maanantai 30. joulukuuta 2013

Tulostin "laulaa"

Sormet ristissä toivon, että väri riittää viimeisiin sivuihin. Vinkkinä tuleville morsiamille: tulostakaa kutsut jonkun ammattitaitoisen toimesta tai varatkaa riittävästi mustetta. Tuskanhikeä rauhoittamassa Somersbyn päärynä. ;) Huh.. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen. :) Sain tänään pienen ongelman aikaiseksi, kun keksin juuri sopivat postimerkit meille, mutta kaskas niitä ei löydy meidän kaupungista. Jos tiputankin kutsut postiin 7.1, koska silloin voin olla muutamaa merkkiä rikkaampi. <3 (Ps.. miksi kaikki hyvät ideat syntyvät liian myöhään). 

(Virallisena valvojana käppänä, joka ei vastusta oman kuvan julkaisua blogissa)
ps.. kuvan laatuhan on  melko kehno, koska kutsujen tekstejä tulosteltiin "hämärissä olosuhteissa".

lauantai 28. joulukuuta 2013

Tosi makeeta

Vuosi sitten tein häiden hankintoja varten tilaa vaatekaapin alimmalle hyllylle. Hylly on ollut jo hyvän aikaa aivan täynnä häihin liittyviä juttuja, joten oli jo aikakin käydä läpi hyllyn sisältöä. Muutama "unohdus" on käynyt matkan varrella, mutta onneksi mitään ei sentään ole tullut ostettua vielä toistaiseksi turhaan taikka kahteen kertaan. Yksi aivan unohduksissa ollut asia oli sellaiset pienet valkoiset pyykkipojat lumihiutaleilla koristeltuna (muistin heti, että löysin ne viime talven jälkeen pienellä alennuksella Tiimarista). Hyvä löytö, koska keksin niille heti käyttöä. Yllättäen karkkibuffetista. ;) Mietin jo aikaisemmin, että millä tavalla voisimme kertoa karkkipurkkien sisällöstä, joten näin vaivattomasti mieleen tullut idea oli pakko jakaa. Eli kuvassa karkkipurkin korkin ympärille on sidottu paperinen "lahjanaru", joka on laitettu tuolleen hieman ristiin ja pyykkipojalla sitten kiinni. Vielä mietin, että laitammeko "etiketit" roikkumaan noista naruista, vaiko sitten tuon pyykkipojan avulla. Otin muutaman kuvan ideasta:


Pitihän tätä ideaa sitten testata vielä toisen karkkipurkin kohdalla. :) (Karkkipurkkien sisältönä joulun viimeiset namit). Tykkääköhän kukaan oikeasti noista punavalkoisista kepeistä? Meillä ne eivät oikein tehneet kauppaa. Onneksi tuli jo tässä vaiheessa kollattua tuota kaappia, koska nyt voi jo oikeasti tehdä valmiiksi kaiken sen mihin riittää intoa ja energiaa. Haluaisin karkkibuffet pöydän kylkeen ison tekstin "Karkkibuffet" tai jotain vastaavaa, joten ehkä sitäkin pitäisi hieman ideoida. Karkkibuffet pöydän päällä on purkkien lisäksi ainakin yksi valkoinen kehys, jossa on sellainen teksti, sekä ehkä jotain koristeita.. Alkuun mietin niitä lumihiutaleen muotoisia kynttilöitä, mutta ehkä ei ole kovinkaan järkevää laittaa tähän pöytään kynttilöitä.. Ihan siis karkkien mahdollisen sulamisen ja lasten takia. 


Olen yrittänyt löytää täysin valkoisia paperipusseja karkeille, mutta mistään ei ihan valkoisia löydy (saa vinkata, jos tietää mistä löytyy). Alkuun ajattelin niitä kakkupaperi tötteröitä, mutta ehkä me menemme ihan perus valkoisilla pusseilla. Pusseihin olisi kiva leimata jokin oma juttu. :) Löysin pinterestistä kuvan yhdestä karkkibuffetista, jossa oli hauskasti laitettu hääparin kuvia kehyksiin ja karkkibuffetin sekaan. Tykkään ideasta, joten ehkä jotain tämän tyylistä:


Olisikohan tämä jo viimeinen tai ainakin melkein viimeinen postaus karkkibuffetin suunnittelusta? ;) Ihan niitä virallisia kuvia tulen varmasti julkaisemaan blogin puolella.. ja paljon. :) Tuleeko teidän häihin joku buffa?

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Kaulakoru

"Pakkasyönä se keinahteli alas taivaalta tuhansien tovereidensa kanssa.
Aamun siniharmailla hämärillä se narskui hauskasti kulkijan askeleen alla pehmetäkseen iltapäivällä osaksi ilmassa viuhuavaa lumipalloa. Kevään korvalla se solisi purossa. Lumihiutale.
 Luonnon muovaama koru kuten jääkukkaset pakkasen piirtäminä kuistin ikkunaruudussa."

Kalevala Koru Lumihiutale riipus 226826045
(Kuva: Kultatahti.fi)

"Joulupukki" toi Kultaseppä Terhi Koiviston suunnitteleman Kalevala kaulakorun. Koru tullaan näkemään ehdottomasti kaulassani hääpäivänä. Nyt täytyy käydä katsomassa sarjaan kuuluvia korvakoruja tai sitten jotain, joka sopisi hyvin kaulakorun kanssa. Tämä oli kyllä ehdottomasti yksi vahvimmista vaihtoehdoista hääpäivän koruksi, joten suuret kiitokset joulupukin apulaisille. <3 Muutenkin joulu sujui todella mukavasti perheen kesken. Illalla saunottiin ja testattiin miehen saamia saunatuoksuja. Hassua, että meillä ei aikaisemmin ole ollut mitään saunatuoksuja. Havu oli molempien suosikki. Kesken näiden rentojen pyhien maltoin sentään tulla tekemään pikaisen postauksen kaulakorustani. :)
Kaulakorun lisäksi lahjoista löytyi vain ja ainoastaan tarpeellisia ja ihania asioita. Huomenna vielä viimeiset jouluruoat mahaan ja perjantaina kutsuukin sitten jo "työmaa". Viikonlopun pyhitän kutsukorttien viimeistelylle. Enää noin viikko ja sitten pääsen esittelemään kutsut täällä blogissa.

(Kuva: Kultatahti.fi)

maanantai 23. joulukuuta 2013

Tänään jäljellä yksi kuukausi ja kolmekymmentä päivää!

Näin joulua lähestyessä on ollut ihan hirveä kiire, joten pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella. :) Häihin liittyvät asiat ovat edenneet tasaiseen tahtiin (mekkokin kotiutui kaason ja äitini avustuksella perjantaina). Itsehän vietin perjantain risteillen. Laivalta sain ostettua suurimman osan karkkibuffetin karkeista. Tällä hetkellä buffetista löytyy: mariannerakeita 800g, valkoisia ja sinisiä Pandan suklaanappeja 400g, Toblerone (valkosuklaa) 800g, vaahtokarkkeja 400g (?), salmiakki apinoita (niitä ihanan suolaisia) 2 pussia.. (en muista, että paljonko yhdessä pussissa on).  :) Nyt olisi viittä eri karkkia. Ajattelin vielä ostaa ainakin niitä lumipalloja, sekä sinisiä Marianneja. Nam.. pikkasen on vaikea olla erossa noista karkeista. Voiko tässä kohtaa sanoa, että onneksi on niitä allergioita. ;) Noista karkeista ei nimittäin hirveän moni ole gluteenitonta.

Muutenhan sitä on sitten saatu ensimmäinen itkupotkuraivari. Kaason sanojen mukaan kyseessä oli asia, jonka voi ajatella "kasana osoitteita". Lähinnä siis pelästyin, kun sain tietää, että vieraslistamme tulee todennäköisesti kasvamaan avec kutsujen takia. Onneksi nämä muutamat uudet avecit ei nyt ihan hirveää määrää tee, mutta kuitenkin. :) Pääasiahan nyt tässä kohtaa on, että vain yksillä itkuilla selvittiin.

Ajattelin kuvata tuossa joulun jälkeen kaikki häitä varten ostetut asiat. :) Niitä tosin voi olla jo sen verran, että postauksesta tulee melko pitkä kuvineen ja kaikkineen, mutta ajattelin postausta myös omaksi avuksi. Ehkä on helpompi hahmottaa puuttuvia asioita, jos kaikki tavarat käy läpi jo tässä vaiheessa. Ainoastaan häämekon esittelen pelkkänä pukupussina. ;)

(Pinterest)

Huvittavaa muuten, että aloitin tämän postauksen sanomalla, että joulun lähestyessä.. Jouluhan on huomenna, mutta näillä työvuoroilla se joulu tosissaan on tulossa melko nopeaa tahtia. Yövuoroja tässä tehty jo useampi joulukuulle, joten huomenna viimeiset järjestelyt ja sitten rentoudutaan hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Meidän joulupöytä on tänä vuonna melko runsas. Joulupöydästä tullaan löytämään kinkkua, porkkanalaatikkoa, perunalaatikkoa, bataattilaatikkoa, lanttulaatikkoa, vihreää salaattia, savulohisalaattia, herkkusienisalaattia, punajuurilohkoja, valkosipulijuustoa, savujuustoa, olutjuustoa, punaviinijuustoa, leipäjuustoa, paprikajuustoa, henekeittoa (sulhaspoika toivoi), sekä nakkeja (myöskin sulhaspojan toive). Ruoan lisäksi on tietysti jälkkäreitä. Ainakin karkkeja, sekä jokin kakku siskoni leipomana. Mitä teidän joulupöydästä löytyy?
Ja nappasinhan vielä tänään kaupasta viinirypäleitä ja omenia. Ruoan kanssa tarjotaan viiniä, piimää, maitoa, sekä vettä. Jälkkäri juomana punaviiniglögi Lepaan viinitilalta. Niin ja mahdutaankohan sitä joulun jälkeen enää siihen mekkoon. :D

(Pinterest)

torstai 19. joulukuuta 2013

Vieraslahjoja & rakkauslukkoja

Olen nyt muutamana päivänä miettinyt, että teemmekö ne kaakao/vaahtokarkki pussit jokaiselle vieraalle hääkarkkien sijaan, koska meillä tulee jo muutenkin sitä karkkia sen karkkibuffetin muodossa. Toisaalta hetken netissä surffattuani huomasin muutamassa verkkokaupassa olevan myynnissä vaikka mitä ihania pieniä vieraslahjoja hääkarkin tilalle. Yhdeksi suosikiksi nousi ehdottomasti sydämen muotinen piparkakkumuotti, johon voisi niitä aforismeja sitoa. :) Muutamassa paikassa olen törmännyt saippuoihin, mutta ehkä ne ei kuitenkaan ole sitä mitä me haluamme. Ihana idea oli myös hunajapurkki, jossa oli hääparin itse tekemä etiketti tyyliin "sisältää 100% rakkautta".
   
Haluaisin sanoa, että ehtiihän tätä vielä miettiä, mutta muutamissa tuotteissa toimitusajat ovat melko pitkiä, joten ei sitä aikaakaan nyt ole loputtomiin. Yritin eilen muiden ostoksien lomassa etsiä hieman erilaista kaakaota, mutta ainakaan perus kauppojen hyllyiltä ei mitään erikoista kaakaota löytynyt. Mielestäni olisi melko harmillista, jos vaivalla teemme  pienet lahjat vieraille ja joutuisimme keräämään häiden jälkeen lahjat unohtuneina pöydistä.. Nyt siis tosissaan saa kertoa mielipiteen, että onko se kaakao/vaahtokarkki pussukka ihan kökkö idea? Mikä tulisi takuuvarmasti olemaan mieleinen vieraalle? Ja tietysti budjettiin sopivia ideoita otetaan vastaan. ;)

En voi lopettaa päivittelyä siitä, että kuinka aika tuntuu kuluvan ihan käsittämätöntä vauhtia. On ollut mahtava huomata, että tässä kohtaa on enää oikeasti jäljellä sellaisia pieniä hienosäätö juttuja, sekä hankintoja, jotka kuuluvat sarjaan "kyllähän ne ehtii hommata lähempänä häitä". ;) Nyt vaan tuumasta toimeen ja niitä asioita hommaamaan. :)

 Sydän-muotti hääkarkin tilalle
(Kuva:www.pirteapaketti.fi) 

Ehkä lähestyvä joulu on pehmentänyt viimeisetkin aivosolut, mutta yksi (ainakin tällä hetkellä) "pakko saada" juttu on rakkauslukko! Ihan mieletöntä olisi napata lukko mukaan häämatkalle ja ripustaa se johonkin Thaimaan sillan kaiteeseen. :) Kuinka moni on ajatellut hankkia lemmenlukon? Huomasin, että ainakin korumaa.fi sivustolta saa ihania lukkoja. Korumaan sivuilla oli jopa lukko omalla kuvalla!

Korumaan sivuilla kerrotaan, että lemmenlukko tai rakkauslukko on riippulukko, joka kiinnitetään sillan kaiteeseen symboloimaan rakkauden kestävyyttä. Lemmenlukko on etenkin Keski-Euroopassa suosittu tapa. Lukkoon kaiverretaan parin nimet tai nimikirjaimet ja vuosiluku, jonka jälkeen lukko käydään ripustamassa sillan kaiteeseen. Kun lukko on lukittu, pari heittää avaimen veteen. 

800pxpadlocks_sign_nseoultower
 (Kuva: Korumaa.fi)

 
 (Kuva: Korumaa.fi)

lauantai 14. joulukuuta 2013

Kymmenen viikkoa!

Tänään kävin ostamassa viimeiset joululahjat. Matkat ostoksille taitoin omalla autolla, joten mikäpä sen parempi paikka kuunnella mahdollisia biisejä, jotka tullaan kuulemaan meidän häissä. :) Normaaleissa kirkkohäissä on jokin häämarssi tai vastaava silloin kun morsian kävelee kohti alttaria, mutta meillä tullaan kuulemaan laulua. Laulun meille esittää yksi lapsuuden aikainen tuttava. Alkuun olin melkein 100% varma, että yksi näistä lauluista tulisi olemaan Johanna Kurkelan - Oothan tässä vielä huomenna, mutta mieli on muuttunut melko "perinteiseen" häissä kuultavaan Johannan biisiin.. Ei varmaan ketään yllätä, että olen todella ihastunut Johanna Kurkelan - Rakkauslauluun. Ajattelin siis, että minun "saapumis" musiikki on tuo Rakkauslaulu ja ehkä loppuun joku vanhempi kappale..

Rakkauslaulu:


Vanhempia kappaleita saa pistää kommenttina tulemaan, jos joku ihan mahtava on mielessä. Ehkä on kiva, että vanhempikin väki tuntee joitakin kappaleita, jotka tullaan kuulemaan meidän häissä. Muutamia vanhempia häihin sopivia kappaleita: 

Hymni rakkaudelle


Romanssi


Laitoin jo tuossa hetki sitten viestiä bändille meidän häävalssista. Häävalssi oli mielestäni todella helppo valita, mutta hieman oli vaikeaa selittää bändille, että mitä häävalssilta haluan. :) Toivottavasti ymmärsivät. Muutenkin viime päivinä on säästä huolimatta tullut ihan mieletön joulufiilis, mutta ehkä vielä jouluakin enemmän on tullut todellinen olo siitä, että me menemme naimisiin! Tänään tulostimelle riitti töitä, koska tulostin kutsujen tekstit valmiiksi. Päädyin siis lopultakin siihen, että kutsut lähtevät joulun jälkeen matkaan. :) Tulevalla viikolla yövuorossa ajattelin liimailla tekstit kortteihin, sekä sujauttaa infot ja kartat kutsun väliin.

Kuuntelin tätä postausta tehdessä joululauluja. Oma suosikkini on ollut jo useamman vuoden "Tulkoon joulu" kappale. Mikä on teidän suosikki joululauluista? Tai oletko törmännyt johonkin ihan uuteen joululauluun?

Tulkoon joulu:


Ps.. Toivottavasti kaikki nuo videot näkyvät.

Niin ja tosissaan otsikkohan tarkoittaa sitä, että meidän häihin on enää kymmenen viikkoa! Kaksi kuukautta ja kahdeksan päivää. :) Ihan mieletöntä. 

perjantai 13. joulukuuta 2013

Haasteita

Sain hetki sitten kaksi samaa haastetta, joten vastaan kumpaankin nyt samassa postauksessa. :) Kiitos Heikulle ja Honeybun Lecterille haasteista, kysymyksiin oli hauska vastata. :) Vaikea oli keksiä omia kysymyksiä 22 kysymyksen jälkeen. ;)

Haasteen säännöt: Haastettu kertoo ensin 11 asiaa itsestään, sitten vastaa 11 hänelle esitettyyn kysymykseen, keksii 11 kysymystä seuraaville haastetuille ja haastaa 11 uutta bloggaria mukaan. Ei muuta kuin menoksi!


11 Asiaa minusta:

1. Olen käynyt mieheni kanssa samaa ala-astetta, mutta eri luokilla.
2. Minulla on kaksi koiraa.
3. Yövuoron jälkeisinä aamuina himoitsen aina Saarioisen maksalaatikkoa Huhtahyvien herkkusienisalaatilla.
4. Pelkään raketteja, sekä ukkosta.
5. Hermostuessani hieron huomaamattani naamaa. :D (Tästä kuulen aina)..
6. Minulla on keliakia.
7. Minulla on usein koti-ikävä.
8. Lapsena halusin, että minusta tulee aikuisena rekkakuski.
9. Olen pihi.
10. Rakastan talvea.
11. Minulla on maailman paras perhe. <3


Kysymykset minulle Heikun xoxoxodarling blogista:

1. Oliko hääpäivän päättäminen helppoa?
- Oli, koska päivämäärällä ei niinkään ollut merkitystä. Tosin, jos menisimme vuonna 2015 naimisiin, niin haluaisin 14.2.2015, koska se on lauantai ja ystävänpäivä. :) Meidän hääpäivällä ei ole vielä sen suurempaa merkitystä.

2. Aiotteko tehdä itse DIY -menetelmällä kutsut vai tilaatteko?
- Teimme kutsut itse (pian pääsen esittelemään ne blogissa).

3. Onko häillänne teemaa/teemaväriä?
- Talvi. Valkoinen, sininen ja harmaa/hopea. Sininen on tosin jäänyt lähes käyttämättä.

4. Onko teidän häissänne perinteitä?
- Isäni saattaa minut "alttarille". Minulta löytyy jotain sinistä, jotain vanhaa ja jotain käytettyä. Nukumme mieheni kanssa erillään häitä edeltävän yön. Emme näe mieheni kanssa ennen vihkimistä. Meidän häissä heitetään morsiuskimppu, sekä sukkanauha.. Olikohan vielä jotain? :)

5. Onko vihkiminen ulkona vai kirkossa?
- Ei kummassakaan. Meidät vihkitään juhlapaikalla. :)

6. Kuinka kauan häihinne on? Jännittääkö?
- Jotain 70 päivää. :o Ei oikeastaan. :)

7. Ovatko hääjärjestelyt jo pitkällä?
- On. :)

8. Onko hääpuvun löytäminen sinulle helppoa vai vaikeaa?
- Helppoahan se oli. :) Suunnittelematta häämessuilta. ;)

9. Koristeletteko vihkipaikkaa?
- Kyllä, koska vihkipaikka on myös juhlapaikka.

10. Onko kaasojen ja bestmanien pukeutuminen yhtenäistä?
- Kaasot ainakin ovat samanlaisissa mekoissa, mutta betman ei toivottavasti ihan samaan pukeudu. ;)

11. Kuinka suuret häänne tulevat olemaan?
- Uskoisin, että noin 60 saapuu.. Noin 80 Kutsutaan. :)


Kysymykset minulle Honeybun Lecterin vintage-punk-rock blogista:

1. Miten kosinta tapahtui?
- Meidän kosinta tapahtui ihan kotona, mutta oli siltikin aika mieletön hetki. :)

2. Kauanko olitte ehtineet seurustella ennen sitä?
- Seitsemän vuotta.

3. Miten ja missä vaiheessa tiesit, että tämän henkilön kanssa voisi viettää loppuelämän?
- Varmasti siitä hetkestä, kun pääsimme muuttamaan tähän kotiin ja kaikki riidat oli takanapäin. :) Sanotaanko, että vaikeuksien ja parin sairauden jälkeen voittoon. ;) Ja tietty se mahdoton ikävä, kun toinen ei ole juuri siinä vieressä. <3

4. Miten valitsit kaasosi?
- Halusin alunperin kummatkin siskot, mutta yhden riidan jälkeen jäi sitten vain toinen sisko kaasoksi (tosin toinenkin sisko mukana suunnittelussa nykyään melko tiiviisti <3). Siskoni seuraksi pyysin yhden parhaimmista ystävistäni!

5. Millaiset polttarit haluat ja et halua?
- Tässä postauksessa olen pohtinut polttareita "Polttarit". :)

6. Meinaatko valkaista hampaat, ottaa ripsien pidennykset, keinorusketuksen, rakennekynnet tms?
- En. Mielestäni on aika omituista, jos normaalisti ei em. asioita tee.. No, mutta kynnet ajattelin kuitenkin huoltaa. :) .. Perus meikkien ja kampauksien lisäksi..

7. Mitä perinteitä ja perinneleikkejä tahdotte ehdottomasti häihinne?
- Isän pitää saattaa minut "alttarille". Morsiuskimpun ja sukkanauhan heitto. Ja kakun polkaseminen. :) Perinneleikeistä en osaa sanoa (luotan kaasojen ja bestmanin arviointikykyyn).

8. Mitä mm. hääblogeista löytämiänne "trendijuttuja" haluatte häihinne?
- Karkkibuffetti. :)

9. Mikä/kuka aiheuttaa todennäköisimmin ongelmia häissänne?
- Kaikilla on liian hauskaa, ja kukaan ei suostu poistua juhlapaikalta. ;)

10. Mitä toivot huomenlahjaksi?
- Jonkun korun ehkä.. :)

11. Minne menette häämatkalle?
- Thaimaaseen.


11 kysymystä ihan kenelle vain bloggaajalle:

1. Kuinka pitkän ajan päästä kosinnasta menette naimisiin?
2.Näkyykö jokin vuodenaika häissänne?
3. Oletteko ollut aikaisemmin naimisissa?
4. Lähetättekö STD -kortteja?
5. Kerro kolme parasta puolta miehessäsi/vaimossasi?
6. Onko teidän häissä lapsia?
7. Minkälainen kakku tulee teidän häihin?
8. Lähdettekö heti häiden jälkeen häämatkalle?
9. Mitä pakkaat matkalaukkuun? :)
10. Matkustatko vanhalla vai uudella sukunimellä?
11. Mitä häiden jälkeen?

tiistai 10. joulukuuta 2013

TJ 74

Suunnittelematta ja pakon sanelemana tulikin pidettyä blogista yli viikon tauko! Viikon aikana olen tosin käynyt lukemassa teidän muiden blogeja, sekä julkaissut muutaman kommentin. Nyt jos pääsisi taas normaaliin tahtiin takaisin. :) Marraskuun lopussa kerroinkin, että joulukuussa on useampi häihin liittyvä juttu tulossa. Kampausta on ideoitu, sekä häämekko on nyt valmis! Torstaina tai perjantaina olisi tarkoitus saada mekko takaisin kotiin. Oikeasti olen ihan mielettömän innoissani, että tekemättömät asiat rupeavat vähenemään vauhdilla, mutta toisaalta pientä haikeuttakin on ilmassa. Mitä ihmettä häiden jälkeen? Uuden blogin ideointia olen yrittänyt aloittaa, mutta vielä on ihan hakusessa mahdollisen blogin aihe. Onneksi häiden jälkeenkin pääsee postaamaan häistä ja häämatkasta.


Mielestäni aika kaunis kampaus, mutta omani haluan kuitenkin auki. :) 
Omaan kampaukseeni tulee myös hieman lettiä..


Meillä oli viime viikolla vuosipäivä. Istuin kampaajalla, kun tuli puhetta, että kuinka kauan olen ollut mieheni kanssa yhdessä.. Voitteko uskoa, että olin unohtanut meidän vuosipäivän! :D Ikinä en ole aikaisemmin vuosipäivää unohtanut, mutta niin oli mieskin. Pistettiin unohdus maanantain piikkiin ja ehkä vähän lähestyvien häiden (häät oikeasti alkaa pehmentää aivoja). ;) Pehmentymisen piikkiin laitoin viimeksi eilen kadonneet lasit, jotka epäonnekseni löytyivät pirstaleina autoni renkaan alta (joo.. ihan oikeasti).


Nyt joulukuussa ei ole enää muita hoidettavia asioita häämekon hakemisen, kutsukorttien lähettämisen ja laivaristeilyn lisäksi (mahdollisesti hankin ainakin osan karkkibuffan karkeista). Tammikuussa alkaakin sitten viimeinen rutistus. Tänään jäljellä 74 päivää, joka on viikkoina vain reilu kymmenen viikkoa. Ehkä pienen paniikin saan aikaiseksi, jos ihan oikeasti rupean miettimään ajan vähyyttä, mutta eiköhän häät saada aikaiseksi. ;) Täytyy vielä käydä muutamia asioita läpi, jotta viimeisiä sähköposteja saan matkaan. Lähinnä menun viimeistely ja musiikkien lähettämien bändille ovat sellaiset kesken olevat asiat, jotka on saatava nyt joulukuun aikana vielä tehtyä. Pappiin saan ottaa yhteyttä vasta tammikuussa ja kukkakauppaan lupasin olla yhteydessä loppiaisen jälkeen. Mutta yksi aika olennainen juttu on edelleen tekemättä.. (kehtaanko edes myöntää) Nimittäin esteidentutkinta! En ymmärrä, että miten sen tekeminen muka on niin pirun vaikeaa. Hoidamme vielä senkin nyt joulukuussa. :)

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ja voittaja on...

Järjestin 17.11. arvonnan yhteistyössä Juhlacenterin kanssa. Ehkä tämän arvonnan tulosta ei kukaan jännittänyt eilisen loton tavoin, mutta toivottavasti sormenjälkipuun voittaja on iloinen tästä voitosta. :) Pahoittelen edelleen näitä minun kuvien laatuja. ;) Toivottavasti joulupukki kuulee toiveeni uudesta kamerasta. (Arvonnasta voit halutessasi lukea täältä).

Tein ihan perinteisen arvonnan. Jokainen osallistuja sai ilmoittamansa määrän lipukkeita. Maksimissaan kolme. Mies sekoitti laput maljakossa ja nosti liiankin nopeasti yhden arvan ylös. :D (Valokuvaajalle hieman haastava tapahtuma).


Sormenjälkipuun voittajaksi selvisi Johanna. Onnea Johanna. :) Oletko minuun yhtydessä sähköpostilla, jotta saan osoitteesi ja sormenjälkipuu pääsee vaihtamaan omistajaansa.