keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Lettukestit

Olen ajatellut pitää vielä ennen kesää illanistujaiset. 
Muutama häiden kannalta tärkeä tyyppi, hyvää ruokaa, lasillinen tai kaksi viiniä, ja ehkä tusina häihin tulevia biisejä.. :) Muu ohjelma syntyy varmasti iltaa istuessa.

Tämä viikko on ollut kohtuu ankea ruokien osalta, koska kurkku on muistuttanut kaktusta ja makuaisti on ollut nollissa. Tänään sain "dropit" kohdilleen ja makuaisti rupesi palautumaan.
Päätinkin tehdä täytettyjälettuja. Oman ruokarajoitteeni vuoksi letut tein gluteenittomina, 
mutta mielestäni letut on tosi hyviä myös gluteenittomina.

Tässä pieniä "maistiaisia" tekemistäni letuista:


Lettutaikinan tein helpoimman kautta, eli Vuohelan Herkun Lettujauhoseoksesta. 
Seokseen lisätään ainoastaan 5dl maitoa ja 1-2 kananmunaa.
Tällä kertaa käytin täysmaitoa ja kaksi kananmunaa. :) 
Paketti sisältää kaksi pientä pussia jauhoseosta, ja yhdestä pussista 8 lettua,
mutta itse sain lettupannulla tehtynä 11 lettua! 




Täytteinä letuissa:
Basmati/thairiisiä, jauhelihaa, 1 iso sipuli, 1 paprika + mausteita.
(Taustalla letut.. Ihan hyviä gluteenittomiksi?) ;)



Lettujen päälle raastoin loput juustot. :)


Kylkeen sitten vielä raikas salaatti. :)
(Tämä kuva tosin gluteenittomien maissitortillojen täytteestä).

Kuinka moni on ajatellut pitää ennen häitä illanistujaisia?
(Illanistujainen  tässä kohtaa : suunnitelmapalaveri) ;)

Ja loppuun jotain keväistä:



1 kommentti:

  1. Odotan niitä illanistujaisia,viiniä ja lettuja ,namia ja

    hyviä ideoita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)