimisiin kotipaikkakuntani kivikirkossa. Nyt kuitenkin kivikirkon sijaan tulikin Asikkalassa sijaitseva Lehmonkärjen Ometta. Ometasta on todella hyvät esittelyt Lehmonkärjen kotisivuilla. Meiltä juhlapaikalle tulee lähemmäs 60km matkaa, joten oli todellakin onni, että vihkiminen voidaan hoitaa juhlatilassa. :) (Toisinaan toki vieläkin haikailen tuon "kotikirkkoni" perään, mutta näillä mennään).  Lehmonkärjen Catering hoitaa tarjoilun, joten näidenkään kanssa ei tarvitse ruveta sumplimaan.

Ometassa on A-oikeudet.
(Kuva: Lehmonkärjen sivuilta)

Alustava vieraslista on tehty, mutta siihen emme ole vielä tehneet mitään muutoksia, vaikka vieraita on tullut hieman lisää ja muutamaa mietimme, että kutsummeko yksin vai Avecin kera.. Miten te olette toimineet pariskuntien kanssa? Oletteko kutsuneet, vaikka pariskunnan toinen puolisko olisi ihan vieras..? 

Budjettia olen pyrkinyt päivittämään aina sen muistaessani. :) 
Toistaiseksi ollaan pysytty todella hyvin budjetissa.

Bändin kanssa ollaan lähetelty muutama sähköposti ja varmistettu, että meidän häissä tanssitaan hieman rokahtavampaan tyyliin muun muassa Eppuja, Popedaa, Juicea jne..
(Vielä pitäisi meidän omat toiveet lähettää ja tietty antaa osoite bändille, jotta ovat oikeissa bileissä)

Häämekon lisäksi minun asusteet rupeavat olemaan hyvällä mallilla. Vielä pitäsi ottaa yhteyttä henkilöön, joka pienentää pukuani... Ja ehkä se pitäisi vielä pestä. Ja tietty puvun alle pitäsi löytää alusvaatteet. ;)

        
(Ps.. Ihan vain kivoja pukuja, mutta ei minun mekko)

Pitää muistaa aina säännöllisin väliajoin katsoa tuota muistilistaa,
mutta nyt voidaan todeta, että nuo 12-5kk ennen häitä rupeaa olemaan hyvällä mallilla. 
Seuraavaksi pitää varmaan kutsua kaaso ja bestman kylään.
Pääsevät hekin suunnittelemaan esim. morsiamen ryöstöä..

Toivottavasti morsian vaan löydetään.. ;)

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva että kaikki järjestyksessä eikä mitään muutoksia :)viikko ja lähetän sinulle kuvia,toivottavasti rusketus pysyy sinne häihin asti ;)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Itsekin häitä suunnittelevana kysyisin, paljonko Ometalle tulee hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ometassa ei ole tilavuokraa, jos vieraita on 80henkeä tai yli. Muistaakseni alle 80 hengelle tilavuokra oli 500€:n paikkeilla. Menut olivat siinä 28€-35€/henkilö (sisältäen hääkakun!). Omia juomia ei tilaan saa tuoda, mutta eivät he niistä juomistakaan mitään törkeitä hintoja pyytäneet esim. 3,50€ olut & 4,50€ siideri/lonkero. Tilana Ometta oli todella tunnelmallinen, mutta ei sinne mielestäni hirveästi yli 80 henkeä mahdu. Meillä tulossa hieman yli 80henkeä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)