lauantai 20. huhtikuuta 2013

Paniikki

Ensimmäinen paniikki iski sitten tänään. Häihin on vain kymmenen kuukautta, ja minun suunnittelut on ihan alussa! Mies miettii edelleen bestmania, mutta toivotaan, että sekin selkiintyy pian.. Ymmärrän toki, että mies haluaa miettiä asiaa tarkkaan, koska hänen kavereissa on paljon eri tyylisiä henkilöitä. Nyt lohduttaudun sillä, että pienen paineen edessä toimin useimmiten tehokkaimmin. ;) Pakko oikeasti tehdä kunnon suunnitelma tai muuten vietetään talvihäitä heinäkuussa. Jos kiire tulee, niin on mulla ainakin häämekko. ;)

Kutsukortteihin olen yrittänyt etsiä ideoita. Haluaisin tehdä kortit itse, mutta katsotaan miten käy. Väreissä olen tykästynyt sini/harmaa/valkoiseen, joten näihin väreihin häitä lähdetään rakentamaan. Toki jokin pirtsakka keltainen tai oliivinvihreä voisi olla mukava, mutta mielestäni talvella tulee olla tunnelmaa ja hyvin rauhalliset värit. 


Tuossa kuvassa on vedensinisellä ja vaniljalla tehty kattaus. Mielestäni ihan kiva, mutta lisäisin vielä sen harmahtavan tuonne joukkoon. :) Alla olevan kuvan mukaan haluaisin noita kirkkaita "helmiä" pöytiin ja koristeluun yleensä.


Tässä ihan vertailun vuoksi pinkki kattaus. Kiva, mutta ei ollenkaan minun väri. 
Tästä kuvasta bongasin nuo kamerat. Meidän häihin tulee todennäköisesti myös pöytiin kamerat, joilla vieraat voivat sitten napata kuvia. Toivottavasti kamerien filmirullat täyttyvät juhlan aikana! :)

Kävin helmikuussa häämessuilla. Messuilta tarttui muutamia lehtiä ja esitteitä. Koska en omista skanneria, jouduin nappaamaan lehden sivuilta kuvia, jotta pääsen jakamaan ideoita teidän kanssa.

(Tässä pieni osa messuilta tarttuneista lehdistä ja esitteistä)

Hih. Aikaisempi teksti kirjoitettu eilen. :) Rumpujen pärinää!!! Mies valitsi bestmanin. Ja mikä parasta bestman on oikein sopiva tehtävään. Miehen sanoin "ei mikään arka, mutta asiallinen". Tykkään. ♥
Nyt tuntuu, että suunnittelut sai ihan uuden vaihteen. 

Haluan vielä tähän loppuun esitellä pari suosikki kortti vaihtoehdoista:


Tämä ylempi olisi valmiiksi harmaa. Tämän kortin ulkonäkö on mielestäni tosi tyylikäs,
mutta olisiko väri kuitenkin parempi vedensinisenä? Uskon nimittäin, että se sininen tulee olemaan päävärinä.. (Jos en ihan villiksi heittäydy ja pistä koko juhlaa keltaiseksi)


 Tämä taas olisi kiva toteuttaa itse.
Piirrettäisiin hiekkaan sydän ja napataan siitä valokuva.
Tämän ehkä toteuttaisin mustavalko kameran asetuksella. :)

Tulihan pitkästä aikaa oikein kuvallinen postaus. :)
Budjettia ajattelin suunnitella yön pimeinä tunteina. 
(vuorotyön hyvät puolet)

Ihanaa lauantaita!

Meillä se jatkuu seuraavanlaisissa merkeissä:


Kukkien istutusta tiedossa. ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)