torstai 25. heinäkuuta 2013

212 päivää jäljellä

Nyt on syyskuulle varattuna aika häämekon pienennykseen ja kaason mekon sovitukseen! Sulhasen puvustakin oli puhetta, mutta sillä ei kuulemma kiirettä ole.. Marraskuussakin vielä ehtii hyvin. :) Tänään soitettu taas seurakuntaan ja kyllä on ihme touhua. Saan varmistuksen papista vasta marraskuussa! Hirveän kiva.. Kohtahan sitä haetaan pappia varmaan lehti-ilmoituksella!?! Onko kenelläkään muulla ollut ongelmallista saada pappia, jos vihkiminen ei tapahdu omassa seurakunnassa? Kyllä taas pisti ärsyttämään. Miksihän sitä kirkollisveroa maksetaankaan, kun papinkin saaminen on todella vaikeaa.. *Ärrinmurrin*


Olen miettinyt, että minkälaiset alusvaatteet haluankaan mekon alle. Sen verran uskallan paljastaa, että mekossani ei ole olkaimia, joten rintaliivienkin tulisi olla olkaimettomat. Haluaisin kuitenkin panostaan hieman alusvaatteisiin, vaikka eipä ne hääpäivänä kovinkaan paljoa ehdi näkyä. :) Kumpi onkaan tärkeämpi ulkonäkö vai mukavuus alusvatteissa? Vai voisiko saada kummatkin? 


Haluaisin häihimme jäälyhtyjä, mutta en tiedä onko niiden kuljettaminen ihan mahdotonta. Mielestäni olisi tosi ihanaa, jos juhlapaikan piha olisi valaistu jäälyhdyillä. Toki voi toivoa, että juuri edellisenä päivänä olisi riittävästi pakkasta, että jäällyhdyt ehtisivät jäätyä yön aikana (olemme todennäköisesti edellisenä päivänä kuitenkin juhlapaikalla).. Mitä mieltä olette jäälyhdyistä talvihäissä?


Kuusi kuukautta ja 28 päivää!
Mihin se aika katoaa.

6 kommenttia:

  1. Ihana idea nuo jäälyhdyt, taijankin haluta ennemmin sellaset kun normi ulkoroihut, tosin jätkänkynttilätkin ois aivan ihanat !

    Tänään juuri omassa blogissani tänään ihmettelin mihin aika katoaa, tasan 6 kk häihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätkänkynttilöitä mietittiin mekin alkuun. :) Saa nähdä, että minkälainen helmikuu säiden puolesta tulee. Lyhdyt kuitenkin vaativat sitä kunnon pakkasta. Voi vitsit teilläkin ihan kohta häät. :)

      Poista
  2. Hei! Vasta löysin sinun ihanan blogin! Ihana lukea talvihäiden suunnittelusta, koska tähän tietoon myös meille on sellaiset tulossa. Paljon on sinulla ideoita, mitä itse haluan myös omiin häihini mm. nuo jäälyhdyt. Joko olet päättänyt, että lähetättekö save the date- kortit? Itse sellaiset haluan ja kirjoituksesi niistä herätti miettimään josko mekin yhdistäisimme joulukortit niihin. Innolla odottaen uusia kirjoituksiasi! -piuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Onko teidän häät koska tulossa? Jäin miettimään vielä noita save the date- kortteja, koska joulukortit tulisi lähettää joulukuun alussa ja viralliset kutsut sitten jo tammikuussa, jos lähetämme kortit reilua kuukautta tai kahta ennen häitä. Mutta lupaan esitellä kortit, jos päädymme lähettämään save the date kortit. :) Kutsukorteista teen varmasti postauksen.

      Poista
  3. Hei! Halusin tulla kommentoimaan, koska itsellä myös talvihäät tulossa ja meille tulee ihan varmasti jäälyhtyjä! Ihania ja tunnelmaan hyvin sopivia :)Löysin sun blogin vasta mutta ihana lukea jonkun toisenkin mietteitä talvihäistä ja niiden suunnitteluista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäälyhdyt ovat kyllä varmasti tosi näyttävät. :) Mukavaa saada muilta talvihäitä suunnittelevilta kommentteja. Tanssitaanko teidän hätä jo talvella 2014?

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)