tiistai 7. toukokuuta 2013

Odottelua

Onhan raivostuttavaa odotella sitä tarjouspyyntöä sieltä pitopalvelusta. Eipä tuossa muuten mitään, mutta juhlapaikka varataan tuon pitopalvelun/ravintolan kautta, vaikka ei kyseisestä paikasta ruokia ottaisikaan. Toki ymmärrän, että paikka on vielä kovin uusi, mutta olenpa vaan hieman malttamaton. :) Haluaisin asioita taas hieman eteenpäin.

JuhlaCenter niminen paikka saa kyllä kehut todella nopeasta toimituksesta! Tilasin heiltä pöytiin kertakayttökameroita yhtenä sunnuntaina ja tiistaina olikin jo ilmoitus siitä, että tilaus olisi noudettavissa. :) Nyt rupeaa olemaan pieniä hankintoja kaapissa (häämekon lisäksi). Sain vihdoinkin ostettua sitä liitutaulutarraa niitä karkkibuffan purkkeja varten, sekä paikkakorttien kartongit on ostettuna. Nyt vain odotellaan, että saadaan tuo pitopalvelu varmistettua ja varattua. Sitten lyön samalla lukkoon sen juhlapaikan ja kirkkoakin pääsisi varailemaan. :)


Flutter By Kertakäyttökamera valkoinen/hopea

(Kuva: JuhlaCenter)

Meidän kameroissa tosin perhosten tilalla sydämiä. <3

Kutsukorttien kohdalla kallistun edelleen siihen, että teen ne itse 
(tai parin kaverin koko suvun voimin). :)

Hui.. Yövuorolaisen huikeita hetkiä ehdottomasti radiosta Johanna Kurkelan - Oothan tässä vielä huomenna ja hääjuttuja netin välilehdet täynnä. :) Minulta pyydettiin hetki sitten tarinaa meistä.. Jospa sitä lähtisi toteuttamaan tässä yön pimeinä tunteina. 
Lupaan tosin, että tarina on valmis yksien tai kaksien normaalien yöunien jälkeen. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)