lauantai 18. toukokuuta 2013

Korteista & Onnellisuudesta

Mieletön onnellisuus on vallannut tämän "tytön". :) Pienet arkiset asiat vaan ilostuttavat, jos niistä osaa oikealla tavalla ottaa kaiken ilon irti. 


                 "On olemassa vain yksi paikka, jossa voimme olla onnellisia. Se on tässä ja nyt!"

Häihin liittyvät jutut on edennyt siihen pisteeseen, että kutsukorttien "prototyyppi" on tehty!
Alkuun ajattelin, että korttien pohja on valkea, mutta Tiimarin hyllyjä penkoessa ihastuin tummansiniseen kartonkiin. Täytyy kyllä ihmetellä, että olen tehnyt mielettömiä löytöjä Tiimarin alesta. Täällä meillä päin on Tiimarissa jo hetken ollut poistuvat mallit -70%. Harmittaa vain, että ostin aika riskillä nuo korttipohjat.. Tarvitsisin ehkä 10kpl lisää kyseistä kartonkia. :( Onneksi tässä lähistöllä on muutama Tiimari ja todellisessa hädässä löytyy sitten vähän sinne päin olevaa sinistä. :) Menu, ohjelmalehtiset ja paikkakortit tulevat olemaan todennäköisesti hopean tai valkoisen värisiä. Alkaa olla siis meidän kolme pääväriä hyvin käytössä. ;)


Tässä kuvassa tarrat hieman repsottavat, mutta näinkin pitkälle on meidän hääsuunnittelut edennyt. :)
Nyt vai odottelen ihanaisianaisia kertomaan ihan live mielipiteitä ideoistani. ;) Ensi viikolla siis tiedossa suunnitelmapalaveri. Ehkä ei vielä askarrella, mutta suunnitellaan ja ainakin apua tarvitsen vieraslistassa.
Oma suku on vielä pienoinen kysymysmerkki.


Pääsi muuten se edellisissä postauksissa mainitsemani nauha kutsukortteihin. Pienen laskemisen jälkeen voin todeta, että kahdeksan rullaa riittää todella kevyesti kortteihin ja mahdollisesti saan vielä karkkibuffan purkkejakin koristeltua samaisella nauhalla. :)


Nämä hauskat "tarrat"/kohokuviot oli myös -70%. Nappasin viimeiset koriini ja nyt löytyy ehkä jopa pariin ylimääräiseen menuun ihana kuvio. :) Tiimarin tätiä kiinnosti, että paljonko olen säästänyt heidän ale tuotteiden ansiosta. Pitää ehkä laskea. :D Budjetti välilehteä olen miettinyt tänne blogiin, mutta kertokaapas viisaammat, että miten niitä välilehtiä lisätään tänne blogiin?

Lupaan vielä noista korteista parempaa kuvaa. Ehkä kuitenkin vasta sitten, kun ne on postitettu. ;)
 Muutama vieras onkin jo saanut tämän blogini osoitteen haltuun, joten eipäs paljasteta ihan kaikkea.

Kuinka moni on ajatellut tehdä Save the date kortit? Ehkä tässä pian saisi inspiksen niidenkin suunnitteluun. Jostain luin, että ne kuuluisi lähettää 6-8kk ennen häitä! Itse ajattelin ehkä aikaisintaan elokuuta?!?

Tähän loppuun veilä jotain niin osuvaa:


Ihan sattumalta huomasin tämän päiväisessä kuitissa todella osuvan ajatuksen.
Kuinkakohan monta ajatusta on mennyt ohi ihan sen takia, että usein totean "en tarvitse kuittia".



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)